LotusCannonOTK

Dakle,ovo je moj prvi post,jedna cudna deck lista koju sam ja smislio i dobro mi ide sa tim deckom.Deck se bazira na zapravo čudnom OTK-u,morate samo imati nepoznatu common kartu Samsara Lotus u Graveyardu i Toon Cannon Soldiera u ruci.Obično igram karte kao D-world dealings i card trooper kako bih posla Samsaru što prije u groblje,ali glavni način je korištenje karte Foolish Burial.Dakle,pozovete TC soldiera u ATK,odigrate Foolish i pošaljete Samsaru na Grave .Zatim uđete u End Phase od vašeg turna i iskoristite eff od Samsare,pozovete je na polje iz groblja ako nemate spell/trap karti na polju.Pošto ste jos u End Phasi TC soldier može iskoristiti svoj eff,vi tributate Samsaru i nanesete protivnkiu 500 štete.Pošto je još EP možete ponovno i  ponovno odigrati TCS i Samsara Lotus combo sve dok protivnikovi bodovi ne padnu na 0.Dakle vrlo zanimljiva ideja decka i sada cu vam dati decklistu.

Monsters:

3x Toon Cannon Soldier                                                

3x Samsara Lotus

3x Thuder King Rai-OH

2xCard Trooper 

1x Sangan 

3x Effect Veiler

1x BLS-Envoy Of The Beggining

Spells:

3x Dark World Dealings 

3x MST

3x Tribute To The Doomed

1x Pot Of Avarice

2x Gold Sarchophagus 

1x MST

2x Magical Stone Excavation

Traps:

3x Fiendish Chain

2xSolemn Warning

1x Solemn Judgment

2x Torrential Tribute

1x Mirror Force

Extra Deck:Nije nužno no možete ubaciti par synchroa

 

 

7 misli o “LotusCannonOTK

  1. To je OCG rulling.Na DN gdje testiram deckove koje inace pravim ne pise nista o fazi u kojoj mozes effect koristiti.Samo kaze “Tribute 1 monster on your side of the field to inflict 500 damage to your opponent’s life points”.

  2. Tributanje je ignition efekt tako da se može aktivirati samo u main fazi osim ako eksplicitno ne piše drugačije: “Ignition Monster Effects are Spell Speed 1 effects that require a manual activation by the card’s controller during the Main Phase 1 or 2 of the controller’s turn.”

  3. OCG rulingsi su glavni i vrijede i za TCG i za OCG. a TCG ponekad(točnije često)dodaje razna druga pravila…shvati to ili nemoj igrati

  4. 1. Nemas toon world pa ti je cannon soldier beskoristan.
    2. Blackwing crusher ti je dobro rekao a bolje ti je igrati obicni cannon Soldier.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.