Urahara’s Tourney Report vol.2: Ritualci Napadaju

Doznajem da iz određenih razloga koji su izvan moje kontrole, ne mogu biti dio festivala maskiranja i alkoholiziranja dugo u noć-naime,izašla je nova banlista i dobio sam blagi srčani udar. Šteta što ne mogu izaći van sada,ali možda je i bolje tako…naime išlo bi ovako:

U biti bih se u maskirao u Shurit-a, ljudi u klubu bi me gađali plastičnim Millenium Puzzle-ima(jer nemaju para za Nekroze),odradio bi neki hip-hop dens na Yu-Gi-Oh theme song i rekao “Discard Brio,search-response?”

Provokacija na takvoj razini u noćnom klubu bi me vjerojatno koštala mjesec dana provedenih u intenzivnoj njezi nakon tjedan dana 24/7 kirurgije da mi spoje udove nazad na trup. Iako je vrlo vjerojatno da bi dobio “Solemn Kalashnjikov”(Pay 91′ Life Points to negate life) kao response na mjestu. Ako ne- “Trishula gg m8”
i slavodobitno bi izašao sa najboljom cugom van zato što Trishula eff banish Jack Daniels, Jegermeister and one bottle on the shelf (moja torba je banished zone,logično).
Ovako je (kada bolje razmislim) bolje da su ga banali na listi nego banali mene u intenzivnu.

Obzirom da mi je Haloween i plan za invalidsku mirovinu propao zbog nadolazeće banliste

(kao i dobrih 7,8 Dueling Network decklista u koje sam uložio nula novaca,te puno ljubavi i truda),

napravio sam si kavu i krenuo zapaliti cigaru na ulaz svoje zgrade aktivno pljujući po banlisti i degeneričnosti Konamija, te odlazim spavati kako bi bio zgodan i svjež za turnir. Ono,kao Patrick Hoban kad ti kaže da mu nemožeš udarit Galaxy Cyclone na Emptiness i uspije ti-masonski zgodan i svjež!
1.11. Dan turnira:

Budim se,radim si kavu,potom izlazim na zrak i palim si cigaretu uz ultra snažnu kavu. Fali mi 35 kg, emo frizura i nekoliko tisuća eura da budem Patrick Hoban i odustajem od mind-games plana.
Ubrzo vidim da mi po jakni(što na rukama,što na trupu),titra niskobudžetni laser “KONAMI”.

Nastavim pušiti svoju cigaretu,jer me apsolutno ne zanima promocija novog PES-a…
uskoro mi zvoni mobitel:

Ja: Molim?

Wannabe Konami Hitman: Mret’ češ za sedmi deni!

Ja: Ne čujem te od zvuka Konamijevih para na tvom računu,ponovo? Deneb na jedan?

Wannabe Konami Hitman: ROTA na jeden! Mret’ ćeš za sedmi deni!

Ja: Nisam ti ja Construct da me tvoji frendovi u Konamiju mogu banat. Dick move,btw…

Wannabe Konami Hitman: IMBECILU! ZA IGRU JE JEDINO DOBRO AKO SAM JA DOBAR! NE VI JADNICI! DA SU U HRVATSKOJ BOLJI IGRAČI OD MENE,NIKAD NE BI DOŠAO NA VAŠE REGIONALSE!!! UOSTALOM…KAKO DA JA BUDEM BOLJI OD VAS AKO BANLISTA IMA SMISLA?!
ŠTA ĆU RADIT NA BAUŠTELI UMJESTO DA PRODAJEM KARTE PROMOVIRANE VLASTITIM TOPANJEM?!!!
Ja: Poželjno ti i svi takvi…i bravo Janez Cena,odjednom zneš rvacki. Sad idi platit 1000€ za Kozmo farmerice i Dark Destroyere jer ti je igra tako balansirana i što za 3mj nećeš imat s kim igrat,bok.

*klik*

Naime,izašla je ban lista dva do tri dana prije i ja sam bio možda “malo previše” aktivan pljujući po istoj. Nakon žestoke rasprave na Facebook grupi sa ljudima koji brane listu jer su:

a) bili nubovi kad je lista imala logike i njihov najveći strah je da igra funkcioinira normalno

b)nisu bili nubovi ni tada ni sada,kuže što se dešava i nadaju se da se igra neće ugasit u roku 6mj
pa mole ljude da se smire da se apokalipsa ne ubrza
c) slijepo su uvjereni da su RH političke stranke i Konami najpoštenije organizacije na svijetu koje im žele sve najbolje,a i kad je očito da to nije tako, “oni znaju najbolje,neka bude kako je” (žalosno za reći je da je to odgovor koji dobijate od zatucanih penzionera u selima kad idete door-to-door im napravit popuste i ugovore na telefon,tv i internet…)
Uskoro su mi na vrata pokucali Konamijevi Svjedoci da kupim booster box ili playset Kozmo Farmerica za 500 Eura kao otkup grijeha…
metode tjeranja istih su bile vrlo jednostavne:
Recimo da baš nisam kupio otkup grijeha i da sam im objašnjavao kako su oni jednako korisni za kvalitetu gaming industrije kao Amerika za mir u svijetu, te zalupio vratima kad su uperili neke oštrice u svoj stomak (reakcija nakon što sam im rekao: ‘’PES 2012 -You had one job’’)-Čudno. Ali dobro,taman dolazi čistačica ujutro…

Sve u svemu,nakon zanimljive interakcije sa Konamijem i njihovim beskrupuloznim plaćenicima koji bi se bojali izać na jače turnire od vlastitih localsa da je igra regulirana kao igra,a ne kao burza dionica-krećem na turnir.

Ovaj put nije bilo -800 vizija – što sam i očekivao nakon što su Darth Scout i Death Towers osakaćeni na banlisti više nego Konami blagajna kad su izbacili Zexal i PES 2012 u javnost –
pa je moja vožnja bila relativno opuštena i psihički sam se pripremio za činjenicu da će čovjek koji je odnio pobjedu zadnji turnir,možda već danas rezati vene (čak sam ponio maramice da očistimo stol). Nakon što sam ušao u prostoriju,slika situacije je bila…neizvjesna u najmanju ruku…

Balat:’’OD ZAGY-a KUPIT FARMERICE,JESI TI NORMALAN MARKO?! JEL TI ŽELIŠ DA MI KUĆU I AUTO UZMU,ŽENE…?! MORAT ĆU POSTAT FEJSBUK FREND SA SINČIĆEM!
Vuk s Yugioh Street-a:’’Kunem ti se,nemam backdoor deal sa Zagy-em,Cardtraders-ima,HDZ-om i AznEyes-om da manipuliramo tržištem i cijenama! To je moj poslovni instikt,moj kristalni tin vidi u budućnost,kažem ti!’’
Balat:’’A šta sa Dark Destroyerima?! Prostitucija na moru?! Pljačkanje banaka?! Sve je već privatizirano Marko,nemam šta drugo napravit!
Vuk:’’Ne ne,napokon ćemo dovesti klince da ih možemo i rippat kao dodatni prihod. Prije nisam htio jer ne bi inače ništa prodao Petliću i sličnima,a i kako ću sajdat protiv nekoga ako mu nisam nešto prodao i ne znam točno šta će igrat?’’
Balat:’’Da vidiš…HA HA HA HA HA…ha…O…Petla,bok…šta…ima? *tek sad me primijetio na vratima*
Ja:’’I onda se čudite što imate svega 100kn sirovog novca od mene u 10mj…’’
Vuk:’’KUNEM SE DA NISMO MOGLI DOVEST LJU…’’ *panika*
Ja:’’Balat,kupi na marketu,al i tamo je 100 Eura komad’’ *ignoriram,pokazujući da mi je odavno već sve jasno*
Vuk:’’Nisam ja to namjerno napravio monopol,to je manjak igračke baze…’’
Ja:’’aj ti meni dodaj one karte što sam rezervirao, pomirio sam se s time da i ti moraš platit račune’’
Balat:’’Svi smo mi grešnici ovdje’’
Vuk:’’Nitko kao Zdravko…’’
Ja:’’ Igranje Qliphorta i bilo čega pendulum je bolesna sadistička masturbacija nad ljudskim rodom u rangu ISIS-a,ali osim toga nema razloga da…’’
Galonja:’’Otišao je u Zagreb zajedno s deckom’’
Ja:’’I? Ovaj prodao Yosenju-e,ovaj uzeo Qli sa Lose 1 turn playsetom…tu su si negdje’’
Galonja:’’jebe se njega bajo,on ima svoj đir’’
Vuk:’’Osjećam disturbance u svom novčaniku…kao da je AznEyes ponovo bez moje direktive izbacio video o Magician Performapalima i Majispecterima prije nego što sam ih ja nabavio za sitniš’’
Balat:’’Vidiš Petla,SVI smo grešnici ovdje…srećom,grešnici imaju para,pa ću ja kupiti farmerice i dovršit deck’’
Ja:’’hvala na podršci’’
Balat:’’nema na čemu,tako i tako ću vas sve silovat za dva tjedna sa kozmosima. Za side se obrati Marku’’
Vuk:’’svi smo gubitnici ovdje. Osim mene,JA KUPUJEM JAAAHTUUU’’’
Ja:’’Marko,karte…ritualci. Moram igrat s nečim.’’
Vuk:’’a da,potraži po tinovima’’
Ja:’’Konačno’’

Tada ugledam neke nove klince kako ulaze,taman da ne čuju YGO masonske planove dominacije localsa od (po novom) čak 13 ljudi. Pogledam ih očima punima nade i počinjem trejdanje. Marko prvi put u životu viče:’’runda mora počet u roku 5min!’’-nimalo sumnjivo.
U svakom slučaju,nakon brzinskog trejdanja i frenetičnog kopanja po Markovim tinovima,nalazim sve karte koje mi trebaju-bar sam tada tako mislio. Počinje turnir:
Match One-Boris Sunđi(Masked Hero- vs Davor Petlić(Ritual Beast)

Počeo sam sa najgorim matchup-om na turniru za moj deck nakon Shaddoll-ova,ali sam imao samopouzdanja jer u najgorem slučaju,možemo ući u time tako da mladi gospodin zaspe za stolom ili počini samoubojstvo od dosade. Hvala Cannahawk <3
Game One:

Otvaram sa Apeliom,Upstart Goblinom i Pot of Duality(nisam nabavio druga dva upstarta i htio sam vidjet kako ide Duality),set 1
pass
On mi je odigrao 1st turn “A Hero Lives” za shadow mista,uzeo mask change,ušao u Dark Law-a odmah,dobio steeds,normalao još jednog mista,pa je nakon mask change/form change shenanigans ostao sa divine windom i dvije backrow.

Na svom turnu mu igram elder-rampengu combo koji sam u handu upravo dovršio. Radim combo-e,setam steeds i 2 ambush sa ulti-apeliom na polju(da,znam…ulti-petthelphin je bolji u toj situaciji,ali sam navikao imat povjerenja u steeds-što će mi se obiti o glavu nešto kasnije u turniru…),on igra.

On spušta još dva monstera,valjda instant fusion i mist,pa opet mask change…da ne idem u detalje kojih se ne sjećam u milimetar,par turn-ova kasnije je on bio na 400LP,ja na 200LP,on sa Kogom i Dark Rebellion Dragon-om,jednom kartom u handu,ja e-tele setan… nemam pojma kako sam se izvukao u tom trenutku,ali znam da je završilo tako da je dobio steeds na ta dva monstera i da sam išao za game idući turn. 1:0

Idući game je on prošao uvjerljivo puno gore,obzirom da sam izvukao elder-cannahawk combo i da nije kao svaka druga osoba na turniru imao artifact lanceu sajdanu za mene…klasično kako to biva sa ritualcima,vremenski je malo potrajalo,ali se radilo o svega 3-4 moja turna. 2:0

Dobro je počelo,jedan od najgorih matchup-a je bio pobijeđen pa sam bio koliko-toliko zadovoljan. Uvidio sam prvu stvar-kad imam consistency,maltene ne mogu izgubiti. Što bi impliciralo da možda ipak trebam utrošiti oko 200kn više nego što sam mislio u startu. Točnije,da moram ‘’pojest govno’’ i naći još dva upstarta.
Doduše,moram reći da je Konami sa erratama napravio dick move-imao sam problem s ringom gdje nisam mogao dečka dokrajčit kao čovjek,nego sam se mogao osloniti na steeds i razno combo-anje na njegovih 400LP,što me dovelo do 200 LP-a u prvoj rundi…iskreno,nemam cowboya što je moja greška,al ono…ako je originalni Ring of Destruction prejak za igru nakon 10g u banu,ugasite igru odmah sad i ne plačite za njom-zasluženo je.

Isto vrijedi i za svaku erratanu kartu do dana današnjeg kao što su “Necrovalley”,”Dark Strike Fighter”,”Sinister Serpent”,”Crush Card Virus”,”Black Horn of Heaven” i drugi ispadi Konamija uzrokovani konzumiranjem jako loše droge…Japanci zaboravljaju da postoji Kolumbija i da tankeri prvoklasnog kokaina redovito prolaze u njihovim vodama,ali neću ulaziti u to previše.
Logično,u game 2 sam isajdao Ring zajedno sa trećim teleportom za 2 Shadow Impisoning Mirror-a,koje nisam povukao uopće,ali mi je deck svejedno prodisao.

Drugu rundu ne čekam dugo jer sam zadnji završio i nakon bacanja kockice sa Domazetom(Cyber Dragon igračem koji pobjeđuje bez Infinity-a-dem skillz!),dobijam stol. Slijedeći matchup mi je bio Renato Rašić,Madolche igrač.

Sjećam se kad su izašli-bili su deck sa vrlo nezgodnom mehanikom…slično kao ghostrick i noble knight,samo što Judgment Dragon ne pita-samo te raznese…stoga te deckove nisam doživljavao nešto previše, osim što sam ih naučio da me Dueling Network ljudi ne mogu varati…sve u svemu,kao Ritual Beast i Blackwing igrač,nikad nisam igrao vs Madolche,pa me zanimao ishod ovog game-a
Game one: Renato Rašić(Madolche) vs Davor Petlić(Ritual Beast)

Stvari kojih se sjećam:

Otvaram sa elder-cannahawk combom,jedem warning na ulti-cannu. Nakon 9.11.,ovakve stvari će postat veliki problem…(jebeno kako je datum ove horifične banliste invertiran datum WTC tragedije…)

On je naslagao tri monstera i pojeo steeds

Ubio sam ga sa Ulti-Apeliom(MVP)

Game 2:

Ova je bila daleko teža,luđa i trajala je oko pola sata gdje smo ušli u time,a evo i zašto:

Doveo sam ga na 1000 do kraja sa aktiviranim warningom s moje strane na bitan summon,mali apelio je počeo mrcvariti,aktivirao sam macro i steeds na dva monstera,on je aktivirao vanity’s turn kasnije…shit. Doslovce mi je mali Apelio spasio i pobijedio game jer ga je on više-manje izudarao do 7000 štete… puno poteza kasnije,topdeckam MST,udaram po Vanity’s i počinje show sa hrpom napadanja i backrowa-završilo je tri turna kasnije sa mojom najavom:”This…is to go…even further…beyond!” – Ulti-Gaiapeliom kojeg u situaciji kakva je bila STVARNO nisam imao problema pozvati,da imam 4 negacije i još dva monstera za Ulti-Apelia…obzirom da smo ušli u time,ne moram ni spominjat da se kompletan turnir skupio oko nas (sa pokličima podrške “NEMA PREDAJE”,”STIĆI ĆE RITUALCE NAŠA RUKA I NA BANLISTI!!!”,Galonja mi sa rape smiješkom pokazuje side deck sa 3 iron wall-a,2 artifact lancee na što skoro dobijam epileptični napadaj,a nemam epilepsiju)…

legit feature match,ali Hoban je ipak bolji u mind gamez. Pregazio sam mu zenmainesa kojeg je summonao last resort i GG 0:2

Ovdje se ljudi razilaze i čekaju novu rundu. Vuk je opet ljut,pola ljudi ga ne sluša,pola ljudi ga ne čuje, ne stigne investirati, Galonja je pokidao Vuka koji igra Satellare kao beba zvečku s Raidraptorima:
Galonja: Gagaga Samurai i LiM jedu tellare!!!
Ćalić: I Infernoidi jedu Shaddoll. Pozdravi Constructa,Balat
Balat: Svi ćete vi platjeti,svi!!!
Vuk: Kako Deneb set 4 pass ne funkcionira?! Bože,zašto si me ostavio?!
Galonja: Neki su jednostavno bolji…nije sve u parama. Osim kad si ja.
Vuk: Pregledat ću svojih 25 tinova i naći odgovor na ovo!
Galonja: Gdje je ta nova runda?!
Vuk: ovaj…da…nova runda…ubrzo…(sprema tinove i vraća book nazad na policu). O Petliću igraš samnom! Dionice Tellara će narast danas! *Njegova sreća na licu i dolari u očima su mi sve rekli*

Ćalić je dobio Balatove Shaddoll-e sa Infernoidima 2:1,ali je bio dosta close game koliko sam vidio.

Treća runda me je dovela do Vuka s Yugioh Street-a,drugog Satellarknight igrača. Obzirom da je u bazi moj deck jači,ali on ima kvalitetnije resurse u vidu support i side deck karata(čitaj Vuk je dobro investirao), zanimljivo je vidjeti ishod ovog game-a-tim više što je nešto nabrijaniju verziju ritualaca on igrao nedavno.

Vuk s Yugioh Street-a(Sattellarknight) vs Davor Petlić(Ritual Beast)

Game one:

Ulti-Apelio MVP do mjere da je sve napravio,iako je taj Trivver comeback bio vrlo blizu…doslovno nisam mogao ni izvrtiti ulti-cannu da dođem do nečega sve do kraja 1:0

Game two,three

Ja brickam,ne vučem ni jedan od tri sajdana light imprisoning mirrora,a i kad uspijem nešto dobiti,on ima maxx c i artifact lanceu. Odvratno. Nisam imao gori match s ovim deckom u životu,a istini za volju,neke stvari sam još i missplay-ao…2:1

I odmah nakon,igram protiv svog najgoreg matchupa,Shaddoll…njihov predzadnji turnir u formatu,Balat nema pojma da je moja tuga na razini-njemu više zbog uloženog novca i stabilnog decka,meni jer još jedan krasan deck odlazi,a igra strašno s time gubi… ipak,molim dragog boga da ne igra Denko Sekku i sjedam za stol…

Matej Balat(Performage Shaddoll) vs Davor Petlić(Ritual Beast)

Ovo je odvratno. Doslovno odvratno. Matchup u kojem moram povući macro i/ili d.fissure i nula bodova…

Uz to,dozvolio sam mu da koristi shaddoll fusion efektivno i to me više manje ubilo. Priznajem missplay-eve na maksimum. Drugi game mi je sa ice handovima skinuo shadow imprisoning,naspamao constructe do mile volje i čak ni gaiapelio sa 4 negacije tu nije mogao ništa. 2:0

Shaddollovi su obranili svoju čast i imaju još jedan turnir da uzmu sve.
Ipak,nagrade su ovaj put daleko lošije od Denko Sekke,te ja uzimam intervyu od Karla Ćalića,pobjednika ovog turnira nakon što je u finalu pobijedio up-and-coming silovatelje mete Raidraptore. Njihov pilot Galonja je bio drugi nakon što je probio tellare,geargie i…,Balat treći,Marko četvrti,ja peti zato što neznam…mojih 2:2 je najboljih 2:2 danas? Ono, dobio sam heroje i madolche. Jupi. Ali o mojim consistency i missplay issues i kako sam ih riješio kasnije,sada intervyu sa pobjednikom:

1.
Ja: Predstavi se čitat…
Ć: Nemam vremena,čekaju me dvije male pred zgra…

Ja: Samo par pitanja,dobio si turnir i treba igrače diljem države informirati o tvom decku i skillu
Ć: uredu uredu…samo malo…*uzima mobitel i zove*…hej! Da,da,odite gore i recite mojoj staroj da dolazite kod mene na instrukcije iz matematike…da,da…čekat ćete me,dajem intervyu…da,da…za Jutarnji. Ne znam koji broj,ali vozit ću vas u bembari kad me sad Maminjo proda u Real…okej cure,bok…
…o sranje!*opet uzima mobitel i zove* Mama! Mama! Za ime svega što je sveto i dobro,dolaze mi kolegice na instrukcije iz…da znam da znaš kakve instrukcije…mama samo im nemoj reć da sam na Yugioh turniru! Da,možeš otić kod prijateljice na belu,neće te opet dočekati kataklizma u stanu…da mama,bio sam prvi mama(čuje se pucanje čepa šampanjca i ‘’Queen-We are the champions’’ iz slušalice). Hvala mama,volim te mama,dajem intervyu mama. Probudi nas za školu,da. Ćao,hvala. *klik*

Ja: mogu li pretpostaviti da ‘’topdeckaš’’ danas?
Ć: Samo da ne ‘’brickam’’. Iako sumnjam,čim su čule ‘’bembara’’ umjesto ‘’yugioh’’-to ti povećava šanse. ZATO TI NISI UBO U SLOVENIJI BALAT!
Balat trenutno miluje Constructa,pita Vuka gdje je lopata i prazan tin,te izlazi u dvorište sa suzama. Vuk izlazi za njim sa Biblijom i čašom vode koju je natočio u kupatilu.
Ja:možemo li? Predstavi se čitateljima,molim te.
Ć: Ime mi je Karlo Ćalić,znam više rulinga od Boga i moj skill je nenadjebiv-što sam potvrdio na Cardtradersima gdje me jedan win dijelio od top 8. Ono,dok si ti 7g pio i drogirao se,ja sam postao igračina. E da,igrao sam Infernoide ilitiga Pakao danas,kao i na Cardtraders turniru u Sloveniji.
*Balat i Vuk se vraćaju,Balat Vuku vraća lopatu, Vuk sprema Bibliju,nema ni tina ni Constructa…
Ja: Tvoji matchupi i dojmovi danas? Moram primijetiti da se nisi baš prelagano prošetao kroz turnir,obzirom na konkurenciju…
Ć: Koju će BANAT!
Balat: Nemoj Ćaća molim te! *Diže sliku koja je featured za članak*
Ć: Uglavnom…otprilike je išlo ovako:

r1 vs Kolekcionar – Pakao vs Tellari :
Klasično banishanje deneba i uspješni reasoninzi. Mislim da sam proveo veći dio runde odgovarajući ga da zapali Bibliju nego što smo igrali…

r2 vs Balat: Pakao vs Shaddoll:
Tko spusti više velikih monstera brže dobija…ishod se očito vidi,JEL BALAT?!
Balat: Nemoj Ćaća molim te!
Ja: Uglavnom…
Ć:da…r3 vs renato, Pakao vs Madolche:
uvjerljivo najteži matchup (nek mu bude,iako je realno tebi najduže trajao)
Ja:Nemoj Ćaća…imaš četvrti matchup…
Ć:r4 vs galonja,pakao vs raid raptori shadow imprisoning OP.
Galonja: JEDVA SI ME DOBIO!
Ć: Istina. Bilo je lakše protiv Balata,ovdje sam ja izvukao svoj side,a on nije…zajeban deck.
Balat: Nemoj Ćaća,molim te! Za boga miloga! Pokopao sam Contructa upravo u dvorištu! Cijeli playset!
Vuk(pauzira tipkanje na mobitelu): Zagy pita jel kupuješ sa Švicarcima ili Eurima? Također,kaže da ne prima Visu,ali Diners i MasterCard su totalno okej…
Balat: Nabijem tog rippera,idem na market(uzima mobitel i naručuje iste sekunde).

Ja:Okej…sad kad smo to razjasnili,zašto igraš Infernoid-njihove prednosti i mane?
Ć: Infernoide igram zbog njihovih prednosti,a i zbog toga što imam sreće u kocki pa reasoning uglavnom bude uspješan,mogu spustit velike monstere bez većih problema i imaju graveyard control – što može biti prilično devastirajuće u današanjoj meti. Mane su što ih se uglavnom lako counter-a i ako nemam odgovor na floodgate (tipa imperial iron wall ili vanity’s emptiness) uglavnom gubim, ali smatram da deck ima dvoljno konzistentnosti da ga igram na ovakvom polu ozbiljnom turniru…

Vuk: Nemoj Ćaća molim te!!!
Ć: Mislim da smo objasnili objašnjavanje. Idem sad održat instrukcije,dolazi mi Cammeo. LIMUZINA BALAT! LIMUZINA! MOJ DECK JE NEDIRNUT BALAT! Pozdrav ljudi!
Ja: Pozdrav. Neka topdeck bude s tobom…

Ovdje smo se uglavnom svi pokupili i otišli kući osim Vuka i Balata i krenuli smo,casual pričajući o razno raznim deckovima,dojmovima turnira i ostalo…u međuvremenu,ja moram naći consistent build ritualaca i usput sastaviti par direktnijih deckova. Sve u svemu,vidjet ćemo kako će to sve ispasti. Nadam se da ste uživali,da niste sve shvatili doslovno-jer sam neke stvari iskarikirao i naravno,do čitanja 🙂

Jedna misao o “Urahara’s Tourney Report vol.2: Ritualci Napadaju

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.