Najava: Premium Gold: Return of the Bling

Završilo je vrijeme darivanja i lagodnosti u kojem smo očekivali od naših bližnjih pokoji Yu-Gi-Oh! proizvod te kako Konami nastavlja iznenađivati s novim proizvodima došlo je vrijeme da za njih izdvojimo vlastita financijska sredstva. 

Prije par tjedana Konami je najavio dolazak jednog proizvoda kojeg smo već imali priliku upoznati te jednog potpuno novog. Ako neznate o čemu je riječ upoznajte se s Premium Gold: Return of the Bling i Yu-Gi-Oh! World Superstars proizvodima.

Return of the Bling pripada već poznatoj Gold seriji koja je dala reprintove mnogih popularnih karti u potpuno drugačijem izdanju. Ovaj put u premium izdanju očekujemo set od ukupno 91 karte koja će zasigurno pobuditi interes i kod igrača i kod kolekcionara. Od 91 karte u setu će se nalaziti 22 karte koje smo već imali priliku vidjeti u prijašnjim Gold serijama koje će biti poprilično zlatne jer konami uvodi Gold secret rare izdanja. Konami je odlučio uložiti svoje znanje i tehnologiju za najbolji vizualni dojam kod karti tako da će svaki djelić karte biti potpuno zlatan i to u vrhunskom svjetlucavom ruhu.

Osim što ćemo imati reprint starijih karti iz Gold serija došlo je vrijeme za reprint nekih od legendarnih karti u Yu-Gi-Oh! svijetu kao i onih koje su popularne u trenutačnoj meti. Prema trenutačnim informacijama, kolekcionare i starije igrače obradovat će vijest da će Return of the Bling sadržavati svih 5 dijelove Exodie u Golden Rare izdanju kao i vrhunskog Xyz monstera Number 101: Silent Honor ARK. Ipak ovo su informacije o 70 karti s kojima smo već imali priliku zaigrati, a kao što je već navedeno očekuje ih se 91. Posljednjih 21 karti biti će potpuno novih, prvi puta u TCG-u, sve u Gold Rare izdanju za koje se zasada zna da donese support za arhetipove poput Blackwinga, HERO i Number. Nove karte zaslužuju i posebno ruho tako da za razliku od ostalih 70 one će sadržavati i Secret Rare uzorak na sebi! Toliko zlata…. my precious.  
Premium Gold: Return of the Bling svijetlo dana će ugledati u trećem mjesecu.

I još nam ostaje jedno super izdanje!

          Par tjedana nakon izlaska Return of the Blinga, točnije sredinom četvrtog mjeseca izlazi po prvi puta Yu-Gi-Oh! World Superstars set! Zasada ovaj set je bio dostupan samo u Japanu i Koreji ali ipak su se smilovali i odlučili da ga i mi dobijemo. Set sadrži novi support za arhetipove poput Chronomaly, Star Seraph (!!!), Heroic Challanger, Gagaga i Galaxy. Osim tih očekujemo i novitete poput Pendulum Impenentrable koji štiti Pendulum Monstere kao i anti-Xyz karte kao što je Numeral Hunter. 

Osim tih nazovimo običnih karti kolekcionari mogu očekivati pravu poslasticu u setu. Na 2012 World Championshipu pobjednici su kao i uvijek dobili posebno izdanje karti a tada su to bili Legendary Dragon of White i Legendary Magician of Dark. I sada, u Superstarsu svi igrači mogu očekivati reprint ta dva moćna Xyza ali samo za kolekciju jer zbog svoje snage neće biti legalni na turnirima. 

Postoji vjerovatnost da u ovom setu možemo očekivati Crystal Beast support, Number F0, Train.. Zasada još nije potvrđeno ali moguće da će se tu pronaći i ultimativni fusion monster: Elder God Noden kao i Ghostrick Dorklord!

Set se sastoji od 52 karte: 34 Super Rare i 18 Prismatic Rare karti

Što vam se čini privlačnije? Svaki set će zasigurno imati par karti kojima će teško biti odoljeti. 

3 komentara

  1. Navodno će u USA biti $15 tako da kod nas će biti malo skuplje od tog.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.