FINALE sa državnog: Ledenko vs Zrilić!

FINALEEEEEEEE.  Krešimir Ledenko, igrač sa nekoliko godina staža u yugiohu, ali bez većg uspjeha, protiv državnog prvaka 2005. godine i nekoliko top8 plasmana – Jose Zrilića

Krešo izvadi playmat i ostatak opreme,a ekipa samo PUF dijelu okolo. Zrilić je žedan pa se otiša uzet kolu. Vrati se i već se dogovaraju da prodaju Liberiena.

1. duel

Krešo dobije na kucki, a Zrile ga optužuje da je ispeka kocku. Krešo igra prvi i passa. Zrilić igra Pot of Duality i uzima Cyber Valley. Summona Valley i seta spell/trap. Krešo vuče i special summona Unknown Syncrona u obrani, zatim normal summona Dandyliona i spoji ih u Armory Arm, dođu dva Dandylionova tokena. Igra zatim Mind Control po Cyber Valleyu,  remova ju za efekt zajedno sa tokenom i vuče dvije karte. Armory Arm napada, Krešo seta Mirror Force i Limit Reverse.

Zrile summona Reborn Tengua i napada tokena. Krešo isto dovede Reborn Tengua i svi se deru TEEENGU. Armory napada Tengua pa to postane borba između Tengua. Na kraju samo Kreši ostane Tengu koji napada direktno. Gleda grave i enda. Zrilić summona Lonefire Blossoma, dovede drugog i zatim dovede Dandyliona u obranu. Zrilić priča kako pro igračima ne treba warning jer oni ne moraju platit 2000. Zrilić kaže da završava.

Krešo vuče i Zrilić igra Mind Crush nakon što Krešo posegne za Tenguom i deklarira Caiusa kojeg Krešo mora discardati. Krešo Zatim summona Glow-up Bulba u dovede Trisulu i Zrilić samo kaže da je Krešo dobio ovu

2.duel

Oba nešto sajdaju,  Jure snima no nešto krivo stiska pa se video obrađuje. Pita ga Mrvić koji je faks, a on pojma nema. Dođe hraste da pita di ide kasnije.

Započinje duel, Zrilić prvi i summona Card Trooper i mila za efekt (izmila Tengua). Završi i krešo je na potezu. Krešo seta monster i spell/trap te enda. Zrilić koristi efekt od Card Troopera i milla tri karte. Ponovno malo misli i napada setanog Debris Dragona. Zrilić enda, a Krešo na svom potezu napada Card Troopera sa Debrisom.

Zrilić na potezu summona Lonefire Blossom, dovede drugog i na kraju dovede DAAAANDYLIONA u obrani. Zrilić mrzi imati sedam karata u handu i vodi monolog. Igra Monster Reborn po Lonefire Blossoma, tributa Dandyliona za efekt, dođu dva tokenda, a efektom dovodi Sporu. Synchroa Sporu i tokena za Formulu Synchrona i vuče kartu. Zrilić opet nezna što bi, a Jure ga vrijeđa. Remova Lonefire Blossoma za Sporu. Ode sve osim Formule Synchrona za Stardust Dragona i boji se da će dobit Dimensional Prison ako napadne, ali neće. Zrilić se boji pa seta 3 spell/trap  karte i enda.

Krešo vuče i summona TENGU. Zrilić dovede Shooting Star Dragona sa efektom Formule Synchrona i Krešo samo seta spell/trap kartu i enda. Zrilić gleda grave dok jure govori kako ga ruke od snimanja bole. Zrilić igra Limit Reverse i vrati Lonefire Blossoma. Tribute Lonefirea da dovede Glow-up Bulba. Tributea Bulba za Caiusa i remova Krešov setani Call of the haunted. Zrilić napada Tengua, Krešo dovede drugog u obrani. I taj drugi bude uništen i dođe treći u obranu. Zrilić igra Call of the Hounted po Stardust Dragonu i napada zadnjeg tengua.

Krešo vuče i misli. Summona Lonefire Blossoma, koristi efekt da dovede Dandyliona u obranu. Baterija od laptopa meni krepaje, a Zrilić razmišlja. Dovede Black Rose Dragona pomoću Bulba i napada Dandyliona sa Shooting Star Dragonom. Dandy bude uništen i dođu dva tokena no oni dugo ne ostaju na feildu. Krešo vuče i igra Pot of Avarice. Zrilić baci D.D. Crow na Lonefire Blossoma. Krešo summona Debris Dragona i dobije Solemn Judgment. Krešo smota jer ne može ništa napravit pa gubi.

3.duel.

Rezultat je 1-1, Anti se dojadilo više, a Juru još uvijek ruke bole od snimanja.

Krešo igra prvi, seta monstera i enda. Zrilić igra Mind Control, a Krešo je bijesan. Zrilić summona Cyber Valley i remove setanog monstera i Vally da vuče dvije karte. Krešo seta monster i spell/trap  kartu no spell/trap dobije Dust Tornado.

Zrilić summona Tengua i napada setanog Rykoa. Ryko uništi Tengu, ali se zamjeni drugim. Krešo na potezu i igra Monster Reborn po Lonefire Blossomu, dovede drugog i dovede Dandyliona  na kraju. Tributa Dandyliona za Caiusa koji remova Tengua, dođe treći tengu i Caius ga napada, Jure se žali jer je mobitel zvonio pa se snimanje prekinulo.

Krešo seta spell/trap i enda. Zrilić igra Foolish Burial po Dandylionu da dobije tokene, summona Lonefire Blossoma i tributa tokena no Krešo baca Efekt Veilera na Lonefire Blossoma i Zrilić enda.

Krešo igra Call of the Haunted po Lonefireu, tributa tokena da dovede SPOOOOORU. Spoji sporu i tokena u Formulu Synchrona i vuče. Pita Zrilića koliko karata ima u hand. Odmah se vidi da Krešo želi osvojit ovaj event pa zato puno razmišlja. Spoji Formulu Synchrona i Caiusa u Scrap Dragon i uništi svoj Call da uništi setan Mirror Force. Remove Lonfire Blossoma da special summona sporu i dovede Black Rose Dragona. Zatim special summona Chaos Sorcerea i igra Pot of Avarice. Vraća sve osim SPOOOORE. Igra efekt od Black Rose Dragona da remova Sporu da Zrilićev token bude u napadu. Napada tokena i lonefirea te seta spell/trap. Zrilić na potezu igra Pof of Duality i samo smota.

Krešimir Ledenko je novi državni prvak u Hrvatskoj. Mrvić i Ante ga dižu i govore da održi monolog i gnjave ga šta je malo faila, tj. missplayao. Krešo se slika sa Sporom i ide u Španjolsku na Europsko!

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.