Najava: proizvodi taman pred Božić!

Vrijeme je darivanja, a Konami je izbacio u prodaju nekolicinu proizvoda kojima možemo obradovati nekoga za blagdane, ali i sebe. Prije nekoliko dana postali su dostupni i u Hrvatskoj, a kojima je točno riječ, saznajte dalje u tekstu!

Shadow Specters: Special Edition
Ovaj Special Edition, kao i svaki prije njega, u sebi sadrži 3 boostera i jednu od dvije promo karte. Shadow Specters sadrži karte s kojima možete napraviti i poboljšati svoje Vampire, Ghostrick, Noble Knight, pa čak i Monarch deckove! Ovisno o vašoj sreći, iz kutije ćete izvući jednu od dvije promo karte: dobro poznati i jedan od najhvaljenijih Synchroa, Stardust Dragon, te spell kartu koja je dugo iščekivala svoj reprint, Tuning, Synchron search kartu. Cijena ovakvih proizvoda obično je oko 119,00 kuna.

Yugi Reloaded & Kaiba Reloaded starter deckovi
Dva najveća rivala u povijesti Yugioha, Yugi i Kaiba, ponovo se vraćaju na Yugioh scenu, ovaj puta svatko sa svojim nadograđenim deckom. Oba decka sadrže 50 karata, od kojih je 1 Ultimate rare, a 49 common. Ultimate rare karte su glavna čudovišta ova dva duelista: kod Yugija to je Dark Magician, a kod Kaibe Blue-Eyes White DragonDeckovi se sastoje od popularnih karata koje su Yugi i Kaiba koristili, kao što su Yugijevi Gadgeti, Summoned Skull te Swords of Revealing Light, te Kaibini La Jin the Mystical Genie of the Lamp, Vorse Raider te Enemy Controller. Cijena ovakvih proizvoda obično je oko 99,00 kuna.

Collectible Tins 2013, Wave 2
Došla su i ostala dva Dragon Ruler brata sa svojim tinovima (kutijama). Oba brata u svojim kutijama donose 5 boostera i 5 promo karata. Tako u oba tina možemo pronaći 2x Lord of the Tachyon Galaxy, 1x Judgment of the Light i 2x Shadow Specters boostera. Redoxov tin od promo karata donosi: Redox, Dragon Ruler of Boulders (Secret rare); Diamon Dire Wolf (Super rare); Number 88: Gimmick Puppet of Leo (Super rare); Spellbook of the Master (Super rare) i Rank-Up Magic: Barian’s Force (Super rare). Tempestov tin od promo karata donosi: Tempest, Dragon Ruler of Storms (Secret rare); Thunder Sea Horse (Super rare); Gear Gigant X (Super rare); Number 50: Blackship of Corn (Super rare) te, kao i Redoxov tin, Rank-Up Magic: Barian’s Force (Super rare). Cijena ovakvih proizvoda obično je oko 209,00 kuna.

Što mislite o proizvodima? Razmišljate li obradovati nekoga za blagdane njima, ili čak i sebe? Ostavite nam komentar sa svojim mišljenjem o ovim proizvodima! 🙂

Kiryu

Hello world!

4 misli o “Najava: proizvodi taman pred Božić!

  1. Da je shadow specters special edition izašao kad sam još igrao s chaos dragonima, kupovo bi sve dok ne dobijem bar 2 stardust dragona, ali sad kad igram s Fire King deckom nisam siguran da mi baš treba.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.