16.2. Regionals by Traceur

Pozdrav dragi čitaoci ovog reporta i nadam se da će vam se svidjeti. Unaprijed vam govorim da nisam baš najboljeg pamćenja i ne sjećam se svega, ali ću vam pokušati opisati kako mi je bilo.

15.2. Petak

Pravim curi i sebi pečene sendviče, ona jadna uči, a ja malo još testam na YGOPro. Roku javljam da mi ponese jedan SIM za side. Sendviči gotovi, odlični naravno kao i uvijek i pojedeni brzo kako su i napravljeni. Sjednem za stol i gledam debelu knjižurinu iz anatomije. Gleda ona mene, gledam ja nju i gledamo se dok ne odlučim maknuti ju i još malo testat.

16.2. Subota

Ujutro se spremam, doručkujem, malo se vratim opet anatomiji i krenem prema CM. Uđem unutura, a ono rulja. Obavljam trejd s zagyem za karte koje će mi trebati za novi deck. Dolazi mi frend Mihoci i posuđujem mu neke karte za deck i počinjem ispunjavati decklistu (oh koji kobni trenutak). U međuvremenu dolazi Rok i navješćuje radosnu vijest da nema SIM-a. O jebemu, ne mogu 1 SIM igrati. Zovem zagy i kaže da nema više ni jednog. Ništa mijenjaju listu, precrtavaj, nadopiši. Onda ugledam Modesta i pitam ga jel ima koji SIM i na moje veselji pokaže mi 5,6 njih.

Dolaze sittingsi, dobivam boostere u kojima ne povlačim ništa, stvarno čudno, te da bi nakon toga odmah i pairingsi došli. Sjedam za stol 13 i počinjemo. I da btw. igram Six Samurai.

1. duel – Danijel Petranjek (ne znam da li sam krivo ime napisao ili nisam, tako ga se sjećam) – LS Dragoni

Game 1: Otvaram s Vratima, Shi Enom i Shock Masterom i više manje znate šta slijedi.
Game 2: Ovdje sam imao lošiji hand kojeg se ne sjećam, ali znam da sam tu missplayao i on mi je pozvao BLS i Troopera i ubio me.                                                                                                                                                Game 3: Sreća me nešto uvatila i otvaram opet s Vratima i Unitedom i izvrtim mu 2 Shadowa, 1 Shi En, 1 Excalibur i Kageki od 3500.

1:0

Dolazim do frenda koji igra Madollche koji je izgubio i Roka za kojeg se ne sjećam da li je dobio prvu ili nije.

2. duel – Dorijan – Dino Rabbit (mislim da se tako zove)
Game 1: Izgubio sam dosta brzo jer mi je spustio 2 Laggie i mog Shi Ena riješio Grand-Moleom. Dalje sam samo setao monstere u nadi da će me nešto spasiti, ali ništa od toga.
Game 2: Sideo sam ali ništa od toga nisam povukao. On je opet pozvo Laggiu i opet je Grand-Moleom po Shi Enu i tako je ovaj game završio sličan prošlom.

1:1

Frend je opet izgubio, a mislim i da je Rok izgubio i tako smo svi s barem 1 porazom. Odlazimo van, zapaliti i popričati.

3. duel – Ivan Emanuel Dobrovšak – Agenti

Game 1: Znao sam šta igra i da neće biti lagano i bome nije bilo. Ubio me je s Hyperionom.
Game 2: Repriza prošlog.

1:2

Nije mi bilo drago što sam izgubio i što sad moram sve pobijediti kako bi došao u top. Mihoci dobiva napokon s Madolcheima, a Rok opet gubi. Ne znam šta se događa tom čovjeku.

4. duel – Rok Vujanović – HERO Beat valjda 😛

Game 1: Nisam nikad igrao protiv Roka, ali znam da je dobar i da će mi trebati i sreće i skilla da ga pobijedim ili u ovom slučaju više sreće. Otvorio sam s Vratima i izvrtio sve. Rok kupi karte i predaje game. Zadovoljan sam jer sam dobro počeo.                                                                                                                                                                  Game 2: Rok uzvraća udarac i poziva Excalibura, Ninju i još nešto i ubija me.
Game 3: Znam da je seto 5 karti i onda se počeo znojiti, premšljati i gunđati i shvaćati da je napravio grešku koja će ga vjerojatno koštati gamea, što i je. Otvaram s Heavy Storm i uništavam backrow. Spuštam Shi Ena, napadam nešto što je imao setano i u slijedećih par poteza je gotovo.

2:2

Bio je ovo dobar match, ali mi je bilo žao što je Rok izgubio i sad ima 1:3. Frend opet dobiva i vozi 2:2 kao i ja. Pričamo o tome šta bi bilo da dobijemo jedan drugog i o tome kako ja nemam ništa da sideam protiv njih. I pogodite što je se desilo? Da, pogodili ste. Dobili smo jedan drugogo.

5. duel – Filip Mihoci – Madolche

Bacamo kockicu, mješamo deckove i onda dolazi Zvonko i kaže: Deck check! O jebemu kud baš sad, ali aj oke jer koliko znam sve sam dobro napisao, ali Filip kaže da mu je ostala Injection Fairy Lily u box jer ju je zaboravio izvaditi i znao je šta mu slijedi, game loss. Čekali smo tao nekih 10 min., Filip je proklinjao sve žive i pitao se zašto se je njemu to moralo dogoditi. Dolazi Zvonko i kaže Filipu da ima game loss i onda meni kaže da i kod mene ima nekih stvari. Ostao sam sav u čudu i razmišljao šta sam mogao zajebati. Prvo sam dobio warning jer mi je Dark Hole bio oštećen i morao sam drugi staviti, nije problem, ali onda mi je pokazao decklistu i vidi ti to. U main decku sam napisao da igram 2 Dim. Prison i onda još u sideu sam naveo da igram 3 Prisona umjesto 3 Fissurea. Morao sam izbaciti 3 Fissure i onda još 1 Dim. Prison iz decka u side staviti i tako sam i ja dobio game loss, što znači da igramo samo jednu rundu, bez sideanja. Filip je dobio na kockici, bolji hand dobiva match.

Game 1/3: Ne sjećam se previše šta je bilo, ali znam da je on imao nekog monstera od 400 ATK i fieldicu, a ja sam pozvao negdje 4,5 monstera i da smo zbrajali da vidimo hoće biti dosta i bilo je dosta. Jedino što me sad brine je što ne mog igrati Dim. Fissure i molio se da mi neće trebati.

3:2

6. duel – Alen Mehmedović – BW

Game 1: Znao sam šta igrao tako da sam bio spreman. Išao sam prvi, seto 2 i monstera i endo. Otvorio je s Whirlwindom i Borom koji je pokupio Warning. Vučem i prizivam Shi Ena i više manje je gotovo. Sideam 2 SIM-a.
Game 2: Ide prvi poziva ne znam šta i seta 2,3. Special Summon Eldera koji prolazi. Aktiviram Asceticisam koji dobiva Warning, aktiviram drugi Asceticisam koji opet dobiva Warning i onda idem s ROTA po Kagemushu i u Shi Ena i za game.

4:2

Čekali smo nekih dobrih pola sata da saznamo top jer je Branas igrao neki troll deck s Necrofaceom, D.D. Dynamite i sl. protiv Slovenca s Agentima. Dolazimo do Filipa koji ima 3:3 i Roka koji ima 2:4. Napokon kad je završila 6. runda dolazio lista za top i 9. sam. O sunce žarko ti poljubim. Ali oke, sve u svemu sam zadovoljan svojom igrom. Moglo je i bolje, ali me je počela boljeti glava i sinusi od konstantnog izlaženja van i vraćanja unutra. 

Eto to bi bilo to, hvala svima koji su pročitalo. Vidimo se do slijedećeg reporta. Traceur

2 misli o “16.2. Regionals by Traceur

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.