Četvrta runda sa državnog: Joso vs Mrvić (Tengu Plant)

Četvrta runda, opet sukob titana! Ponovo imamo Josu, državnog prvaka 2005. godine protiv Karla Mrvića, jednog od najvećih znalaca ygo i državnim prvakom 2006. godine, oba imaju uspjeha iza sebe ko piljevine.

Joso vs Mrvić

Joso počinje sa Pot of Dualityem i uzima Foolish Burial. Summona Reborn Tengua i seta dvije spell/trap karte. Karlo summona Reborn Tengua i napadaju se, dolazi drugi par i opet se napadaju i opet. Nema više Tengua. Mrvić seta dvije spell/trap karte i u endu dobije Mystical Space Typhoon na upravo setani Solemn Warning.

Joso igra Foolsih Burial na Dandyliona koji donosi dva tokena. Seta monstera i enda. Karlo seta monstera i enda. Joso flipa Rykoa, ali Karlo discarda Veilera i Ryko nema efekta pa je trubutan za Caiusa koji dobije Torrential Tribute od Karla.

Karlo zavrti Lonfire Blossome i dovodi Dandyliona, završi sa potezom. Joso seta spell/trap kartu i enda. Karlo summona Debris Dragona koji donosi Rykoa i dobiju Torrential Tribute od Jose i svi monsteri su uništeni, ali Karlo dobiva dva tokena zbog Dandyliona. Joso summona valleya i seta spell/trap kartu.

Karlo summona Glow-up Bulba i sa tokenom synchra u Formulu Synchroa zbog kojeg drawa. Milla kartu sa vrha decka da vrati Bulba i opet dovodi Formulu Synchroa sa tokenom. Seta spell/trap i enda. Joso miče iz igre darka i lighta da special summona Chaos Sorcerrera i miče jednog Formulu Synchroa.

Karlo passa. Joso miče i drugog Formulu Synchroa sa polja, seta spell/trap kartu i dobiva Dust Tornado u endu na setani Dust Tornado. Karlo passa, opet. Joso summona Lonfire Blossoma i dovede drugog, aktivira Limit Reverse da dovede Dandyliona kojeg tributa sa Lonfierom za Sporu i još dobije dva tokena zboga Dandyliona. Napadaju Spore, Lonfire i Chaos Sorcerer, a zatim dolazi Gorz, Emissary of Darkness od Karla. U main phasi 2 Joso synchroa u Trishulu koja makne sa polja Gorza,  Book of Moon iz ruke i Dandyliona iz gravea.

Karlo summona Spore i synchroa sa gorzovim tokenom u Scrap Dragona, aktivira efekt Spore, ali Joso igra D.D. Crow. Karlo seta Dark Hole da uništi Trishulu efektom Scrap Dragona. Joso igra Pot of Avarice, vraća tri Reborn Tengua, Trishulu i D.D. Crow, bere dvije karte. Aktivira Dark Hole, summona Sangana i Spore sa efektom, aktivira još Monster Reborn na Scrap Dragona i Karlo predaje.

Drugi duel Karlo počinje sa Blossomima i dovodi Dandyliona, seta spell/trap kartu i enda. Joso igra Mystical Space Typhoon na setani Torrential Tribute i summona Thunder King Rai-Oha sa kojim napada setanog Dandyliona, Karlo dobiva dva tokena. Seta spell/trap i enda.

Karlo summona Blow-up Bulba i synchra sa tokenom u Formulu Synchroa koji je negiran Thunder Kingom. Joso igra Monster Reborn na Thunder King Rai-Oha, ali Karlo discarda D.D. Crow na njega i Thunder King ne dolazi, seta spell/trap i enda.

Karlo summona Tengua i dovodi Blow-u Bulba sa efektom kojim stvara zajedno sa preostalim tokenom Formulu Synchroa, seta spell/trap kartu i enda, ali Joso aktivira Dust Tornado na setanu kartu. Joso seta spell/trap kartu i summona Thunder Kinga sa kojim napada Formulu Synchroa, ali karlo koristi efekti Formule Synchroa da synchroa sa Tenguom u Chain Dragon koji je negiran sa Thunder Kingom. Dolazi treći Tengu iz decka.

Karlo još aktivira Por of Duality i odabire Pot of Avarice. Seta Sangana i enda. Joso seta monstera i enda. Karlo flipa Sangana i napada setanog Dandyliona i jednog tokena sa Tenguom, seta monstera i enda.

Josos summona Card Troopera i napada Tengua. Karlo flipa Rykoa da uništi setani Mystical Space Typhoon i summona Debris Dragona da special summona Dandyliona. Synchroa ih sve u Trishulu, tokeni dolaze karlu, a Joso je osakaćen sa Trishulom koja još napada.

Joso topdecka Chaos Sorcerera sa kojim miče Trushulu iz igre. Karlo aktivira Pot of Duality s kojim uzima Dark Hole i aktivira da čisti polje od monstera. Joso seta sepll/trap kartu i enda. Karlo summona Thunder Kinga s kojim napada, ali dobiva Book of Moon. Joso topdecka Spore i predaje.

Kako je duel bio dug, zbog vremena sudac zove neriješeno.

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.