YUGIOH GALLERY

Dragi suigrači i prijatelji,

Razmišljao sam i odlučio  kupiti zemljište u Rijeci i ondje otvoriti dućan zvan YUGIOH GALLERY. Ondje bi se prodavale Yugioh proizvodi, organizirali turniri uz nagovor Konamiya da nas financira i pripremi za turnir (mislim na nagrade) i otvarale kolekcije sa cool kartama (secret, super, ultra rare i neki moćni commonsi) . Razmislio sam, što ako ja to otvorim, a nitko ne dođe na otvorenje i posjećuje dućan, što onda? Jesam li lud što sam se bacio na ovakvo nešto. Zato hoću biti siguran da nisam lud i da bi me neki podržali. Htio sam biti siguran da ne bacam novce. Ako podržavate moje ideje, pišite mi na e-mail YUGIOHGALLERY@gmail.com

                                                           Hvala svima koji se odazovete, a onima koji će se smijati mojim poštenim namjerama, sretan vam životni put.

Još bih nakraju dodao kako bi se u mome dućanu prikazivali yugioh crtane serije: Yugioh GX i Yugioh 5 D’s te kako bi se mogao prikazivati Yugioh Bonds Beyond Time i Yugioh film kojeg također možete gledati na HBO-u na Max TV-u.  

AKO SE MALI BROJ LJUDI ODAZOVE NA MOJU IDEJU, BOJIM SE DA ĆE SE OVAJ PROJEKT UKINUT. ZA DODATNE INFORMACIJE TAKOĐER PIŠITE NA MOJU E-MAIL ADRESU.

                                                                                                                              (NADAM SE) Budući direktor YUGIOH GALERRY

5 misli o “YUGIOH GALLERY

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.