Potpuno nova vrsta čudovišta

Dobar dan ljudovi, evo mojeg prvog članka u blogu, u kojemu ću vam predstaviti jednu novu vrstu čudovišta, kao što i naslov kaže. Evo slike jednog od ovih novih čudovišta:

 

Prvo osnove:

Čudovišta se zovu Xyz (čita se iksiz, izgovarajte to kao riječ, a ne kao hrpu slova). Stavljaju se u Extra Deck. Kao što ste mogli primijetiti, karte su crne, a zvijezde crno-žute. Sada, zvijezde na njima nisu Level, nego Rank, i tako sve što je vezano uz Level, ne djeluje na njih (npr. Burden of the Mighty). Xyz čudovišta se stavljaju u Extra Deck, a prizivaju se tako da maknete x (2, 3, koliko već) čudovišta Levela jednakog njihovom Ranku, i prizovete ih. Čudovišta koja se za to koriste ne idu u groblje, nego se stavljaju ispod Xyz čudovišta i tretiraju se kao Xyz Material čudovišta.

Većina Xyz čudovišta ima efekt sa micanjem Xyz Material čudovišta, i ta se akcija zove Detach.

VAŽNO: Efekti čudovišta poput Dandyliona se ne aktiviraju kada se to čudovište Detacha, jer se više (koliko god to čudno zvučalo) na neki način ne tretira kao karta.

 

 

Starter Deck: Dawn of the Xyz koji izlazi u sljedećem mjesecu će prvi unijeti ovakva čudovišta u igru, a Generation Force, booster koji izlazi u osmom mjesecu, će donijeti još takvih čudovišta i potpore za njih.

 

Ovo je sve zasad, a ovom sjajnom novom boosteru, možda napišem članak kasnije.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.