Nagrađeni autori blogova za siječanj 2012.!


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Kao što znate, na Yugioh Planetu možete započeti svoj blog i podijeliti bilo što vas zanima sa ostalima u obliku članka, tj. blogposta. Na kraju mjeseca određujemo tri najbolja blogposta, a njihove autore nagrađujemo boosterima! Ovaj mjesec nagrađeni su… 

U siječnju je bilo zaista mnogo blogpostova i bilo je teško odrediti koje nagraditi, no morali smo. Nagrade za siječanj dobili su:

1. mjesto: (4 boostera)
Autor: Feudal
Blogpost:Burn Baby Burn – Sve o Burn deckovima!, Card of the Week – Spore i Glow-up BulbNinje napadaju! Jeste li spremni?

2. mjesto: (3 boostera)
Autor: Neo
Blogpost:Playing with toys ( Wind-Ups by Neo)

3. mjesto: (2 boostera)
Autor: DAD 99
Blogpost: 
Deck analiza: Wind-Up Inzektors

Čestitamo pobjednicima siječnja! Molimo da nam se jave na mail (urednistvo@yugioh-planet.net). U veljači također vrijedi ova akcija – Blogajte i osvojite boostere! Nadamo se boljim i brojnijim člancima.

Ako želite započeti, pročitajte: “Što je to blog?”, “Kako započeti sa blogom” i “Odaberi stil”. Također možete pročitati savjete kako napisati dobru analizu decka ili predstavljanje karte.

wd 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

4 misli o “Nagrađeni autori blogova za siječanj 2012.!

  1. Hvala uredništvu što je uvrstilo moj članak među nagrađene. Drago mi je što su neki čitatelji komentirali kako su puno naučili o Wind-Up-ovima čitajući blogspot. Čestitam Feudalu na 1. mjestu i blogu koji nas je vratio u same početke YGO TCG-a, kada je kreativnost bila jedna od važnijih strana igre. Čestitam i DAD99-u na njegovom osvojenom mjestu koji nam je pokazao od čega moramo strahovati u nadolazećoj meti.

  2. Nadam se da ću i dalje pisati kvalitetne blogspotove za ovu zajednicu 🙂

  3. Wuuuhuuu! Sretan sam kao malo dite!
    Kvaliteta blogova je na mjestu, ja iz svakog featuranog bloga naučim ponešto novog, što mi je jako drago. Obećao sam jedan blog o prvim danima yugioh u nas i bacio sam se na posao, no kako to neće biti klasičan blog zahtijeva dosta dotjerivanja jer će ipak biti ispričan kao priča.Dat ću sve od sebe da i dalje pišem što više i što bolje članke.
    Zahvaljujem!

  4. Čestitam Feudalu i Neo-u na zasluženim nagradama jer su se potrudlili i ja sam osobno pročitao sve čalnke koje su napisali i jako su mi se svidjeli. Sretan sam što je moj članka među boljima i nadam se da sljedećim blogom to opravdati. 😀

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.