KARTA DANA-FUTURE FUSION

Općenito: Pošalji iz svojeg decka u groblje materijale za spajanje koji su naznačeni za spajanje fusion čudovišta i izaberi to fusion čudovište iz svog extra decka. Posebno prizovi to fusion čudovište za vrijeme tvoje druge standby faze nakon aktivacije ove karte (ovakav način prizivanja se smatra fusion prizivanje). Kada je ova karta maknuta sa polja uništi čudovište prizvano ovom kartom, a kada je čudovište uništeno uništi ovu kartu.


Za: ova karta je dobra zato što netrebamo materijale za spajanje u našoj ruci ili polju da prizovemo fusion čudovište. Dobra je i zato što je neovisna o tipu čudovišta ( kao power bond o machinama), a pritom neplaćamo nikakve bodove.


Protiv: Fusion čudovište se priziva tek za vrijeme vaše 2 stanby faze nakon aktivacije ove karte. Još je loša jer ako je uništena dok je u polju uništava se i fusion čudovište prizvano ovim effectom.


Korištena: koristio ju je Zane Truesdale u 52 epizodi prve sezone YUGIOH GX-a, a i kasnije je viđena u njegovom decku.


P.S ovo mi je tek drugi blog pa budite blagi sa kritikama 🙂 Da, ako sam nešto zaboravio slobodno nadodajte u komentar. Ovu kartu bih preporučio svakom duelistu koji je ovisan o fusion čudovištima. Slažete li se sa mojim izborom, trebate li nešto nadodati ili naknadno pitati slobodno pišite u kom

2 misli o “KARTA DANA-FUTURE FUSION

  1. po običaju….dobar bloger nešto napiše i onda bi ga svi kopirali,ali neuspješno -_-

  2. nisam nis kopiro :O ja sam sve sam napiso stvarno nisam nis kopiro nijedno slovo o.O

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.