Report s Regional Championshipa 21.05.2011.

Regional Championship 21.05.2011

Evo odlučio sam i ja napisati report o, kako kaže naslov, Regional Championshipu koji je bio  prošlu subotu u Zagrebu. Kartao sam GB deck sa mainanim Dimmensional Fissurima.

Petak, 20.05.

Dan ko svaki drugi, jedino je loše što sam dobio 2 iz kemije. 😀 Uglavnom, poslije škole dolazi do mene Lovro da se odlučim hoću li kartati GB, GK ili da si posudim neki deck. Odlučio sam da neću davati novac ili karte da posudim deck pa su mi ostali ili GB ili GK. Testali smo i GB i GK, a odluka je na kraju pala na GB s D-Fissurima zbog toga jer smeta svemu. Nakon 5 sati provedenih kod mene Lovro je rekao da neće kartati na kraju, nego da ce snimati za WD-a za boostere. 😉

Subota, 21.05.

Ujutro se budim, oblačim i stavljam leće. Moji roditelji nas voze u Zagreb. Prije turnira imam instrukcije iz njemačkog do 12h. Brzo stavljam karte u torbu i slažem si sendvič jer me Lovro već čeka vani kod vrata. Uđemo u auto i krećemo za Zagreb! Tamo smo došli oko 13h i 40 minuta. Nabrzaka gledamo tko je sve došao, obavljamo par sitnih trejdova (Novosel odmah hoće da mu trejdamo Warning, ali ipak ništa od toga :P) i naravno malo zezamo Zvonka. Predajem deck listu, plaćam ulaz previše i dobivam baš ništa. I tako malo – pomalo kreće prva runda i gledam protivnika:  Zvonko. Pomislim kako će ovo biti dug duel.

1 runda: Ja (GB) protiv Zvonko (Gemini Spark)

1.  Duel

On dobiva na kockici i kreće prvi. Odmah se postavi sa Rai – Ohom i 4 setane. Duel se malo otegao jer sam samo spuštao Hoplomuse kojih se on nikako nije mogao riješiti, ali na kraju s Dualitiyem uzima Gemini Spark i napada me.

2.       Duel – Oba sajdamo.

Vučem i pogledam savršeni hand. Spustim Laquaria s Dimensional Fissurom i 4 setane. On vuče i stavi sve, ali removam mu sve monstere pa nemože igrati Hero Blastove i ja ga samo napadam.

3.  Duel

Duel je bio sličan prvome, opet se ubijamo sa spell i trap kartama, naravno on ih ima više i gubim duel.

0:1

Mislim ajde šta ćeš, ipak je to Zvonko.

2. Runda : Ja (GB) vs Slovenac (LSS)

1.  Duel:

Slovenac je bio negdje moje godište, nadao sam se da će nešto missplayat – naravno on igra Shien’s Smoke Signal i samo seta Kagemushu, mislim da se po meni to ne radi, čeka se Kageki i ide u Shi-Ena. Vučem solidan hand, lupam mu MST-ove, riješim mu sve i samo čekam sa 2 GB-a i 3 setane da nešto napravi, i naravno dobivam na kraju.

2. Duel:

Oba duela su jako kratko trajala, dobio sam ga bez nekih većih problema, samo sam lupao Chariote i dok bi mi negirao Smashing sa Shi – Enom lupio bih CED.

1:1

Ajde možda i bude nešto od ovoga.

3.  Runda Ja (GB) vs Šime (X-Saber)

1: Duel

To što je on povukao ovaj duel je nevjerojatno, a ja bez Warninga. Imam D.Fissure i 2 setane, a to je bio Prison i Trap Stun i Rai – Oha u napadu, a on kaže da hoće Pashuula i Mind Control. I što je povukao? Mind Control i Fulhelmknighta, dođe BRD čisti field. -.- I naravno poslije je gotovo, nemogu se rijesiti dok dovuce par Synchroa na polje. GG.
2: Duel

Ma nemam što za reći karta za kartom sve topdeck, skoro me OTK-al.:D

1:2

Vjerojatno neće biti ništa od ovoga.:(

4.  Runda  Ja (GB) vs Novosel (Doppel Plant)

1. Duel:

Ubijam ga polako sa D.Fissurom i Laquari-ima i Gyzarusima. Jako brza runda uskoro se predao.

2. Duel:

Ova runda je bila jako teška i dugo je trajala, a nisam povukao Dimensional Fissure,  ali na kraju ipak on dobiva pomoću BRD-a.

3. Duel:

Treći duel je bio replika prvog, sa nešto više borbe, ali opet dobivam.

2:2

Trebam pobjedu za Top8, naravno Top8 se neće održati nego će biti samo konačni poredak poslije 5 runde. Opet nešto Zvonko izmišlja.:D

5. Runda  Ja (GB) vs Boogyman (Dragunity)

1. Duel

Samo lupim Dimensional Fissure i Prisone, dođu GB bez problema dobijem.

2. Duel

Ovaj duel mi je zavozio, znaci ono kaj ide s Dragunity-ima, Cards of Consonance sa Phalanx-om, Ravine, Dux > Vayrana > Stardust, i tako 2 – 3 puta. Nisam mogao protiv toga makar sam se i riješio Stardust i još nekih Synchro-a sa Prisonom i Mirror-om opet je dobio.

3. Duel

Treću duel je bio isti kao prvi, ali sam tek nešto kasnije povukao Dimensional Fissure, ali sam mu removao većinu važnijih karti sa Retiariem.

3:2

Juuhuuhuuuu, ok mi je score, a dok malo gledam koga sam dobio i od koga sam izgubio čini mi se da imam dobre tiebreackse. Tako se i pokazalo, ispao sam 6. i dobio još 4 boostera i otvorio samo 1 Birdmana. U 2 i pol boxa otvorena je samo jedna Trishula i to ju je dobio Jeton koji je bio prvi. Za europsko su kvalificirani Jeton, Zvonko i Šime, a mislim da je Zagy ušao umjesto Jetona. Trebao sam dobiti i playmat, ali gle čuda na Slovenskoj je granici. A dobro, nada umire posljednja.

Nakon toga odlazim do Fabe i nabavljamo 2 Duality-a, još neke sitnice, pozdravimo se sa svima i krenemo kući. Zbilja je dan super prošao.

Decklist:

Monster:
3 GB Laquari
2 GB Equeste
2 Thunderking Rai-Oh
1 GB Darius
1 GB Samnite
1 GB Retiari
1 GB Bestiari
2 GB Hoplomus
1 GB Murmillo

Spell:
3 Proving Ground
3 Smashing
2 MST
1 Dark Hole
1 Monster Reborn
2 D. Fissure
2 Shrink
1 BoM

Trap:
3 D.Prison
2 GB Chariot
1 Mirror
1 TT
2 Trap Stun
1 Seven Tools
2 Solemn Warning
2 BTH

Da se malo pohvalim.:D

I Novosel kako me pwna s Trishulom.:)

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.