Europsko prvenstvo 2013: Intervju s Random tokenom

Kao što možda ne znate, šestero naših igrača odlučio je okušati svoje snage i skill na Europskom prvenstvu u Frankfurtu. Naravno da nisu baš zablistali, zato su zaslužili jedan intervju, a vi presudite sami. 😀 (Napomena: Autor nije bio prisutan kada su intervjuirani odgovarali na pitanja i nije upozat sa njihovim psihofizičkim stanjem u tom trenutku.)

Kada si počeo igrati Yugioh i zašto?
Prije nekih 12-13g. kad su se prvi boosteri pojavili u dućanu. Kao večina mladih igrača glavni razlog zašto sam počeo igrati je bio anime. Polako je kroz godine to počelo prelaziti u nešto ozbiljnije, više od igre. Počeo sam pratiti tcg na globalnoj razini, cijene karata, aktualne novosti i sl.. Krenuo sam sudjelovati na internacionalnim eventima, najviše zbog društva, zabave i dobre zarade, te i danas na tome zarađujem dovoljno za moj stil života.

Kakvi su tvoji dojmovi s Europskog prvenstva?
Kako god pogledali bilo je naporno. Vegetirali smo 13h dok vlak nije stigao da Frakfurta, pa nakon toga u subotu igrali swiss skoro do ponoći, sa trejdanjem i prodajom između rundi. Nakon takvog dana ne osjećaš se umorno. Osjećaš se prožvakan i ispljunut, te dio tebe ne želi da se ujutro probudiš. Ukratko bilo je SUPER! =P
Bilo bi i bolje da je netko od nas ušao u day 2.

Koji si deck odlučio igrati i zašto?
Odlučio sam ići sa dragon rulerima. Jedan je od 2 najjača decka u formatu i testao sam ga zadnjih mjesec dana.

Misliš li da je to bio dobar odabir decka?
Definitivno. Ići na neki veći event sa fun deckom ili tier 2 deckom je samoubojstvo. Ako je igraču cilj nešto postići onda mora uzet ono najjače šta mu se pruža. Tada možda i uspije. Deck ima odgovore na večinu toga u današnjem formatu. Ima velike momke, ima masu hand trapova, ima jaki draw power, ima jaki side.

Kako si se pripremao za Europsko?
Testao sam na DN-u svaki dan nekih sat-sat i pol vs. mete koja me tamo očekuje.

Koji ti je bio najzanimljiviji meč?
Nije bilo takvih jer sam cijeli event vukao očajno. Možda mirror match u 3. rundi kad smo si počeli krasti monstere sa Big Eye-vima. Jedan turn on ima Saco i Big eye-a, drugi turn nema ništa, već ja imam 2 Big Eye-a i Sacoa. Pa sljedeći turn on ima 3 Big Eye-a i Sacoa. Pa sam rekao da je bilo dosta, te san najavija i topdecka Dark hole.

Kako si se uspio kvalificirati na Europsko prvenstvo i odlučio otići?
Kvalificira san se na nekom našem regionalnom turniru (topdecka sam kao Isus). Riješio sam obaveze, skupio kesh i odoh ja. Ciao. Simple as that.

Po tvom mišljenju, u čemu se razlikuju igrači na Europskom prvenstvu od onih koje susrećeš na lokalnim turnirima?
Po svemu. Stariji su, a time i iskusniji. Ne poznaješ ih, što ih čini nepredvidljivima za razliku od naših igrača. Imaju lakši pristup skupljim i traženijim kartama, dok metu kod nas određuju pojedinci (poznati i pod imenom ”The good, the bad and the ugly” + Zvonko).

Što očekuješ da će se promijeniti na ban listi 1. rujna?
Ništa. Po receptu Konami će srezat neke starije karte dok će nove ostaviti netaknute, jer je pohlepan i voli zarađivat pare.

Imaš li što posebno za istaknuti?
Da! Od jeseni sokovi iz menze se ponovno vraćaju u CM sa novim okusima! Zato pripremite pare, jer njih nikada dosta!

Token; S vama kroz život.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

3 misli o “Europsko prvenstvo 2013: Intervju s Random tokenom

  1. Sta bi trebala…. Khm! Sry.
    Ca bi tribala znacit ova ”napomena” u uvodu Marko?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.