What’s new in YGO

Pozdrav! U ovome reportu ću vam pobliže objasniti što će to novo doći u naš veseli TCG. Da započnem:

13.9.2013. Structure Deck: Saga of Blue-Eyes White Dragon 

Image and video hosting by TinyPic

Ovo je 25. Deck u TCG-u koji vam predstavlja nove karte koje će ojačati Blue-Eyes White Dragon Deck kao što su : Maiden with Eyes of Blue ( ako je targetate ili napadnete dođe Blue-Eyes) , Dragon Shrine (zakopate određenog zmaja ili zmajeve koji su vam potrebni) , Silver’s Cry (kada imate Normal-Dragon type monstera u grave-u a.k.a. Blue-Eyes ovo je savršena karta tj. Reborn koji je također i quick play spell) te na kraju glavna karta Azure-Eyes Silver Dragon (synchro 9 kojega lako možete spustiti, možete ga kristiti kao reborn u standby phase, ali kad on dođe zmajevi koje kontrolirate nemogu bit umišteni ili targetani do kraja idućeg poteza).

27.9.2013. Judgment of the Light: Deluxe Edition

Image and video hosting by TinyPic

Ovo je nova stvar u TCG-u.U njoj dobijete: 9 JOTL boostera, 2 Ultra rare karte koje su bile common u JOTL-u, 1 paket protectora(50 komapada protectora) , 1 ili 2 Super rare karte iz Shadow Specters-a te vodić za početnike.Ovo veoma slići na stare Special Editione gdje su se dobivala 3 boostera i 1 Super rare karta.Do sada su obijavili samo 2 od 4 karte koje će izaći ovdje, a to su: Dragon Shield i Vampire Kingdom.

11.10.2013. Legendary Colection 4: Joey’s World

Image and video hosting by TinyPic

Ovaj najnovije Legendary Collection vam donosi 300 reprint karata te 3 nove karte: Joey’s Blue Flame Swordsman, Mai’s Harpie Lady Phonex Formation te Marik’s Card of Last Will(ova je karta tako jaka da nije dozvoljena na turnirima nego se računa samo kao kolekcijska karta).Još se dobije 6 Token karata(4 Sheep token te 2 novaLamb tokena).Sve u svemu dobijete 5 Mega boostera, 3 Gore navedene Promo karte, 6 navedenih Tokena te 1 podlogu za igranje.

22.11.2013. Redox i Tempest tin

Image and video hosting by TinyPic

U ova 2 tina možete dobiti 1 Numbers Hunter booster, 2 CBLZ boostera, 2 LTGY boostera, 4 Super rare karte te zavisi koji tin uzmete ili SCR Redox ili SCR Tempest.Još nije najavljena niti jedna nova karta koja će izaći pa više o tome drugi put.

8.11.2013. Shadow Specters

Image and video hosting by TinyPic

Najnoviji booster koji ce u TCG dovesti nove archetype-ove: Ghostrick, Tanuki i Malicvorous. Donosi support i za ostale deckove kao npr. Bujin, Duston, Gagaga, Vampire itd. , Dolazi nam još par korisnih karata kao npr. Poto f Duplisity(na početku od Maih Phase-a1 aktivirate te vratite 3 različita monster typa u deck draw-ate 2 karte, ali nemožete napast ovaj potez) ili Burst Reverse (platite 2000 Lp-a dovedete jednog monstera iz grave-a u Face-Down poziciju)Karta koja je predstavljena na busteru je Number 96: Dark Mist.

Toliko od mene, nadam se da ste uživali!

2 misli o “What’s new in YGO

  1. karta koja je predstavljena na boosteru je:
    SHSP-EN046 Number C96: Dark Storm 77205367 Xyz Monster
    ali dobar pregled unatoč pogrešci

  2. A to dolazi taj datum u Ameriku ili kod nas? npr. judgmnet of light deluxe edition je doso u Ameriku vec i na youtubu je ali kad onda dolazi kod nas?

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.