Truth About Red Dragon Archfiend…

Biće rođeno u krizno doba svih kraljevina, namijenjen samo da donese uništenje, patnju, tugu i bol. Karta iskovana od nama nepoznatoga bijeloga materijala, umočena u krv brižnih i porobljenih Light čudovišta. Te prenesena na komad papira nastaloga od posebnoga komada drva koji raste u najnepristupačnijim dijelovima Demra Krad kraljevine. Stablo okruženo još gorućom magmom preko koje se može samo prijeći uz prokletstvo Dark Armed Dragona. Na papir preneseno od ruke najboljega majstora The Agent of Wisdom- Mercury-a kojeg je Dark Armed Dragon prije nekoliko godina oteo iz prekrasnoga mjesta zvanoga Valhalla, Hall of the Fallen samo za ovu priliku. Bio je to masakr neviđenih razmjera za sve koje su živjeli i disali na tom mjestu. A sada okovan lancima smireno i u isto vrijeme uplašeno moči svoj kist u krv svojih prijatelja iscrtava obrise Red Dragon Archfienda po tom papiru.

Namjere i pokusi Dark Armed Dragona sve su bliži kraju, sve je više žrtava potrebno za taj suludi plan, ali važna karika nedostaje i on to zna. Caius, njegova desna ruka, nije sposoban sam izdržati bol i napor potreban za prizivanje te mora krenuti na putovanje u stranu zemlju. Zemlju obavijenu velom tajne, zemlju poznatu po izumima, stvarima vezanim za cyber svijet, trikovima te najvažnije po čitanju misli. Te naravno po hrabrim ratnicima i stoljećima odupiranja udarima kraljevine Demra Krad. Cijeli taj put samo da nađe biće zaduženo za sve viruse i smicalice u virtualnome svijetu, njega kojega godinama mole i love svi za pomoć. A njegovo ime je Krebons. Caius od gospodara sluša posljednje upute kako namamiti u zamku toga vragolana koji uvijek pobjegne kroz mišju rupu i pruža mu kartu Emergency Teleport. Kartu letimično pogleda sprema ju u svoju tamnu kuglu koju opet bolno vraća u svoju praznu utrobu. Sa dvije metalne kopče u obliku zmajeve glave vadi poderani crni plašt iz kutije i stavlja ga oko vrata, okreće se, te kreće prema ogromnim bakrenim vratima svoje kraljevine.

Teškim koracima korača opustošenim poljima, iz svake pore na zemlji izlazi šušteći otrovni plin. Drva nedavno ugašena od kiše još šire svoj sparni miris i okus okolinom. Još sve zaudara na smrt i nedavnu bitku, krv još nije isprana sa zemlje a u daljini zaudara nekoliko leševa Honesta. Samo hladno prolazi pored njih, ni ne zaustavljajući se odati barem nekakvu vrstu počasti. Kiša sada već udara o njegovo ogromno tijelo, odbijajući se od njegove savršene kacige i plašta. On je suh u svoj toj svojoj zloći, plašt nema na sebi ni točkicu vode, samo isparava a suh kao barut. Njegove crvene oči koje se jedva naviru iz kacige su usmjerene ravno prema planinama Renuta a šake stisnute da krvare. I tako vrele kapljice krvi ostaju iza njega kao ulje, tako da im ni kiša ne može ništa. Što se više udaljava od svoga kraja, kiša slabije pada, a sunce koje navire između tamnih i teških oblaka, peče ga i iritira da se ipak mora skloniti negdje i dočekati noć. Pokriva plaštem svoju kacigu te se malo bržim korakom upućuje prema jednoj špilji koju je zamijetio tamo na kršnom kamenjaru. Skida kacigu sa glave i stavlja je pored sebe dok mu na crnu napuknutu mrtvačku lubanju sa dva crvena vatrena oka, kapaju kapljice sa vlažnih stijenki špilje i odmah isparavaju. Razočarano gleda svoj odraz u kacigi prelazeći sa dugim noktima po napuknutim dijelovima lubanje. Sjećanja i košmari ga love gdje god da je, ne može im pobjeći, ali ipak jednim komadom plašta sakriva svoj odraz na kacigi. Opet bolan proces vađenja kugle iz svoga polumrtvoga tijela. U prsa si zariva duge nokte, točno između rebara te ih snažno širi da kugla može ispasti van. Bolne uzdisaje samo guta da ih ni sam ne čuje dok mu se oči plave od boli te ponovno vraćaju u zlo crvenu. Uvijek tako tih, snažan, smiren i nemilosrdan. Nikada ne pokazuje bol, ali nije uvijek tako bilo, zato je sada desna ruka Dark Armed Dragona te strah i trepet svima na bojnome polju i izvan. Svima tjera strah u kosti osim njemu, Kurazu, njegovoj desnoj polovici, koji se odlučio ostati na svjetlu i u dobrotu. To nije važno sada misli u sebi grizući se jer ga uvijek vreba i u mislima taj sjajni žuti oklop, ta dobrota kojom isijava. Svaki puta kada pomisli na sebe i svoje uspjehe tu je i on.

Iz kugle izvlači smrtno uplašenoga Kuriboha, otvara svoja ogromna usta puna našiljenih zubiju te guta Kuriboha iz jednoga zalogaja, ni ne žvačući ga. Na vječnu torturu u tamu odlazi još jedno Light čudovište. Arogantno se oblizuje dok mu utroba isisava dobrotu, život i svjetlost iz jadnoga sada mrtvoga Kuriboha. Kuglu naslanja na svoju savršenu kacigu, okreće se pokriven neprobojnim plaštem jer je ipak sada najranjiviji i pokušava ukrasti par sati noćnih mora.

“Naime, glasina ide tako da svaki puta nakon konzumiranja Light čudovišta tijelo im naglo i jako oslabi. Jer je sva snaga zadužena za isisavanje života i procesiranje fizičkoga tijela bića u jedan sitni fragment zvjezdice koja odlazi u divovsku kartu u mračnome podzemlju. Svako biće ima svoju kartu na mjestu koje čuvaju više sile. Zato je pravilo da nikada ne konzumiraju ništa za vrijeme bitke, već uzimaju preživjele i odvode ih u svoje kraljevstvo. Neke za konzumaciju a neke za prisilni rad. Jedina okupacija i cilj Dark čudovišta je isisavanje života iz Light čudovišta i uništenje svega iz razloga poznatih samo Dark Armed Dragonu. Govorka se i da nakon svakog 123-eg pojedenog Light čudovišta, krvnik dobije jednu zvjezdicu na svojoj karti. Iako nije poznato ništa što zvjezdice znače osim što je pojedinac na ljestvici više što ih ima više. Zato je Caius nakon Dark Armed Dragona najomraženiji od strane Light čudovišta i njegova ubojita desna ruka i sluga.”

Rijetko se kada osjećao tako, ali prenervozan je za noćnu moru, te samo leži i osluškuje kapljice kako se odbijaju od kacige. Ne prestaje razmišljati o nedavnome rijetkome snu kojeg je imao o borbi sa Kurazom koju je izgubio. Sjeća se da je bio toliko nepomičan i zasljepljen od svjetlosti Kurazova oklopa i kako je bio proboden u svoju kuglu i zavezan zlatnim lancima za komad stijene, a ostavljen na životu. To prisjećanje prekida kugla koja mu se približava pulsirajući i sablasno zavijajući dok se nije ustao i gurnuo svoju ruku u nju.

  Netko je Krebonsu javio da se približavaš, mislim da ih se i više urotilo nego što znamo – dere se Dark Armed Dragon vidno uznemiren.

Osjećam da se uputio prema Jugment Dragonu, pa napravi sve što moraš da mi ga dovedeš.

Uz nekoliko nervoznih uzdaha, bez ijedne riječi vadi smežuranu ruku iz kugle. Još mu se te riječi motaju po glavi dok si razdire prsni koš da vrati kuglu unutra. Tijelo mu je slabo, ali mora dalje, te stavlja kacigu na napuknutu crnu lubanju i izlazi van u tihi suton. Zna da ovo nije dobra ideja jer mu je tijelo preslabo, nije do kraja regenerirano ali uvijek je slijepo slijedio Dark Armed Dragonova uputstva pa će tako napraviti i sada. Namješta plašt da mu ne smeta dok hoda, mijenja smjer i kreće po Krebonsa.

8 misli o “Truth About Red Dragon Archfiend…

 1. Nije loše al neshvačam točno što je tu istina o Red Dragon Archfiendu!

 2. Ovo je naravno super kao i sve tvoje priče samo je problem što su nastavci jako kratki, jer tek se nešto počne događati a onda kraj.

  Koliko sam ja shvatio ovo je nastavak one priče koju pišeš već neko vrijeme, a meni je problem što malo ponekad i zaboravim što se dogodilo u prošlom dijelu, pa ga moram opet čitati (nije neki problem kad su dobre, ali ipak…)

  Bilo bi možda dobro kad bi to sve sjedinio na jedno mjesto da mogu sve odjednom pročitati.

 3. Thanks…:)

  Hmmm…Ne,ovo je nova zasebna prica…Nije vezana za moje price prije…:)

  Tako da ovo je prvi dio “Truth About Red Dragon Archfiend” price…:D

  A one ostale ce dolazit malo po malo,kao i ova…:)

  A Blog gdje mozes procitat sve do sada price mi je na forumu u sigu…:)

 4. Aha ja sam mislio kao da je ovo neka vrsta nastavka, ali da se objašnjava ona druga mračna strana i otkud njima sva ta moć koju imaju, ali dobro sad znam.

  Za ovo drugo to znam da imaš samo sam malo zaboravio, jer već sam jedanput nešto čital tamo, ali mislil sam da bi možda bilo dobro kad bi u jednom blogu objavio sve nastavke, makar dobro je i ovako.

 5. mogo bi ubacit i archlord kristiu ili neko jace light cudoviste da se bore malo da bude zanimljivije

 6. Hvala…:)

  Ovako…Ovo je tek prvi dio…Recimo,kako pocinje sve…A biti ce i borbi u sljedecim nastavcima to obecajem…:)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.