Yugioh U Svakodnevnom Životu

Poštovani čiatelji evo mene opet , pri kraju smo godine i tako da sam za razliku od uobicajnog “Competitive Budget Deck” Artikla odlucio napraviti jedan pomalo drugaciji od ostalih, vise apstraktan , blog koji prica o yugioh-u i svakidašnjem životu i di mozemo usporedit te stvari i di nam yugioh posluzi , blago receno “Dubokoumni Blog” .
No počnimo , koliko ste samo puta čuli sa strane vaših roditelja , prijatelja i slicno , da je yugioh igra koja nesluzi nicemu i da je gubljenje novca  vremena , blog na toj temi nam je nedavno napisao “Halstorm” a ja sam odlucio malo dublje ici sa tom temom .
Pocnimo od neceg jako čestog ,pretpostavljam da ste vi go igrači yugioh-a sigurno napravi missplay , tojest krivno odigrali potez” , to je svakodnevna pojava u svijetu yugioh-a . Ali puno nam je bliza u pravom životu , svaki čovjek je minimalno jednom u životu napravio grešku koja ga je kasnije koštala posla, prijatelja,njegove prve ljubavi ili u nasem slucajnu turnira :’) . I sad odgovorite na ovo pitanje dali je bolje nauciti da treba razmislit prije nego sta se napravi neka data akcija preko “pravog ” života di kasnije svodi ogromne posljedice ili u yugioh svijetu di ce nas pogreska kostat par karti ili pokojeg boostera , mislim da je odgovor prilicno jednostavan .

Tu je jos jedan drugi primjer koliko vam se puta desilo da ulažete novce u deck koj je na sljedecoj ban listi bio demoliran , ili da ste prodali/trejdali deck koj vam je bio neizmjerno drag ali ste znali da vise nema koristi u kompetitivnom igranju , ili tu je i treci najgori slucaj da ste dali deck ili određene karte jos dok su bile pri vrlo maloj cijeni a kasnije kad su dosegle vrh vam je bilo neizmjerno žao na gresku koju ste učinili . Takve situacije su također svakodnevnica u zivotima adolescenata ali ne samo ,nego i odraslih osoba , kao primjer dajem ako u pijanom stanju kazete nesto roditeljima ili nekoj djevojci i to za uvijek promjeni vas život ili ga znatno u vašim očima , siguran sam da biste se svi složili da nam je bolje naucit takve greske preko neke igre tojest yugioha nego da ga sami okusimo na našoj koži. 

U yugiohu se međuostalom nauči biti pošten; poštivat šta drugi imaju ; uvijek ima natjecateljskog duha i želje za poboljšanjem; a što je najvažnije naučimo se borit do zadnjeg trenutka i na kraju prihvatiti poraz od osobe koja je u tom trenutku bila bolja . 
Vidim da mi se šalica toplog čaja od cimeta ispraznila pa mislim i da je ovaj blog gotov . 
Želim svima sretnu i uspješnu Novu Godinu puno sreće , ljubavi , zabave i neka vam se sve želje ostvare.
Do sljedećeg puta – Maslinar ide rezat Masline ,bok bok :).

8 misli o “Yugioh U Svakodnevnom Životu

  1. Dobar text.Ja isto često radim missplaye,no svojim protivnicima uvijek dajem drugu šansu u slučaju da i oni naprave pogrešku.Treba biti tolerantan prema ostalim igračima.a ne samo gledat svoju guzicu i nagrade.Kako ja volim reći,Have Fun before anything!

  2. hvala na komentaru , ja reagiram na isti nacin jer mislim da svatko moze napraviti pogresku i da im treba pruzit drugu sansu , hvala jos jednom 🙂

  3. Molim te, bilo bi lijepo znati koristiti vlastiti jezik pravilno. Umjesto ‘di’ koristi se ‘gdje’; zarez(,) se piše odmah iza riječi, a nakon njega je razmak( ).
    Što se tiče teme sve je to lijepo i dobro ako ikad uđete u stvaran svijet i sami skrbite za svoje, barem, osnovne potrebe. Kako bi to postigli morate ili sami zarađivati ili naći financijere koji vas neće previše pitati na što trošite nezarađeni novac što je, u današnje doba, u području fantazija.

  4. Što se tiče gramatičnih greška ne zamaram se njima previse, znam da su tu al nikome ne smetaju, barem mislim da je tako. A sto se tiče tvoj mišljenja slažem se da :/ .

  5. ZAŠTO???Napisao sam već 5 blogova,preko 3000 riječi i potrošio više sati kako bih NAPISAO blog da ljudi OVDJE mogu nešto pročitati,svaki put mi nakon bloga napiše “Your Session has Expired” A SVAKI PUT AMA BAŠ SVAKI PUT sam provjerio jesam li logiran i svaki put je pisalo da sam logiran,u čemu je problem,u čemu?????????????????????!!!!

  6. Ajj grozno … mozda ti white draogn ili kiryu moze pomoc, koja steta 😛 🙁

  7. Ako ti se ne sviđaju moji blogovi,nemoraš ih čitati.Nitko te ne prisiljava da ih čitaš.Pišem dobronamjerno a najviše zbog zabave.

  8. molio bih admina da mi unisti ovaj rqacun ako je kako moguce zelim se prijaviti pod novim racunom ako je kako moguce admine pls. deletaj mi ovaj racun unaprjed hvala.)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.