Nagrađeni autori blogova za siječanj 2012.!

Kao što znate, na Yugioh Planetu možete započeti svoj blog i podijeliti bilo što vas zanima sa ostalima u obliku članka, tj. blogposta. Na kraju mjeseca određujemo tri najbolja blogposta, a njihove autore nagrađujemo boosterima! Ovaj mjesec nagrađeni su… 

U siječnju je bilo zaista mnogo blogpostova i bilo je teško odrediti koje nagraditi, no morali smo. Nagrade za siječanj dobili su:

1. mjesto: (4 boostera)
Autor: Feudal
Blogpost:Burn Baby Burn – Sve o Burn deckovima!, Card of the Week – Spore i Glow-up BulbNinje napadaju! Jeste li spremni?

2. mjesto: (3 boostera)
Autor: Neo
Blogpost:Playing with toys ( Wind-Ups by Neo)

3. mjesto: (2 boostera)
Autor: DAD 99
Blogpost: 
Deck analiza: Wind-Up Inzektors

Čestitamo pobjednicima siječnja! Molimo da nam se jave na mail (urednistvo@yugioh-planet.net). U veljači također vrijedi ova akcija – Blogajte i osvojite boostere! Nadamo se boljim i brojnijim člancima.

Ako želite započeti, pročitajte: “Što je to blog?”, “Kako započeti sa blogom” i “Odaberi stil”. Također možete pročitati savjete kako napisati dobru analizu decka ili predstavljanje karte.

wd 🙂

O namawhite dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

4 Komentara

  1. Hvala uredništvu što je uvrstilo moj članak među nagrađene. Drago mi je što su neki čitatelji komentirali kako su puno naučili o Wind-Up-ovima čitajući blogspot. Čestitam Feudalu na 1. mjestu i blogu koji nas je vratio u same početke YGO TCG-a, kada je kreativnost bila jedna od važnijih strana igre. Čestitam i DAD99-u na njegovom osvojenom mjestu koji nam je pokazao od čega moramo strahovati u nadolazećoj meti.

  2. Wuuuhuuu! Sretan sam kao malo dite!
    Kvaliteta blogova je na mjestu, ja iz svakog featuranog bloga naučim ponešto novog, što mi je jako drago. Obećao sam jedan blog o prvim danima yugioh u nas i bacio sam se na posao, no kako to neće biti klasičan blog zahtijeva dosta dotjerivanja jer će ipak biti ispričan kao priča.Dat ću sve od sebe da i dalje pišem što više i što bolje članke.
    Zahvaljujem!

  3. Čestitam Feudalu i Neo-u na zasluženim nagradama jer su se potrudlili i ja sam osobno pročitao sve čalnke koje su napisali i jako su mi se svidjeli. Sretan sam što je moj članka među boljima i nadam se da sljedećim blogom to opravdati. 😀

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: