Najava: Hidden Arsenal 5

Ovaj proizvod nećemo vidjeti još dosta vremena, ali bitno je da ga najavimo, bitno je da znate da dolazi. Ovim Hidden Arsenalom završava serija Ice Barrier monstera, a nastupaju Steelswarm monsteri. Zato se i zove HA05: Steelswarm Invasion.

Kako priča ide, u Hidden Arsenalu 4 izašpla je Trishula, najmoćniji Ice Barrier monster koji uništi njihov svijet. Zato dolazi do izmjene serije monstera i nastupaju Steelswarmovi.

Popis karata za Hidden Arsenal se ne zna, ali zna se da će imati karte za “Gusto,” “Gem-Knight,” “Laval,” “Steelswarm,” “Vylon,” i “Gishki archetypes” monstere. Također će svaki Hidden Arsenal sadržavati 5 karata od kojih je četiri super rare, a jedna secret rare. Sveukupno biti će 60 karata (40 super i 20 secret rare). No zna se i cover monster: Steelswarm Caucastag.

Steelswarm Caucastag
DARK/8/Fiend/Effect
When this card is Tribute Summoned by Tributing 2 “Steelswarm” monsters, select and activate 1 of the following effects.
● Destroy all other monsters on the field.
● Destroy all Spell and Trap Cards on the field.
2800/0

Hidden Arsenal 5: Steelswarm Invasion vidjeti ćemo tek u 11. mjesecu, što mislite o njemu? 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

5 misli o “Najava: Hidden Arsenal 5

  1. A što ste pametni sa svojim komentarima, vjerojatno niti ne poznate navedene archtypeove koji dolaze u boosteru.
    Znači HA sličan i prijašnja četiri, sa uglavnom beskorisnim archtypeovima (dosad osim Fableda i Sabera), jedini vrijedni pažnje su Steelswarm koji imaju potencijala biti neki tier deck, makar još ćemo vidjeti kako će se razvijati kroz vrijeme i eventualno Gusto koji mogu napraviti neki OTK deck ili nešto takvo, makar bannom Mind Mastera nisu tako dobri dok su svi ostali jedino neki potencijalni fun deckovi.
    Ako Wikia ima točne podatke, lista karata je objavljena, i za sada nije baš nešto jer nema neki brutalnih karata vrijednih pažnje kao što su bili Brionac, Trishula i Catastor, makar mislim da bi se kroz neko vrijeme mogao pojaviti npr. Roach ili nešto slično.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.