Pharaoh Tour 07 Finals Report :Winner’s Report:

Pozdrav ljudi! Evo, već svi vjerojatno znate kako je Pharaoh Tour završio i da sam ga osvojio. Svoj put do pobjede sa moga stajališta ću pokušati opisati što vjernije, a ako ne uspijem, nemojte mi to zamjeriti, krenimo sa mojim putem do zlata!

Moje pripreme za turnir nisu bile tako velebne kao možda Fabijanove, nisam imao ekipu za testati pošto se jedini lik koji živi u mojem dijelu grada nije kvalificirao i tako sam krenuo kao i obično na bus i tramvaj, ovaj puta sam. U busu i tramvaju sam slušao novi cd Amy Winehouse, bilo je prilično dosadno putovati sam, ali što ćeš. Očekivanja su mi bila nikakva, jednostavno sam išao tek toliko jer sam kvalificiran, ali sada sam definitivno sretan što jesam otišao.
Uglavnom, stižem u Lad of Magic oko 10 do 11, pozdravljam se sa ljudima koje nisam vidio od Natsa, rukujem se sa šefom Bošcem i tako. Dario mi u ruke stavlja Zombie Swarm koji sam na licu mjesta modificirao. Umjesto Despaira sam ubacio trećeg Kokkya, a pošto je u decku bio samo jedan Dust Tornado, ubacio sam još 2 (jedan sam posudio od Bošca, drugi od Mrvija) jer sam imao osjećaj da će mi zatrebati. Uđem unutra, složim neki jadni Side deck sa stvarima poput Neo-Spacian Grand Molea, Winged Kuriboha, Des Wombata, Deck Devastation Virusom, 2 Royal Decreea, 2 Shrinka, 2 Sakuretsu Armora i Jinza, jednostavno nisam imao ništa bolje na raspolaganju u tih 5 minuta.
I tako sam se prijavio i krenuli smo!

PRVA RUNDA: Krešo Ledenko (Zagreb) :Flip Flop control deck:
Prvi Duel: Kada sam vidio što igra, faca mi je bila ovakva O_O, to sam najmanje očekivao, više sam očekivao neke Monarche kako je i rekao da će igrati, ali eto. Krećemo, ne bih ovo sve opisivao, iskreno, ne sjećam se, ali dugo je trajalo. Imao sam Brain Control u hanu koji mi bi mi omogućio win sljedeći turn, on je imao WMC sa 3 countera, ja 4700 LP-a. Riskiram, igram Brain Control, tributam njegovog monstera, destroyam mu drugog, ali sva sreća on nije zapisoa 800 od Brain Controla, a bilježio je LP-e. Moj win.

Drugi Duel: Vukao sam loše, on je setao Lacoodu i nešto stalla, Stealth Bird i hrpu ostalih Flip Flop čuda, a ja sam imao preloš hand da išta napravim. Kad sam počeo voziti sa Card of Safe Returnom i Zombijima bilo je prekasno, jednostavno je flipao Stealth Bird, napravio nešto damagea sa Wave-Motion Cannonom i bilo je gotovo.

Treći Duel: Užasno dugačak, Sideao sam 2 Decreea, DDV, Jinza, znam da sam loše Sideao, ali DDV mi je bio obavezan, a Decree također i jednostavno sam ih oboje umiješao u deck i izbacio neš random. Ubijamo jedan drugoga i na kraju dolazi do ovoga….On flipa Guardian Sphinx, vraća mi Cybera u hand i napada, velik misplay, ja Summon Cybera, po Sphinxu, kaže Danijel još 3 poteza i na kraju je završilo tako da je flipao Stealth Bird, bio u prednosti za 50 LP-a, ja sam imao 3 Zombiea i DDV, on prazan field. 3 poteza prođu, ja gubim…. 0-1

DRUGA RUNDA: mlađi brat Valentina Dedića (Zagreb) :Zombie Monarch:
Prvi Duel: Krećemo, on kreće odlično, Cyber Dragon, Hydrogeddon, a ja sam nešto setao, sljedeći turn, na meni je red. On ima 2 Hydrogeddona i Cybera… Igram Dust Tornado u End Phaseu i krećem. Special Summon Cyber Dragon, Lightning Vortex, Card of Safe Return ili dva, Summonam još 3 Zombiea, ostane mu neš malo LP-a, sljedeći turn je mrtav.

Drugi Duel: Nisam imao potrebe ni Sideati, on vuče loše, Highlighta nema, jednostavno sam ga zatukao sa Zombie Masterom i ostatko ekipe. Creature Swap, Mirror i Dust Tornado su odradili svoje. 1-1

TREĆA RUNDA: na forumu METALAC (Rijeka) :Six Samurai:
Prvi Duel: Ovo je bilo smiješno, nije ništa imao, nije povukao ni monstera, branio sam se koji turn i na kraju ga zatukao. Uzeo sam mu Yaichija sa Swapom, a najjače je bilo kada je Robin došao i mislio da igram Six Sam Zombie. Kažem, ne nego Swap i smijem se, a on kaže da se već navikao na moje kreacije pa da je očekivao tak neš xD.

Drugi Duel: Opet nisam Sideao, nisam imao zašto, Main je savršeno radio, samo da sam imao Bluda… No dobro, protiv ovoga mi nije ni trebao, nešto pokušava, Brain Control, tribute za Grandmastera i tako, ali nije imao šanse. Piramida se stalno zaletavala u njegove monstere, Kokky je radio svoj posao i brzo je bilo gotovo. Nema Shoguna sva sreća xD.

2-1 Imamo stanku negdje 45 minuta skoro, nešto se dogovaram s Robinom no ništa nije bilo od toga. Odem sa Bošcem do Rubelja malo pričamo o turniru i tako. Kažem da trebam sve dobiti da idem dalje, Božac baš ne vjeruje da je to moguće i tako… Dođemo tamo, čekamo ćevape, malo predugo, ja sam ih smazao u 5 minuta koliko sam bio gladan, s nama su bili i Modesto i neki njegov frend. Malo pričamo, zezamo se i tako. Skoro pa smo zakasnili, došli smo točno kad su objavili pairingse xD.

ČETVRTA RUNDA: Armin Bečirević (Rijeka) :Six Samurai:
Prvi Duel: Pitam jel igra Macro Cosmos, on kaže ne, ajde bar nešto. Vukao je jadno, igra Return of the Six Samurai i takve crapove, no brzo je završilo, nije ništa mogao, Zombiji su ga zatukli ne sjećam se kako, no zapravo sam sve dobio skoro na isti kalup. Branim se u početku, riješavam se Dust Tornadoima spellove i trapove i onda na kraju ga zatučem Swarmom i zabijanjem sa Piramidom.

Drugi Duel: Opet ne Sideam, nemam zašto, ubijam ga kao i obično, ne na neki poseban način. 3-1

PETA RUNDA: nitko drugi nego Ivan Modesto (sada Zagreb pošto je na faksu) :Perfect Circle sa Solemnima:
Prvi Duel: Dođem do njega, kažem da mi igramo, a on napravi obješenjačku facu, još se dobro sjeća onog Enemy Controllera na Jinza sa dva Limiter Removala sa kvala. Dobro, krećemo. Mučim ga sa Noblemanima, njega to užasno živcira, mene zabavlja xD. On odigra Needle Ceeling na moja 4 monstera dok je imao samo jednog face down. Ja odigram Safe Return, Book of Life i za koju sekundu opet imam 3 monstera :D. Uglavnom, ubijem ga, nije ništa imao.

Drugi Duel: Ne sjećam se kako sam dobio, ali opet ne Sideam, Noblemani rade svoje, removam prvo Sangana, dođemo do late gamea, ja topdeckam dobro, on loše. Napravi veselu facu, seta Storm, nisam popušio i bilo je gotovo.

4-1 Božac isto ima 4-1, Robin je propao ima 3-2, treba mu win i odlični tieovi da ide dalje. Ja se nadam da ću igrati protiv nekog Toolboxa i želja mi se uslišila…

ŠESTA RUNDA: Deni Udorović Summer Cup 2007 Champ (Koprivnica) :Earth Warrior Charge:
Prvi Duel: On ne vuče predobro, no destroyao sam mu setane sa Dustom mislim i ubio ga sa Zombijima, nije puno napravio. DDA sam mu ubio sa Noblemanom :D.
Drugi Duel: Opet ne Sideam… Uglavnom, krenemo, on prvi, seta Call, pušta potez, ja ga u End Phaseu ubijem sa Dustom. On ima prazan field summonam nešto i derem po LP. On Special Summon Cyber, seta MoF i ubije mi to s čim sam napao, Zombie Master mislim. Ja Special Summon Cyber, Giant Rat, Creature Swap i tako.. Razmišlja puno, da mi MoF. Ubijem Rata, summonam Piramidu, skucam se u Cybera, Kokky pregazi Cybera, moj Cyber dere po LP. I ništa, on se predaje mislim, ubio bih ga sljedeci turn, da je nešto setao, imam MoF, Swap u Graveyardu, Piramidu u ruci :D.

5-1 I U TOP 8 SAM!!! Sav sam sretan, čak sretniji nego kad sam osvojio, ali o tome ćemo poslije. Sa 5-1 odnosno 6-0 su automatski u Top 8 su i Marko Mrvičin (6-0), Joso Zrilić (5-1), Karlo Mrvić (5-1), Zvonko Ivić (5-1), Hrvoje Galić (5-1) i Marko Božac (5-1), a provukli su se i Boris Čanić iz Tuzle sa 4-2 i Ante Didović sa također 4-2. Sva sreća Macro Cosmos nije ušao, što za mene znači lakši posao. Ma da, nisam se nadao ničemu i Top 8 mi je previše, pa eto, nisam se nadao prolasku :D, pa ovo lakši posao u tom trenutku se više činila kao šala. Uglavnom, pairingsi su izgledali ovako. Marko Mrvičin (1.) vs. Ante Didović (8.) Zvonko Ivić (2.) vs. Boris Čanić (7.) Karlo Mrvić (3.) vs. Hrvoje Galić (6.) Joso Zrilić (4.) vs. Marko Božac (5.)
Prije početka pričam sa svojim protivnikom, on me pita što igram, da se . Ja kažem Zombie bez Bluda, dobro tolikone mora raspitivati informacija baš nisam morao reći, ali ok. Malo pričam s njim i Zrilićem, a Karlo je provalio smijući se BaBurnu bez Baboona i Zombieu bez Bluda da će netko još doći sa Demiseom bez Demisea :D. Ja saznam da on igra Volcanic Monarch, pitam jer igra Royal Firestorm Guarda, on se samo smije i kaže vidjeti ćeš. Ajde ok. Pričam sa Mrvijem, on nešto kaže da ako igraš zbog nagrade nećeš uspjeti, da on igra zbog rejtinga i so on, so on. Mogu zamisliti koliko je vjerojavao da mogu doći do kraja xD.
Daniel tjera ljude van, Yata se zeza i kaže Mrvičinu da je on njemu kao obitelj i pita je li može ostati, a Mrvi kaže da već ima jednog . I tako počinjemo…

ČETVRTFINALE: Karlo Mrvić Nats 2006. Champ (Split) : Volcanic Monarch:
Prvi duel: Igramo, on seta Wing Blast, ja Summonam Zombie Mastera mislim i napadam. On Phoenix Wing Wind Blast, Master na top. Sljedeći turn Summon Snipe Hunter, ponovno Wing Wind Blast O_O. Summona Volcanic Rocket, ja setam Mastera. On Summona Raizu, Master ponovno na vrh. Bio mi je jedini Zombie i nisam mogao puno napraviti. Ponovno Summon Snipe, on Wild Fire, imao je Blaze i stavio Tokena, Summonao Rocket i napao sa 2900 dmg-a koliko je bilo potrebno da dobije prvi duel…

Drugi duel: Povukao je 3 Thestalosa, nije imao ništa, ja sam imao solidan hand. Jedan Phoenix Wing Wind Blast mu je u End Phaseu otišao zbog Dust Tornadoa, a ja sam imao jednog monstera. 2 puta sam napravio nešto damagea sa Giant Ratom mislim i došli smo do odlučujućeg trenutka u duelu. Imao sam Book of Life i Premature u handu i još nekog monstera, a kada bih riskirao i odigrao oboje (on je imao 2 s/t-a) dokrajčio bih ga. I riskirao sam, Book of Life po piramidu, Premature po Kokkya i bilo je gotovo.

Treći duel: Ovdje mi morate oprostiti, ne sjećam se duela, ali znam da je bilo gusto, removao sam mu Shell sa Noblemanom i uz malo sreće ga ubio sa piramidom ili tako nečim. Pružamo si ruku i zaželi mi sreću za nastavak.
I u polufinalu sam! Najmanje Ipod je moj. Prilično sam sretan, ali još više i iznenađen što sam prošao. Čekam svog sljedećeg protivnika i ubrzo vidim kako Zvonko pobjeđuje blizanca Borisa i sjednem za VIP stol. Božac kaže Saši da reporta moj duel, vjerojatno misli da će mi to biti zadnji pa da ne bude stalno on meta reportanja :). I tako krećem sa igranjem protiv Zvonkeca. Deck mu znam u dušu pošto sam par puta igrao protiv njega i ne smatram ga opasnim, iako jako, jako stabilnim. Odem van na zrak na WC, Dario koji mi je posudio deck nešto baljezga da on hoće Sarcophagus ili laptop, uvjeravam ga da ako osvojim turnir, da će to biti moja zasluga, ne njegova, da će dobiti box. Ovi vani pričaju kako će me zakopati, istući za njega i što ja znam. LOL. Božac priča kako će to nekome biti drugi osvojeni turnir, a da će mene istući, iako znam da nije vjerovao da ima najmanja šansa da to budem ja, ali OK.

POLUFINALE: Zvonko Ivić Pharaoh Tour 2006. Champ (Zagreb) :Warrior Toolbox sa techanim Blowbackima:
Prvi duel: Malo se bojim Zvonka jer znam da techa D.D. Crow, igra Bottomlesse koji mi zeznu Zombie Mastera. Očekivao sam težak posao, ali nekako sam bio dosta samouvjeren. Miješamo deckove, Zvonko mi siječe deck na 10 dijelova OMG xD. Ja dobivam na kocki i biram da igram prvi. Saša nas slika, ja napravim facu kao da sam lud, ali ok :D. Summonam Troopera, genijalan opening move za Zombie deck. Ako bude sreće sendate nekoliko Zombiea na Graveyard sa effectom i opponent će biti forsiran da Summona monstera i ubije Troopera dok ima 400 ATK. Što vama otvara bezbroj opcija za sljedeći turn. Na primjer zabijanje sa piramidom. Sendao sam 3 karte s vrha, nažalost ni jedan jedini Zombie, Premature Burial, Dust Tornado i Giant Rat, setao sam s/t kartu i završio potez. Zvonko igra, počisti mi s/t za koji sam poprilično siguran da je bio Dust Tornado, setao je s/t i završio. Nije Summonao monstera jer ga očito nije imao, što je dobro za mene, njemu je očito loše krenulo. Ja igram, millam 3 za Troopera, igram Card of Safe Return, Summon Zombie Mastera, discardam piramidu i Summonam ju, Zvonko igra Torrential Tribute. Vučem za Troopera i Card of Safe Return tako da smo ostali na 1:1. Passam, Zvonko igra, seta 2 s/t-a, očito još nije povukao Monstera. Summonam Giant Rata, dobim Trap Hole. Ajde ok, iako nisam znao da i to igra. Očito je dodao novi Monster removal flavor decku u obliku Trap Holea. Zvonko igra, seta s/t, opet nema Monstera, xD. Ja igram, stavim Heavy Storm, pometem mu field, igram piramidu i napadam, znam da će mu se je sada kada je na fieldu biti teško riješiti, Smashing je na 1, kao i Fissure, mora povući jedno od to dvoje, a ne vjerujem da će igrati Vortex samo na piramidu, a ako i odigra, čisti -1. Bio sam u pravu, Special Summona Cyber Dragona, napokon je povukao Monstera, napada piramidu, ja vadim Zombie Mastera, tako je to kada ne igrate Bluda. Jako riskantno, trebao sam ići po Kokkya, ali pošto sam imao Card of Safe Return u ruci, ovaj play je možda i bolji. Zvonko seta 2 s/t, ja sam. Ja igram, stavim Card of Safe Return i discardam piramidu za Zombie Masterov effect, ali ne, D.D. Crow. Joj, ali očekivao sam vranu, moram priznati. Gdje je ona moja Ultimate Rare koju sam ti prodao Zvonko, što je to? Ajde ne igra valjda dvije, igram Book of Life za Kokkya, vučem za Card of Safe Return, napadam Cybera sa Kokkyem, Master ide direktno. Zvonko igra, passa. Igram Book of Life, Zvonko ide sa Callom po Cybera, pita je li mi Book of Life negiran pošto nemam što removati, Zrilić glumi sudiju i spašava me, kaže da je važno da je u Graveyardu kada igram, ja kažem OK iako mislim suprotno. Effect Zombie Master, discardam Reapera, vučem za Safe Return (nadam se jer Robin mi je poslije rekao da sam jednom zaboravio vući). Svi napadaju, Zvonku ostane 500 LP-a. Passam, on očajnički Summona Dona i napada Reapera, kaže 2 s vrha decka, ja kažem da sam već discardao Creature Swap, što sam i napravio. Sljedeći turn igram i Kokky me odvodi do prve pobjede u polufinalu…

Drugi duel: Zvonko Sidea, ja samo gledam, kažem Zvonko me plaši s ovim. On se samo nasmije. Ne pomišljam Sideati, Main mi je predobar, jedini Duel na turniru kad sam Sideao sam izgubio, pa zlu ne trebalo :D. Počinjemo, on bira da će prvi. Seta 2 s/t i Summona Grand Molea, ja si mislim, užas, kako ću se riješiti krtice. Razmišljam dugo, setam Dust Tornado i još nešto i nakon nešto razmišljanja zaključujem da ne mogu ništa osim setati Monstera. Zvonko igra, napada, sva sreća nema Dona ili Reapera, ponovno Summona Mole i seta novi s/t, ja zaključujem da je najpametnije na njega odigrati Dust pošto ostala dva mogu biti chainani. Destroyao sam njegov Dust -_-. Summonam Snipe Huntera kojeg sam upravo povukao, gotvo pa jedina karta u Decku koja može ubiti prokletu krticu. On mi ga Bottomlessa, koristim priority i ubijem Molea, sva sreća, već sam počeo sumnjati u kocku iako nisam trebao. Igram Book of Life na Kokkya kojeg sam upravo discardao, napadam, Zvonko igra Mirror Force, ja Call of the Haunted, odlučio sam da će taj Kokky ići po LP i gotovo :D. Zvonko igra, seta monstera i s/t. Ja Summonam Zombie Mastera, discardam Reapera i revivam ga. Kokky ide po Newdoriji, ubije mi ga sa effectom. Zvonko igra, Special Summona Cyber Dragona napada Mastera, seta Monstera. Igram Brain Control, tributam njegovog Cybera za svog, Cyber napada Sangana, on uzima D.D. Crow u hand. Spirit Reaper napada direktno, izbijam Pot of Avarice, tu sam imao nešto sreće. Zvonko Summona D.D. Assailanta i napada, isforsirao je Mirror Force, morao sam, Assailant mi remeti cijelu strategiju. Zvonko seta s/t, ja igram. Summonam Sangana, napadam, Reaper izbija Tomatoa. Zvonko igra, ponovno očajnički Don, ide po Reaperu, discardam Creature Swap i sljedeći turn je bilo gotovo. Summonam piramidu, ide po Kokkya koji me odvodi u Finale…. 😀 Robin mi stišće ruku, upozorava me da budem oprezniji i tako. Odem vidjeti Markov i Markov duel, kažem Mrviju da se vidimo u Finalu. Hehe. To će biti Finale za pamćenje. I te kako hoće, iako ne po dobrim stvarima, više misplayevima. Ali ok. Marko kaže da si uzmemo nešto vremena, on jede Snickerse, nagovaram Sinisu da mi da Jamnice, on nakon što me malo zezao ipak dao malo vode. -_-
I KREĆEMO! Rulja se skuplja, gledati (i komentirati), samo da ih je Daniel izbacio tada…

FINALS: Marko Mrvičin Pharaoh Tour 2005 Champ (Zagreb) :Crystal Beast Power
Prvi duel: Saša nas slika, Marko se dosjeti da dobivam na kocki, igram prvi, setam Monstera i s/t, klasičan potez. Mrvičin Summona Rescue Cat, ide po dva Cata, napada za 1200 damagea. Igra Terraforming, ide po Ancient Ruins – Rainbow City. U End Phaseu umiru i idu u s/t zonu. Igram, Summonam Breakera, mičem counter za mačku, glup potez, nekako sam mogao prvo napasti pa to napraviti, ali OK. Iako nisam gledao Dramax i ekipa se već vjerojatno trgaju od smijeha meni iz leđa. Bar nije velika šteta napravljena. Flipam piramidu i napadam za 2800 dmg-a, prvi u Duelu. Setam 2 s/t-a i passam. Marko igra, stavi Rainbow Ruins, ja igram Mystical Space Typhoon i Dust Tornado da se riješim Ruinsa i mačke. Marko igra Vortex, Crystal Blessing, Crystal Blessing, devestating move. Na polju ima 2 Sapphire Pegasusa, 2 mačke, Ruby Carbuncle i Amber Mammotha. Igram Lightning Vortex, Pegasusi idu u Graveyard, Summonam piramidu i napadam. Marko igra Terraforming, ide po grad, vuče dodatnu kartu, seta monstera. Book of Life ide po Kokkya, igram Premature Burial, zaboravim na effect od Ruinsa, ali i ovako je ok, on makne kornjaču, Book of Life radi kao Shield Crush :D. Napadam. Marko vuče dvije karte, ja se nisam ni snašao, skužio što se dogodilo, on se već predao. Siniša kaže da je mogao blefirati, ali Marko kaže da ne bi bilo koristi. I ne bi.

Drugi duel: Nitko ne Sidea, Marko igra prvi, Terraforming po Ruinse, seta monstera. Ja igram, Summonam Zombie Mastera, discardam piramidu i revivam ju. Napadam sa Masterom njegovu kornjaču, gubim 200 LP-a, iako sam očekivao to, što drugo može biti u Crystal Beastu, ali nadao sam se blefu pa sam probao. Marko igra, Summona Rescue Cat, ide po dvije mačke. Igra grad, ja chainam Dust Tornado, on igra drugi -_-. Jedna mačka napada direktno, a druga se zabije u piramidu lol, iako ne razumijem zašto, jer čak i ako ima Vortex, samo će mi napuniti Graveyard Zombijima, a neće napraviti ništa, osim 600 LP-a štete manje. Dovedem Mastera, on Lightning Vortex, kako sam i očekivao. Igram Breakera, ne mičem counter, više nisam toliko naivan, napadam direktno. Marko dovodi Pegasusa, eto isplatilo mi se ne micanje countera :D. Carbuncle u s/t zonu, vuče još jednu kartu. Ja igram, Breaker ubija Pegasusa koji ide u s/t zonu, Sangan napada direktno i u Main Phaseu 2 sam bio prisiljen maknuti counter za Pegasusa, jer bi mi nekako napravio OTK sa Carbuncleom. Marko igra, vuče 2 karte, aktviram Mystical na mačku, još jedan misplay, trebao sam to napraviti u Draw Phaseu. Ali nisam bio toliko priseban da to napravim, odnosno da se sjetim toga. Summona Pegasusa, stavi drugog u s/t zonu, napada Sangana, tražim si Troopera. Millam 3, Trooper ubije Pegasusa, Kokky face down, još jedan misplay -_-. Marko uzme Vortex, aktivira ga sljedeći turn. Crystal Blessing pa Summona Hamona za 4000 dmg-a koliko je i trebalo da završi duel. -_- Malo sam tu poludio, kako je mogao povući baš Blessing i Hamona, kažem mu da se krumpira, on je izgledao kao da će me udariti, kaže nisam ja jedini i tako… Obojica smo izgubili glavu ovdje.

Treći duel: Biram da igram prvi, setam Monstera. Marko opet počinje sa Rescue Catom, tributa ga, dovodi dvije mačke, napada direktno, završava turn, mačke završavaju u s/t zoni. Ja igram, dovedem Breakera, flipam Giant Rata, napadam direktno. Marko igra, stavi Ruinse i Crystal Beacon po Pegasusa koji stavlja Ruby u s/t zonu. Summona mačku s njom direkt i Pegasus ubije Giant Rata koji traži Card Troopera. Igram, millam 3, pa Book of Life, Marko negira tributajući mačku. Summonam piramidu, zabijem se u Pegasusa, tražim Zombie Mastera, Breaker ubije Pegasusa, Trooper i Zombie Master idu direkt. Marko je. U Standby Phaseu ode jedan Crystal Beast. Razmišlja par minuta. Kažem mu da me OTK-a da ne čeka, ispitujem je li ima Abundance on poludi i kaže da bi me već OTK-ao da ima. Stavi Chiron the Magea pa United We Stand. Napada Mastera. Gotovo je mislim si ja. Nemam nikakve šanse, u ruci imam Nobleman i par beskorisnih stvari, mogu me spasiti samo 3 karte, Mirror, Snipe Hunter ili Lightning Vortex. Igra Smashing, ode Breaker, pregazi Mastera sa Chironom. Beznadno vučem i naravno, povukao sam Snipea xD. Summonam ga, jedina opcija u kojoj ne pobjeđujem je da missam 4 puta kocku za redom. A sa ovom srećom, to je nemoguće, dobivam 4 već prvi puta i novi Pharaoh Tour Champion sam.

Svi mi čestitaju, iako nevoljko i skroz neiskreno, ja onako zbunjen, znam da baš to ne zaslužujem, da je Marko puno bolji igrač, ima odličan deck koji je dugo testao, ali eto, moji je očito bolji. Zombiji su jednostavno prestabilni za Crystal Beast, sorry Marko. Jednostavno gotovo ne možeš vući loš hand. Moje mišljenje je da će Crystal Beastovi rullati kada dođe Summon Priest, do tada će ga natući nešto stabilniji deckovi sa manje lošeg drawbacka. Sorry stari, bolji si, ja sam imao više sreće, ali i deck koji je osvojio SJC, istina bez Bluda, ali može se i bez njega igrati, to sam dokazao ja mislim. Prva nagrada je Alianware laptop, Gold Sarcophagus i Tactical Evolution box koji ide Dariju. Fabijan i Zvonac se nude da kupe laptop, vidjet ćemo dečki :D. Vraćam karte, iz šale pitam Bošca da li da mu se potpišem na Kokkya on kaže da ozbiljno da. I tako se potpišem.

Props:
+Snipe Hunteru koji je sve živo spašavao
+Franu koji je rekao da me ne treba omalovažavati
+Marku Mrvičinu na super decku
+Danielu koji je činio sve da me ne zeza previše (lol)
+koji je tjerao ljude van i uživao u tome
+rijetkima koji se nisu smijali
+Saši koji je reportao sve

Slops:
-komentarima i omalovažavanjima
-smijuljenju i broju ljudi unutra za vrijeme finala
-tome što nisam skužio da Robin nije nikome posudio Zombie sa Bludom, bio sam uvjeren da ih je Božac uzeo
nagradama koje kasne
-konobarima u Rubelju, SPORI STE
-meni što kasnim previše sa reportm
-meni na misplayevima u finalu i što da još kažem, starci još ne vjeruju, frendovi napokon ne misle da je YGO glupost, snovi su mi se ostvarili…

Hvala i do slušanja. KJ

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.