Report Regionals Zagreb 11/2013 By Aufrichtig

Pa da započnem jedan frend me nagovorio da napišem ovaj report,to je izvjesni gospodin Veky.Nego ja sam se sve u petak sa gospodinom Renatom dogovorio u 9h ali nisam pitao gdje,tu je nastao problem jer ja sam krenuo u 9h ujutro krenuo prema lomu 14-icom i otišao na internet da pročitam nagrade eventa kad vidim ja slučajno mjesto održavanja eventa:INFO-gamer ZG.velesajam.Odem prema velesajmu nađem sa gospodom i sa hobitom,i ušli mi unutra kad ono znam da ću igrat evilswarmove.Napišem decklistu u zadnju sek,kad počne turnir u 2 Shadow s. Sam pullo niš tak da niš.I počne 1.runda .

1.runda Evilswarm vs Prophecy

Vidim ja neki pro i izgubim na kocki.On otvori s nekim ogavnim hendom i passa mi turn.Ja otvorim castor + heliotrope = ofion + pandemic,pogledo me tako smrtno da vam nemogu opisat koliko on ne može preći tog ofiona i to je 1:0.Drugu sam mu okrenuo sa ofionom dok je on imao magiciana i tower pokušavao je preći ofiona ali pandemici su odradili svoje i toe 2:0.

1-0

Nije moglo bolje početi.

2.runda Evilswarm vs Six Sams

Debeli otvara sa standardnim gej hendovima ascetisam,rota i smoke signal i par setanih,ja jednostavno nisam mogao spustiti ofiona i toe 0:1.On otovori ponovno sa gej hendom ali ja nisam mogao opet spustiti ofiona on spušta shi ena kojeg na neku foru pređem ali on nakon izvjesnog vremena spušta barkiona neda mi čak ni efekt thunderbirda te na njega chaina wall i to me dokrajčilo i toe 0:2.

1-1

Debeli je bio sretan.

3.runda Evilswarm vs Hieratic Dragon

Dobijem na kocki spustim ofiona i on me također smrtno gleda a ja se pitam jel igra zmajeve i mermaile kad vidim ja convocationali on se jednostavno nije mogao rješiti ofiona i toe 1:0.Drugu on izvrti sve živo i neživo a ja mu spustim ofiona, 4setane i endam on se kuca u mirror i to je brzo završilo uz to da je uspio prijeći ofiona ali nije imao ništa za comeback i to 2:0.

2-1

4.runda Evilswarm vs Chaos Dragon

Alen je kao i obično sretan i pobijeđuje na kocki odigrava charge seta ryka i enda,ja onko castor helitrope kucam ryka i endam  i imam setani wall btw,nakon nekog vremena spustim ofiona okrenem wall on ih pokušava čistit sa rykoima ali nedovoljno 1:0.Drugu on kreće 1. Ovaj put me ryko uništio i ubrzo je dobio preko walla i ofiona lyla+2 rykoa 1:1.Otvorim standardnog ofiona setam 2 walla i endam on se brani ali nedovoljno sa sveto trojstvo i toe 2:1.

3-1

5.runda Evilswarm vs X-Saber

Grgo kasni po običaju i Zvonko mu daje game loss.Drugu on pokušava e.controller darksoul nešto izvrtit ali ubrzo torrential i pandemic rade svoje na boggart knighta i fulhemknighta i to bi bilo to on se brani emmersbladeovima ali ubrzo ih sve gazim i toe 2:0.

4-1

6.runda Evilswarm vs Constellar

Igram ja tako protiv hodaka gubim na kocki kao i obično on otvori sheratan i rota ja mislim seta 4 i enda ja onako thunderbird preko maloga i ja setam jedno 4.Mislim da sam fulo duel al nea veze.Uglavnom nesjećam se puno znam samo da sam missplayo,kako?To sad nije bitno,0:1.Drugu se pokušavam izvući al na kraju on ima beara omegu i kausa i 3 setane i čitavu kontrolu gejma i toe 0:2.

4-2

Ne očekujem da sam u topu ali vidi čuda ja 8., a zagy si čupa kosu(svi znamo zašto).Ali kada sam vidio ko je prvi smrknulo mi se,igram protiv Jakoba,svi očekuju da ga dobijem i tako,dosada…Ja sa Gospodinom Banom Dariom Jelačićem razrađujem taktiku tijekom pauze i onda smo počeli.

Četvrtfinale Evilswarm vs Geargia Karakuri

I ja dobivam na kocki otvorim onako ljepo sa ofionom i 3 setane,mislim si nemože bolje , pa i nemože onda je povukao gotovo sve monstere a igra kao 17 trapova i ubrzo gubi,1:0.Onda sam napravio veliku grešku jer sam sa mstom gađao random setanu te mi on kaže da će me to skupo koštati.I da spustim ja zeca a on meni rivalry,on mi izvozi otk i to bi bilo to…1:1.E ovo je zanimljiv game kad ja otvaram s ofionom on se brani sa x-ovima searcha ali nemože ništa preko ofiona pa mu ja spustim i drugog i on ide suicide sa zenom preko kerykeiona i ja kažem ok i odigram mirror i on mi kaže da sam to loše odigrao ali hajde dobro,crkne jedan ofion a ja imam castor kerkyion combo u hendu  a on je na 1700 lifa i cijelim bunkerom na stolu a ja idem sa ofionom preko zena koji prolazi jer imam 2 pandemica a on 2 setane summonam cowboya i to bi bilo to.2:1.On je ljut i traži me da mu brojimo trapove u deku a ja samo kažem ”neka sam ja tebe dobio toe bitno” sa smješkom na licu.

Woooo!!!!

Polufinale Evilswarm vs Bujin

Ovo sam pretpostavljao da ću izgubiti.I pokušavam preko yamata sa armijom ofiona ali ne on ih sve riješava sa armijom craneova u hendu,imperial iron wall koji sam igro u mainu mi je kasnio i toe 0:1.Imao sam bogati sajd protiv bujinova ali na kraju sam sve povukao iz sajda ali bez monstruma i okrenem mu wall soul drain mind drain ali svejedno gubim jer nemam monstruma i 3.brata drain(skill drain) 0:2.

I daje mi zvonko boostere,u prvih 5 ništa i onda 3 secretice za redom:Mega Monarch,Felgrand,Ignoble knight Laundsallyn.I ekipa koja otvar a boostere poslje mene me želi zapaliti , nego odličan event renato 1. Mjesto koje dijelio s rodinom, a ja sam dijelio 3. Mjesto sam jednim pro-om njegovo ime je trenutno nebitno,nego dobri pullovi i najdraže mi je bilo gledat kako ljudi mrze ofiona i kako se znoje dok je na fieldu ;DDDDDDDDDDDDDDDDD

 

12 misli o “Report Regionals Zagreb 11/2013 By Aufrichtig

  1. Dobro bokte napisat cu ti po glavi ako treba jbt brzinski sam piso jer mie bilo dosadno,necu gledat svaku rijec

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.