Nesto o Marshmallon-u

Pozdrav duelisti, ovo je moj prvi blog na ovoj stranici! Volio bih vam reci nesto o jednoj karti koju ja cesto koristim u svojemu spilu, a ime joj je Marshmallon! Vjerovatno ste vec culi za njega, a moze se naci u u agent spilu. Posebna mogucnost ove karte mi se jako svidja! Procitajte ju i mozda se svidi i vama:

The controller of a monster that attacks this face-down card takes 1000 danage after danage calculation. This card cannot be destroyed by battle. (Damage calculatio is applied normaly.)

Ova mi se karta posebno svidja iz ovog razloga: ako je mojemu protivniku ostalo 1000 ili manje LP-a, ako napadne ovu face-down kartu, automatski je uletio u moju zamku i gubi dvoboj.


Cijena ove karte je negdje oko 10 kn. Spada u common karte, ali ja bih je svrstao barem u rare. Ovo je moj prvi blog i rekao sam vam tek ponesto o ovoj karti! =)

 

8 misli o “Nesto o Marshmallon-u

 1. P.S. Kurami rules you! GIVE US MONEY! MONEY! YOU MUST SERVE US AND BUY OUR NEW CARDS ( YES, ALL OF THEM YOU SLAVES) + GIVE US MORE MONEY! DID WE MENTION YOU MUST GIVE US MONEY? A LOT OF MONEY!

 2. Čemu pljuvanje?! Ovo mu je prvi blog. Možda je malo kratko i površinski no vidi se da tu ima potencijala za pomak pa se nadam da ovo nije tvoj zadnji blog.

  A ti gore tko god da jesi više od.ebi s ovog portala cijelo vrijeme mjenjaš nick i daješ negativne komentare.

  Pozdrav.

 3. Iznimno dubokouman blog. Uživao sam u svakoj riječi. Upravo sam shvatio da se marshmallon može igrati u svakom decku jer je predobar, posebno u agentima jer je fairy. Ja se toga ne bi sjetio, hvala. A tek posebna mogućnost ove karte… pa ja bi stavio na limit ili ban. I kakva greška što je konami stavio marshmallon kao common kartu, ne budi skroman, trebala je biti barem super rare. Zaslužuje to svojim OP efektom. I još jedna pohvala za blog. Odlična dužina bloga, taman da ne dosadi čitati od slinih slova, a opet dovoljno da shvatimo sve mogućnosti ove karte. Odlično, samo nastavi s ovakvim blogovima i siguran sam da ćeš pisati najbolje blogove uskoro.

 4. I ti koji si upotrijebio moj nick (onaj prvi komentar, kaze jedno govno) mrs. Upotrebljuj druge nickove a moj ostavi na miru kretenu jedan.
  Dakle ako sad itko posta komentar pod imenom scorpio to nisam ja. Moja dva komentara su ovaj i onaj koji je opisao ovaj predivan blog koji mi je otkrio čarolije ove zaboravljene karte.

 5. malo slaba ali dobro bi pozlužila s agentima pa možda i 2 il’ 3

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.