Structure Deck – Lost Sanctuarity

Evo pošto izgleda da među prvima imam najnoviji Structure Deck:Lost Sanctuary bilo bi fer da ga malo opišem,otkrijem vam taktike pa da razmislite vrijedi li ga kupiti ili ga se može zaobići.

 

Tema decka je sunčev sustav – ili u monster worldu “The Agent’s” čudovišta i njihov boss “Master Hyperion”. Glavna stvar koju morate napraviti je na brzinu poslati bar 1 the agenta da bi mogli pozvati “Master Hyperiona” čim ga izvučete. Također,treba paziti da uvijek imate bar 1 fairy-ja na groblju(u ovom decku to znači bilo koje čudovište) jer je jedna od najjačih “power-up” karti – “Solidarity”. Tako možete pozvati nap. “Victoriu” s 2600 ATK (samo ako imate aktivirani “Solidarity” i bar 1 fairyja na groblju). 2600 ATK bez žrtve! Ili npr najjača karta decka (po napadu) Splendid Venus – 2800 ATK + 800 zbog “Solidarity-ja”. Jedini problem u decku stvara masovno odlaženje čudovišta iz igre,ali i to se da riješiti uz “Burial from a Different Dimension-a” i koji vraća 3 karte u igru na groblje ili “Miraculous Descent-a” koji vam daje 1 čudovište koje je izvan igre direktno na polje.

Idemo sad malo na field spellove. Ovdje(nekim čudom) imamo čak 2 različita field spella,a mislim da bi se moglo dodati i više , poput “Luminos Sparka”. A field spellovi koje dobijete u decku su:

1. 2x The Sanctuarity in the Sky (koja je važna i za efekte nekih čudovišta)

2. Mausoleum of the Emperor (koji je bitan za pozivanje bez žrtvi)

Dobra stvar u ovom decku je “Terraforming” tako da je svejedno hoćete li izvući njega ili neki od ovih field spellova.

Bitno je održati dostatnu količinu “fairy” monstera na groblju. U tome može pomoći “Torrential Tribute” koji je također priložen decku. Zašto treba puno fairyja na groblju? Zbog par stvari. Prvo “Solidarity”,ako njega imate u prvom potezu,imate 70 – 80% za pobjedu u prvih par poteza i skoro 100% za pobjedu. Drugo, “Soul of Purity and Light” sa može lako Special Summonati ako imate 2 fairyja na groblju-samo ih maknete iz igre. Master Hyperion može uništiti(1 po potezu,ako je “The Sanctuary in the Sky2 na polj onda dvaput) bilo koju kartu na polju,ali treba maknuti iz igre jedno LIGHT Fairy čudovište. “The Agent of Miracles – Jupiter” može dodati 1 LIGHT Fairyju 800 napada do End Phasa ako maknete iz igre 1 “The Agent” monstera.

“Return Form the Different Dimension” je isto jedna od Top-cards u decku. Aktivacija dosta košta-1/2 životnih bodova,ali poziva maximalni broj čudovišta koja su maknuta iz igre,a to vas može zaštititi od izravnih napada 1 potez ili za žrtve(i onda idu na groblje pa se ih opet može maknuti iz igre).

Poništavanje naprijateljskih karti je isto na visokoj razini. Imate već vidim svima poznat “Solemn Judgment” koji može poništiti apsolutno sve ali isto po visokoj cjeni od 1/2 životnih bodova. Također,dobar je “Divine Punishment” koji isto poništava gotovo sve ali jedini je problem da vam “The Sanctuarity in the Sky” Mora biti na polju.

Za kraj – zaključak. Deck je odličan ali mu treba neke nadogradnje. Kupnja se isplati,posebno ako već imate neki “Fairy” deck. Jedino će biti problema s gravekeepersima-necrovalley vam neće dopustiti da bilo što maknete iz igre. Ali i tu možete zaustaviti neprijatelja s “Consecrated Lightom” koji će “Zaključati” sva DARK čudovišta,a gravekeepersi(osim Commandanta) su DARK.

 

Evo,ja sam završio moj prvi blog. Komentirajte,ako još tko ima “Lost Sanctuary” možete napisati komentar s dopunama ovog bloga.

Ljep pozdrav od blackwings crushera,do sljedećeg bloga.

Jedna misao o “Structure Deck – Lost Sanctuarity

  1. Imam jedno pitanje koji da deck kupim po tvom misljenju machina mhayem , dragunity ili Lost Sanctuarity

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.