Konami ID, KCGN, COSSY ID i kako napraviti račun

National Championship je odmah iza ugla, a bez Neuron aplikacije igrači nisu u mogućnosti prisustvovati. Uz Neuron aplikaciju, igrači moraju posjedovati Konami ID (nova verzija COSSY ID-a za starije igrače) i KCGN račun.

Zvuči komplicirano, ali ovaj članak će Vas provesti kroz sve potrebne korake kako biste izradili novi Konami ID ili kako biste povezati svoj već postojeći COSSY ID s fizičke kartice na online račun.

Neuron

Neuron je Konamijeva mobilna aplikacija namijenjena Yu-Gi-Oh igračima. Besplatno je dostupna na Google Play i Apple dućanima. Sadrži korisne alate poput tekstova karata i life point brojača, ali najbitnije je što je u njega integrirana podrška za igračev korisnički račun.

Svaki igrač je dužan imati Neuron aplikaciju te je spojiti na svoj Konami račun, što će biti objašnjeno dalje u članku.

Yu-Gi-Oh! Neuron logo
Yu-Gi-Oh! Neuron logo

KCGN stranica

KCGN račun je dio novog sustava koji mijenja COSSY ID sustav. Obavezan je za sve Yu-Gi-Oh turnire.

Izrađuje se na cardgame-network Konami stranici.

KCGN stranica
KCGN stranica

Na linku možete kreirati novi KCGN račun ili se ulogirati u već postojeći račun. Nakon kreacije računa i logiranja u isti, odvest će Vas na ovu stranicu, koja dalje vodi na Konami ID stranicu:

Konami ID, prva stranica
Konami ID, prva stranica

Konami ID stranica

Konami ID stranica ima još jedan log in. Ovdje se možete kreirati svoj novi Konami ID račun:

Konami ID Login
Konami ID Login

Ako kreirate novi račun stranica će od Vas tražiti osnovne osobne podatke, a nakon toga Vas odvesti na ekran na kojem možete unijeti svoje postojeće COSSY ID podatke s fizičke kartice ili generirati kompletno novi registracijski broj ako karticu već ne posjedujete.

postavljanje COSSY ID-a kao Konami ID
postavljanje COSSY ID-a kao Konami ID

Povezivanje

Nakon što ste prošli sve prethodne korake, u Neuron aplikaciji odite pod „data“ i „link Konami ID“ kako biste povezali svoje Neuron i Konami ID račune.

Posljednji naputak

Ako i dalje imate problema s kreacijom i povezivanjem potrebnih računa, obratite se za pomoć na „Yu-Gi-Oh Hrvatska!“ serveru. Ne očekujte da će Vam sudci imati vremena pomoći na dan velikog turnira kao što je Državno prvenstvo.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.