Report Spring Challenge TOP 16 (2nd after swiss) by Judgment Dragon 1

Pozdrav svima kao šta znate jučer je bio spring challenge da ne duljim dalje ovako je jučer sve počelo.Kao i obično odlučio sam igrat Lightsworne zato šta mi je to najdraži i najzabavniji deck.Došao sam kod CM oko pola 9 i tako ko i obično prije svakog eventa nabavljo karte,kupio diamond dire wolfa za extru(nažalost nisam ga spustio na springu uvijek je bilo boljih opcija u tom trenutku al bio je tu za svaki slučaj),kad sam stigao još nisam bio siguran dal da igram 3 necro gardne bez zephyrosa ili 2 gardne sa zephyrosom,odlučio sam se za ovu drugu opciju pošto zephyros daje bezbroj opcija vadi JD iz fiendish chainova,veilera i naravno omogućuje brže stvaranje xyz-ova. Prije turnira sam još rento par karti i ko i ostali čekao da turnir napokon počne.

1.Runda Karakuri geargia

Game 1: Po običaju gubim na kockici i on kreće prvi seta monstera,nasreću reko mi je šta igra tako da sam znao da je setana karta geargiarmor,summonam ako se dobro sjećam lylu i millam 3,flipa armora dobije maxx ”c” summona saizana ode u stardusta i nakon nekog vremena JD sleti i nije više ništa mogao napravit.

Game 2: Izvuko sam prilično loš hand najgori danas on je brzo postavio field koji je nakraju izgledo burei,bureido i scrap dragon vidim da nemam izlaza i smotam.

Game 3:Još uvijek se sjećam par karata u handu decree,heavy storm,gorz,dark hole i tako obadvojica nismo mogli monstera povuć kad je napao pokupio je gorza nedugo nakon toga okrećem decree kojeg nisam htio prije setat zbog gorza,ubrzo nakon toga namillam 4 ls-a bio je na 8000 lp još uvijek,imam 2 JD-a u handu i na svom turnu toppam trećeg šta je bilo dosta za game.

2. Runda Chaos dragon

Game 1: Polako smo počeli kao i uvijek obadva decka u cilju imaju da čim prije namillaju čim više karata ovdje sam to uspio brže i dobio.

Game 2:U drugom turnu se sjećam da je summono darkflarea bacio pulsara iz handa metalca iz decka u grave,removo mi je gardnu koju sam chaino na 1. napad,reborno je metalca digo pulsara,nisam imo rješenja za sve te velike monstere nedugo nakon toga gubim.

Game 3:Otvaram sa charge i millam dosta karata u tom turnu al još uvijek sam bez darka u graveu a u handu mi je BLS,za 2 turna imao sam sve krećem luminom vrtit,field nakraju leviair,BLS,lyla i još neš mislim leviathan i tako je završila ova runda.

3. Runda Lightsworn

Game 1: Nisam znao šta mi protivnik igra al postalo mi je jasno kad je summono ehren,par poteza millamo i ubijamo si monstere,na luminu dobije maxx ”c”,nakraju dobivam kad JD dođe.

Game 2: Napada sa trooperom dobije tragoediu,kradem sa tragoediom lylu bacio sam wulfa taman mi je falio LS na graveu da imam targeta za luminu odem lumina garoth,namillam wulfa gardnu i tak neš,a prije toga sam sa tragoediom i još nečim u roacha otišo,slj. turn poberem hole,ubrzo dobivam kad JD-a spustim.

4. Runda Fire fist

Game 1: Vidim da igram protiv fire fistova koji mi baš nisu najbolji match-up zahvaljujući velikom backrowu kojeg uvijek imaju makar dok sam testo protiv njih skoro sam uvijek dobio,kreće sa tenki po beara i tako bear me pomalo ubija i radi pluseve al nakraju nekak dobijem.

Game 2: Ovu sam izgubio ako se dobro sjećam bear je samo radio pluseve koje nisam mogo stić.

Game 3: Decree u endu na 4 backrowa+tenki nakon toga heavy,gorillom ubija decree,setam beckoning slj.turn vučem gorza koji mi je bio jedina karta u handu imo je na fieldu beara 2 set i tenki,idem riskirat summon JD eff prolazi i idem za game.

5. Runda AHL Hero

Game 1: Iskreno ove se baš nesjećam dobro mislim da je nakraju JD presudio.

Game 2:Masovno mi se naswarmo shining,excalibur,maestroke pročito honesta i dalje nemoram govorit šta je bilo.

Game 3:1st turn namillam par karti koje će me kasnije spasit lyla i zephyros,on seta 3 i 2 dimensional fissurea aktivira,opalim heavy poberem huge revolution is over,negiro je solemn judgmentom decree,lyla je pobrala fiendish chain,ubije ju spuštam tragoediu poberem super poly ode u escuridaa,uskoro dolazi gorz kad napadne nekim herojem prije toga je potrošio warning na luminu tako da sam ga mogo sigurno spustit i slj. turn dobivam.

6. Runda Mermail

Game 1:Ovu sam dobro započeo namillo sam sve jako brzo,u jednom trenutku su na fieldu bili sa moje strane gorz,token i lyla u defu na suprotnoj strani abysstrite i bahamut shark odlučio sam se čistit sa JD par puta i nakraju dobio.

Game 2:Naswarmo mi se jako brzo abyssgaios,big eye i još par monstera tako da nisam ništa mogao napravit da se izvučem iz toga.

Game 3:Otvaram sa charge dođu lumina garoth,on summona marksmana ide po lumini i dobiva honesta,nakon toga počinjem swarmat i za game uskoro idem.

7.Runda Mermail

Game 1:Presudan je bio first turn kada mi je sa abbysleedom izbio hole tako da nakon toga nisam mogo preko njegovih velikih monstera.

Game 2:Millam par ls-ova i JD-a,u handu su bila još 2 imam beckoning ali ništa za millanje setam beckoning da uzmem nekog ls-a namillam se još je i dweller bio na fieldu riješio ga se,slj. turn razmišlja dosta dugo odigra poa i par karata i onda scoopa prije mog turna zbog 3 JD-a u handu.

Game 3:Prilično sam solidno otvorio izbio mind crushom abbysteusa i napravio missplay slj. turn znao sam da je abyyslinde setana pogledo sam koliko ima lp bio je 7800 imao sam 2 JD-a u handu mislio sam dal da odem na otk ili da odem iskontrolirat igru sa dwellerom nažalost izabro sam krivu opciju,otišo sam u maestrokea i išao čistit sa JD-om nakon toga on ode po spikea i baca atlantean heavy infrantrya i ubija JD-a,imo sam drugog u handu summonam ga i čistim slj. turn on ode u big eyea uzme JD-a preživim taj turn i slj. sam gotov.Pravilan potez bi bio da sam otišo u dwellera aktiviro eff i napado sa njim po setanoj lindi i JD direktno,jednog bi si ostavio u handu i mislim da bi to bilo dosta za game.

TOP 16 Samurai

Game 1:Lagano stvaram pluseve,heavy stormom sam dobio još +1,imao sam negdje +3 tako da sam ubrzo dobio.

Game 2:Seto sam ryka 2 puta isto tolko puta ga je digo sa compulsoryem,kizan grandmaster su 2 puta napali i još zanji za kraj.

Game 3:Otvaram charge,recharge, JD mislim si ovo je već gotovo teško se može izvuć odem lumina lumina garoth,namillam 3 različita ls-a i endam.Jedino šta ga je moglo spasit u tom trenutku je imao,dimensional fissure aktivira i još dark hole nisam se mogao fissurea riješit da stavim još jednog ls-a u grave i to je bilo to.

Nakraju mogu samo reć da je bio odličan event i dobro sam se zabavio šta mi je bio i glavni cilj. 😀

4 misli o “Report Spring Challenge TOP 16 (2nd after swiss) by Judgment Dragon 1

  1. frajeru bravo jebeno je vidit judgment dragona kako rastura sretno ti dalje i daj ak možeš listu nam stavi

  2. daj pa ovaj missplaya zesce. doso je u top samo zato kaj mu je smrdilo iz usta.

  3. Ovaj prvi match je u potpunosti krivo opisan. Kad si povuko trećeg Judgment Dragona je bio žešči krump.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.