Yugioh Planet želi vam uspješnu novu 2012. godinu!

No pogledajmo najprije što nam se to desilo u 2011. godini, možda i najbitnijoj u daljnjem razvoju yugioha u Hrvatskoj….

Na početku godine dočekao nas je užasno zaostao Yugioh Planet, moja malenkost zanemarila je svoj dugogodišnji projekt i više se posvetila osobnim stvarima poput škole i mature. Tako da je yugioh planet mirovao dugo vremena. Održao se i Land of Magic Championship koji je bio jako loše popraćen. No vi igrači, naša zajednica nije posustajala, forum je i dalje bio dosta aktivan.

U veljači Ivica i ja rekli smo si kako moramo napraviti totalni redizajn i promjenu koncepta Yugioh Planeta, sjetili smo se kako bi bilo odlično uvesti ono što danas zovemo blogerom. Nakon podosta vremena razvijanja novog sitea, pustili smo ga u javnost 27. Ožujka i ponovo probudili Yugioh Planet. Od tada pokušavamo držati tempo od jednog članka po danu, a vi, dragi naši igrači, pokazali ste zaista zavidnu razinu entuzijazma kada ste počeli pisati svoje blogove, a mi vas počeli nagrađivati. Od tada postoji yugioh planet kakvog sada znate, nakon gotovo 5 godina.

U travnju su stvari poprimile veće razmjere. Primio sam poziv jednog sunčanog dana, tik nakon što sam riješio prvi ispit iz mature. Poziv je bio iz Land of Magica / Menarta / Carte Magice, poprilično komplicirana situacija je bila. Menart je preuzimao distribuciju Yugioha kako spada, Land of Magic se gasio, a Carta Magica je počela tek izlaziti iz jaja. Uglavnom, Yugioh je bio u poprilično lošoj situaciji no s tendencijom da ona bude bolja. Pozivom smo dobili mnogo pohvala za novi site te poziv da Ivica i ja počnemo raditi za Menart kako bi Yugioh doživio svoj procvat u 2011. godini.

I tako je nekako bilo, nasavili smo još intenzivnije s objavama na siteu, Menart je pokrenuo promotivne turnire po cijeloj Hrvatskoj, nagrade su bile super! To se osjetilo i na našoj posjećenosti sitea koja je porasla za nekoliko puta u tom razdoblju. Uslijedilo je državno prvenstvo koje smo popratili najbolje do sada, a broj igrača je također bio dobar.

Rad smo nastavili preko ljeta, Land of Magic se kompletno ugasio, ali na scenu je nastupila Carta Magica kao novi dućan, a organizacija turnira se uspjela nastaviti. Na kraju ljeta održan je i ogroman Summer Championship koji je bio drugi po redu što se tiče broja igrača ikada! To je bio dobar znak kako smo uspjeli probuditi Yugioh koji je u Hrvatskoj bio podosta zanemaren jedno vrijeme.

I evo nas sada ovdje, yugioh planet raste i dalje, imamo velike planove za njega. Ne smijem vam otkriti što, ali 2012. godina mogla bi biti jako zanimljiva ako ostvarimo svoje planove.

No, imate li vi neke svoje planove i ideje što se tiče Yugioh Planeta? Slobodno ih podijelite s nama 🙂

Yugioh Planet želi vam uspješnu 2012. godinu, da uživate u ovoj igri i da ćemo vas viđati na velikim događajima još dugo vremena, a neke i po prvi put 😀

Xicer & white dragon

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.