Yu-Gi-Oh! ONLINE Turnir

U zadnje vrijeme se mnogo vas zanima za turnire unutar Hrvatske. Znamo da mnogi od vas koji bi željeli koji put otići na jedan od njih nije u mogućnosti jer možda ne živi u blizini grada u kojemu se oni redovito održavaju (Zagreb, Karlovac, Osijek, Rijeka, Split) ili jednostavno si ne može priuštiti dobar Deck s kojim će opstati na njemu.

No zato smo mi ovdje i za vas smo po prvi put pripremili Yu-Gi-Oh! ONLINE turnir! Ovo je prilika za sve one koji se žele priključiti i isprobati novi način održavanja turnira s našom omiljenom TCG igrom. Za najbolje smo također pripremili i nagrade. Na turnir su dobrodošli svi.

 

Turnir će se održati na svima dobro znanom Dueling Networku u subotu  26.12. između 15:00 i 18:00 sati – ovisno o broju prijavljenih igrača turnir se možda i oduži. Cilj nam je svim ljubiteljima Yu-Gi-Oh! TCG-a pružiti priliku za sudjelovanje u turnirima, a na ovaj način imate pristup svim kartama u arhivi.

Naravno, postoje pravila za koje bismo vas molili da se pridržavate.

 1. Molimo vas da budete fer u dvobojima te poštujete vaše suigrače. (Dvoboji će biti motreni sa strane bloggera Yu-Gi-Oh! Planeta)
 2. Molimo vas da koristite samo karte iz TCG-a
 3. Kako bi nam igra bila zanimljivija nije dozvoljeno korištenje Exodia i Burn Deckova.
 4. Sudionici koji se ne pojave na vrijeme svojeg dvoboja biti će diskvalificirani.

 

Igrače koji osvoje prva tri mjesta naravno očekuju nagrade o kojima ćemo vas još obavijestiti. U slučaju da jedan od dobitnika ne želi primiti nagradu, ona se dijeli drugome po redu iza njega.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovome turniru ispunite kratki formular ovdje.

Prijavljivati se možete do 23.12., a 24.12. već možete provjeriti kada i s kim se borite.

Black Magician Girl

Obožavateljica Yu-Gi-Oh! animea, autorica blogova, duelist. Najčešće pišem o novim Archetypeovima i deckovima, a ponekad i o drugim zanimljivostima.

10 misli o “Yu-Gi-Oh! ONLINE Turnir

 1. zašto ne ranije? tada su svi na praznicima, s obiteljima i mnogi neće obratit pažnju na ovo. bilo bi bolje par dana ranije, ili par dana kasnije. ali drago mi je da se nešto događa 😉

 2. Ovo je super što ćemo imati Online turnir te želim da ih bude što više

  1. Bit će ih još, sigurno.

 3. Na prijavi samo piše da damo ime deck-a, kako će se provjerit dali neko mjenja deck između mečeva? Hoće li se kasnije morat submitat deck list il nešto takvo?


  1. Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

   Decklistu posaljes na online@yugioh-planet.net 🙂

 4. Postoje suci koji će pratiti dvoboj pa uz to i deck, a ako netko mijenja deck vjerojatno će biti kažnjen na neki način.

 5. Mislim da online turnir i nije dobra ideja. Većina ljudi će složit najbolji i najskuplji deck koji postoji i tu se gubi odma čar igre.

  1. Nije do decka kolko di igraca 🙂
   Sudeci prema trenutnim deckovima koji igraju cini se kao zanimljiv turnir.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.