Zašto ići na državno? – poruka aktualnog prvaka

Ako niste pročitali moj prvi blogpost o tome zašto ići na državno, donosim vam drugi, ali ovaj je poseban. Eksluzivno vam donosim mini intervju sa još uvijek aktualnim prvakom – Matijom Vrbanićem. Da vidimo što on kaže i da li misli da će opet osvojiti krunu! 😀

 

Predstavi se u dvije rečenice
Lijep pozdrav svima! Ja sam Matija Vrbanić, imam 22 godine te dolazim iz Varaždina. Yu gi-oh- om se bavim već gotovo 6 godina, točnije od svoje 16 godine kada sam na ovu igru “naletio” sasvim slučajno te neočekivano.

Koji je bio tvoj prvi veći event i kako ti je bilo na njemu?
Moj prvi veći event bio je pharao tour 2006. godine na kojem sam kao početnik sa cyber-phoenix deckom  prošao iznenađujuće dobro. Bio sam 9. sa rezultatom 4:1. Malo je nedostajalo da ne topam na svom prvom većem eventu, no sve u svemu bio sam prezadovoljan rezultatom, a i činjenicom da sam upoznao hrvatsku yu-gi-oh elitu te pobijedio pro-ove kao što Mrvičina koji je onda kartao sa gravekeeperima.

Što preporučaš kao aktualni prvak? Misliš da ćeš zadržati krunu?
Kao aktualni državni prvak preporučam svim igračima koji planiraju prisustvovati na nadolazećem prvenstvu da igraju fer i pošteno, da ne podcijenjuju svoje protivnike te naravno da daju sve od sebe, a ako rezultat ne bude onakav kakvim su se nadali, da ne odustanu jer uvijek postoji druga godina i novi pokušaj.

Po mom mišljenju lakše je osvojiti titulu nego ju zadržati što potvrđuje činjenica da nitko u Hrvatskoj dosad nije bio 2 puta državni prvak, a kamoli zadržao titulu prvaka stoga sumnjam da će meni to poći za rukom, no to ne znači da neću dati sve od sebe da obranim krunu ukoliko ću imati priliku prisustvovati na ovogodišnjem državnom prvenstvu odnosno ukoliko mi obveze to dozvole.

Dolaziš li na državno prvenstvo 2011. godine i što planiraš?
Glavni cilj je naravno obranit krunu, a bio bih vrlo zadovoljan ulaskom u top 8-16 iako je i sam dolazak na državno i ponovni susret sa velikim dijelom Hrvatske Yu-gi-oh zajednice za mene, na neki način, već ispunjenje očekivanja.

Ovim putem koristim priliku da pozovem sve hrvatske yu-gi-oh igrače da dođu u što većem broju  i sudjeluju na najvažnijem yu-gi-oh dogadaju u Hrvatskoj. 🙂

Za kraj,  SRETNO SVIMA!!

Vaš (još) aktualni champ, Matija vrba_7 Vrbanic

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.