Odgađaju se GAOV Celebration i Sneak Peak turniri

Već smo prije pisali o nadolazećoj Galactict Overload ediciji te smo najavili kako će se turniri održati 12. i 13.5. No zbog kašnjenja proizvoda, turniri će se održati u jednom od budućih vikenda tokom svibnja. Oni će se održati, ali ne u navedenim datumima. Obavjestit ćemo kada dobijemo informacije koji će to biti dočni datumi. Ukoliko ste zaboravili, podsijetimo se…

svibnju nam dolazi nova edicija – Galactic Overload, ali prije nego li dođe u prodaju igrači će imati priliku igrati sa GAOV kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti GAOV boosteri prije nego li dođu u prodaju.

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster GAOV i promo kartu. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri GAOV i Turbo Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat, a u slučaju dovoljnog broja igrača i jedan igrač na random dobiva playmat (ako dobijemo dovoljnu količinu playmata).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn (za prijašnju ediciju je bilo 150 kn, ali sada je povišeno da bi nagrade na kraju turnira bile bolje) i za to dobiju 5 boostera GAOV i promo kartu. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat, te još jedan igrač na random dobiva playmat ako bude dovoljno igrača (ako dobijemo dovoljnu količinu playmata). Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera GAOV i Turbo Pack boostera.

Lokacije Sneak peak ili Release celebration turna:

Release Celebration

  • Zagreb
  • Zagreb Dragon
  • Varazdin
  • Pula
  • Bjelovar
  • Split
  • Zadar
  • Karlovac

Sneak Peak:

  • Daruvar

Moguće je da se termini promjene

Na koji turnir vi idete? 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

2 misli o “Odgađaju se GAOV Celebration i Sneak Peak turniri

  1. ovime se samo dokazuje kolko konamijevce briga za nas,nezz u zadnjih 3-4 SP turnira mislim da je samo ORCS bio u rvoodređeni datum..žalosno je i što WD i ostali sad ispadaju budale koje moraju svako malo premještati turnire,a ni krivi ni dužni :/

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.