Kako napraviti ubojiti deck

Svi žele imati brz dinamičan i neopobjediv deck koji može pobjediti protivnika u nekoliko poteza, ili čak u jednom potezu! Postoje osnovna pravila koja morate znakti ako hočete napraviti ubojiti deck. Pokazat Ću vam osnove, predložiti neke karte, ali najbolje je da koristite vlaštitu maštu kad radite deck.

NEKOLIKO NAJOSVNOVNIJIH PRAVILA KO IZGRADNJE DECKA SU:

Nemojte koristiti normalna čudovišta

Izbacite iz decka normalna čudovišta i počnite koristiti one sa efektima. čudovišta s efektima mogu raditi sve kao i normalna čudovišta, i daju vam bonus oružje. Svi deckovi korišteni na turnirima sadrže jedino čudovišta s efektima. Korištenje normalnih čudovišta je samo gubitak prostota u vašem decku.

Doslijednost

Važno je da se možete osloniti na svoj deck da vam da karte koje trebate. To neznači da možete ubaciti svaku common kartu za koju mislite da je dobra. To zapravo znači da trebate nači nekoliko jako dobrih karata za vaš deck i staviti po dvije karte ili koliko je dozvoljeno po pravilima turnira.

Ne više od 40 karata

Kroz igru morate izvuči baš one karte koje vam trebaju. Zato trebate samnjiti broj karata na minimum. Tako je više moguče da čete izvuči kartu koju želite jer imate manje karata koje neželite u decku. Najbolje bi bilo da u decku imate 17 čudovišta, 13 spell karti, 10 trap karti, i još 10 u side decku.

Tema decka

Vazno je da imate karte koje se slažu jedna s drugom kao na primjer: Dark Magician, Dark Magician Gril, Book Of Secret Arts, Magical Hats. Ili  Lord Of Dragons, Flaute Of Summoning Dragon, BLue Eyes White dragon, i monge druge.  Također postoje karte koje su dobre za ojačavanje određenog tipa čudovišta kao što je: Yami(dodaje 200 napačkih  i obrambenih bodova spellcasterima) i još mnoge druge.  To je još jedan način doslijednosti kada če karte koje vučete biti jake i korisne.

Nađite način da pozovete čudovišta za koja treba žrtva bez žrtvovanja. Koristite čudovišta, spell karte, i trap karte koje vam dozvoljavaju da pogledate kroz deck i uzmete određene karte. Pronađite slabost svog decka i pronađite neke karte koje če vam pomoći da održite strategiju tjekolm duela.

Nemojte stavljati više od  20 čudovišta u deck

Buduči da u decku imate samo 40 karata imati više od 20 čudovišta u decku znači da imate više od 50% vjerovatnosti da čete u ruci imati samo čudovišta bez trap i spell karti. To nije dobro, nečete imate trap karti za obranu ili spell karti da održite strategiju. Oslonite se na ravnotežu  svojih karata kako biste našli čudovišta koja trebate i dodajte malo više spell i trap karata.

Čudovišta koja zahtjevaju veliku žrtvu

ovo se tiče za normalna čudovišta od 7 i 8 zvijezdica, oni če nekad biti karte koje nečete moči pozvati. Ako imate Čudolište koje je cjeli duel u vašoj ruci a neuspijete ga pozvati onda bi ga vjerovatno trebali izvaditi iz decka. Ako ste igrali više duela s kartama  za koje treba velika žrtva shvatite da su vam ta čudovišta beskorisna. Ako ih uspijete  pozvati vjerovatno ste več pobjeđivali pa vam uopče nije trebala.

Karte koje pojačavaju snagu vaših čudovišta

Karte koje pojačavaju snagu vaših čudovišta su obično gubitak prostora u vašoj ruci. Ne samo da trebate čudolište da bi ih koristili, te karte često imaju efekt koji uništi vaše čudolište kad je ta spell karta uništena, što daje vašem protivniku način da se riješi vašeg čudovišta, ili da ga vrati u vašu ruku ili deck. Zbog tih razloga te karte nevidimo na popisu zabranjenih ili ograničenih karata.

Čudovišta čije efekte možete koristiti umjesto spell karti

nemojte se truditi s tim kartama, umjesto njih probajte Morphing Jar #1 koja vam daje više karata u ruci, uništi strategiju vašeg protivnika i daje vam čudolište kojie možete žrtvovati ili napasti s njim.  Ako baš trebate takve karte probajte s Pot Of greed nije loša karta a nije ju teško nač, posebno ako ju možete koristit više od jedanput.

Dobre karte za svaki deck

Karte koje pašu za svaku temu decka:

Čudovišta:

D.D Warior Ladi- ima samo 1500 napadačkih bodova, ali može ukloniti bilo koje čudolište iz igre s koji se bori.

Airknight Parshtat- jedno čudlište za žrtvovati, 1900 napadačkih bodova, svaki put kad se bori s čudolište vučete jednu kartu.

Asura- 1700 napad, može jednom napasti sva protivnkikova Čudlišta.

Breaker The Magical Warior-  1900 napadačkih bodova, može conuter spell kartu.

Sangan- slabo čudolište, kad je uništen dozvoljava vam da pregledate deck i pozovete jedno čudolište.

marshmallon- nemože biti uništen

Spell karte

Mistical Space Typhoon- uništava spell i trap kartu na polju.

Heavy Storm- uništava sve spell i trap karte na polju.

Nobleman Of Crossout- šalje jedno preokrenuto čudolište iz igre.

linghting Vortex- šalješ jednu kartu na groblje kako bi uništio sva protivnikova čudovišta.

Monster Reborn- poziva jedno čudolište s groblja.

Brain Control- platiš 800 životnih bodova kako bi dobio kontrolu nad jednim protivnkovim čudolištom na jedan potez (ne smije se koristiti)

Giant Trunade- vrača sve spell i trap karte u vlasnikove ruke.

United We Stand- za svako čudolište koje kontrolirate vaše odabrano čudolište dobiva 800 bodova za napad i obranu

Swords Of Ravealing Light- vaš protivnik nemože napast 3 poteza

Trap karte:

Miror Force- aktivira se kad vaš protivnik napadne.

Torrential Tributte- aktivira se kad je čudolište pozvani i uništava sva čudovišta na polju.

Solemn Judgment- spriječava aktivaciju svih spell ili trap karata koje otkazuju žrtvovanje i nanose štetu životnim bodovima.

Crush Card Virus-  aktivira se kad je jedno vaše čudolište od 1000 ili manje napadačkih bodova napadnuto, uništava sva čudovišta jača od 1500 životnih bodova. (ne smije se koristiti)

Magic Cilindar- aktivira se kad vas protivnik napadne, reflektira njegov napad na njegove životne  bodove.

Gravity Bind- sva čudovišta s 4 ili više zvijezdica nemogu napasti.

Bottomless Trap Hole- uništava čudolište s 1500 bodova ili više.

Ako želite sudjelovati na turninrima pogledajte zabranjenje i ograničene karte.

117 misli o “Kako napraviti ubojiti deck

 1. Molim te promjeni sliku jer je prevelika. Fora je u tome da nova skripta ako koristite image opciju automatski radi resize vaše slike na širinu od 650px kako bi odgovarala svima slikama na portalu. Stoga preporučujem uporabu slika sljedećih proporcija 13:4 kako bi dobili najbolju optimizaciju. Ako želite izbjeći resize koristite klasične metode stavljanja slike u članak

 2. Ajd mi reci kako bi mogao koristiti Pot of Greed u decku kad je zabranjen.

 3. onda nikak… mož ga oristit samo u duelu kad nisi na turniru

 4. Molim te pogledaj današnju metu, ban listu, izbroj čudovišta, ne čudolišta u decku i dođi do zaključka da ovo ne valja.

 5. Blogpost je postan jučer a sad već ima 344 hitova?
  Hitbumpanje -.-”
  Varaš mali, varaš.

 6. samo dođem pogledat kad neko komentira šta je napiso i to je to.. 9 komentara znači devet puta.
  pročitaj šta piše pa če vidit za je puno puta pročitan

 7. Sine a sto ako netko koristi normal deck?Mislim govoris da izbace sve normal monstere.Zasto?Mislim ne govorim da su dobri, ali bome nisu ni tako losi.

 8. zato šta su ovi s efektima bolji
  možeš s njima radit sve isto ko i sa normal monster samo što imaju efekt

 9. Istina je da su bolji cudovista s efektima ali ako se normal cudovista pojave u dobrim rukama mogu ti napravit i OTK.

 10. Deck koji bi se napravio pomoću ovog “guide-a” je stvarno za ubit. Samoubit, that is..

 11. upišite vaš komentar….Al da te nije sram hitbumpat tako -.-‘….

 12. Zašto je ovo na naslovnici? Ako ovo dobije boostere onda se ovaj site stvarno srozao na niske grane… Mogao bih ja napraviti pravi guide deckbuildinga, samo je problem što će biti dosadan ako je predug, a ako ga objavim u više članaka nema nagrade. 😛

 13. Da nadopunim: GROZNO! Ti si toliki noob i nitko ne bi trebao učiti od tebe. Da 10 karata u side decku… Pa vjerojatnost… Koje je ovaj članak govno za ne povjerovati

 14. Kako je ovo dospjelo na naslovnicu??
  Mislim da ne moram objašnjavat zašto je ovo loše, ccv je sve rekao

 15. yugioh je tako unisten da sam ga izbriso iz zivota hvala Bogu ZASTO
  zato sto se vise negleda stil karte samo efekt ako os da znas normalci imaju stila te glupe synkro karte ce dovest yugioh kraju a i neka ce glupi tuneri sranje do sranje ovo vise nije yugioh trebaju promjenit ime anime

 16. Kao prvo, preporucio bih ti da naucis hrvatsku gramatiku prije nego ides stavljati svoje “tekstove” i “vodice” na Internet.
  Kao drugo, uklopi se u danasnju metu YGO-a, ili barem u Ban Listu (ako mislis biti ozbiljan igrac ili davati savjete drugim igracima).

  Uglavnom, ovaj “vodic” bi mozda pomogao nekome tko je tek poceo s YGO-om, ali prije 8 godina. Tako da…

 17. uklopi ti um imas oci a ne vidis da oje ovo katastrofai necu da igram yugioh vise sve dok GX ne bude zadnji dio yugioh a 5ds neka nzovu drukcije jer to nije yugioh a ni cudovista nisu cudovista ni nasto ne lice samo glupe linije jasno se zna da je ovaj zeluio samo novac sada samo citate efekte i emora vise bit slika cudovista samo neka ima efekt i kazete dobra karta ccc sramota da ste pametni ne bi ni kupovali te karte

 18. ko hitbumpa??
  sad bi ti reko ko hit bumpa
  pisa sam taj članak cjeli dan i trud mi se isplatio

 19. kome nepaše nemora čitat
  boli me ak ti je loše… nekom je dobro
  svako ima svoje mišljenje

 20. Aadnan slažem se s tobom Syncro čudolišta su glupa…
  meni su najbolja čudolišta iz prve mange
  i samo njih imam u decku.. ova ostala su mi nekak glupa.. nisu zanimljiva
  prvi yu gi oh je najzanimljiviji i čudolišta su najbolja… GX je još donekle al 5ds nevalja ništa…

 21. šta te briga za moju gramatika..ak ti nepaše uzmi pravopis pa ispravljaj

 22. ko je spomeno hitbumpanje
  to nikad nisam radio jasno!!!!!
  samo svaki dan pogledam komentare i odgovorim na njih i to je to

 23. i uostalom šta se brineš moderatori stranice vide kolko ko ima pravih posjeta tako da nemoj pametovat

 24. OK mali sad si otišo predaleko, misliš da si neki frajer ali si obična noobina, kao prvo nisu čudolista nego čudovišta mislim di si to čuo, kao drugo gramatika ti je užasna, kolko imaš iz hrvatskog jedan ili dva (ak uopće ideš u školu, u što sumnjam jer si obični balavac), ovo što si rekao CCV-u da mu nije pametno što te vrijeđa kej bi ovo trebala bit prijetnja jer di bi ljudi došli da se boje takvih balonja, ja stvarno ne znam kako je ovo došlo na naslovnu stranicu jer da ljudi uče od ovakvih ne bi daleko došli, a ovo da synchro čudovišta i sve te nove karte nisu dobre nije istina jer to što ih ti ne znaš igrati nego znaš samo bacati normale (jer vjerojatno ni effecte ne znaš pročitat) i tebi su vjerojatno najjače karte Blue-Eyes i Dark Magician.

 25. kakve prijetnje?
  ja balavac nebi se čudio da si ti balvac jer si mlađi od mene..
  ja nisam reko da syncro čudolišta nevaljaju samo sam rek oda su glupa i da nemaju stila
  ako ti se nesviđa članak nemoj ga ni čitat ni komentirat..
  ja neznam pročitat efekt?
  majstore ja sam čito i učio engleski dok si ti još bio u 1. osnovne

 26. pa nije mu pametno da me vrijeđa ak neželi da ja nevrijeđam njega

 27. Ma slušajte vi konji jedni…..šta ste se kog vraga okomili na malog Daria…..šta npr. fali njegovom članku….pa dečko se potrudio i ima pravo na svoje mišljenje i želi vam preporučiti ono za što misli da je korisno upotrijebiti za YGO igru…..a vi odma na njega….joooooooj zašt ti kažeš da su Synchroni glupi….pa to uopće nevalja…..kakva ti je gramatika….ova, ona karta je zabranjena…BLA, BLA, BLA!!!!
  Ajde malo ohladite pametnjakovići!!!
  Htio bih vidjet vaš članak majmuni pametni!!! Radite smeće od ovog odličnog portala i rušite inspiraciju onima koji žele nešto postić i koji samo iznose svoje mišljenje u želji da pomognu drugima….

 28. ja nemam nis protiv ovog decka vec samo trazim ljude koje mrze 5ds sramotame da kazem da je to yugioh pa ga zovem 5ds ja ti kazem da je ovaj zelio samo novac za ovaj 5ds igra je skroz unistena i sada su bitni samo efekti i to je istina fusia je bila daleko teza za odigrat za razliku od ovih extrasa evo ti sad uzmi sebi 15papirica i stavi ih dok igras duel na svakom napisi efekt i onda kad neko odigra smukom potez ti uzmi jedan papiric i reci evo ovo ti unisti cudoviste npr dark magician ko iza sale to uradis i to ti zoves igrom e pa jebote takva igra igraj te djeco bebe kupujte te karte neka zaradi ovaj papak pa ce vam napravit i 5ds 2 sjos vise sranja i nekih tunera koji ne lici na sto a blue eyes dragon izgledom izgleda daleko ljepse od svih synkrona i tunera zajedno i taj vas stardust je samo losa kopija legende koja se zove Blue-Eyes W. Dragon iako tolko star svi koji su bacili karte ostavili su legendu u regalu za uspomenu kad je yugioh oh bio to sto jes

 29. u potpunosti se slažem s tobom…
  kad se riješiš yu gi oh karata uvjek ostaviš svoju omiljenu kartu negdje da ju sačuvaš za uspomenu….
  najbolji je prvi yu gi oh svi ostali su samo loše kopije 😀

 30. nemam nijedno syncro i tunner čudovište u svom decku a ni nemislim imat
  ipak je prvi Yu-Gi-Oh stara škola

 31. Ma dečki….sasvim se slažem s vama….imam same karte iz običnog YGO-a, a ove gluposti iz GX-a i 5Ds-a me uopće ne zanimaju….glupi Synchroni i Tuneri BZVZ.
  Klasični YGO je predobar animirani a onaj ko je to osmislio je za svaku pohvalu….a ovo dalje je šrot….i sa neki novi YGO ZEXAL….OMG
  Yugi još uvijek rula….ostali mu nisu ni do koljena.

 32. Imislim da Dario zaslužuje 1. mjesto i naravno Boostere!!!
  Ostali neka kažu što god žele.

 33. svi stari igraci 2004g oji su igrali yugioh znaju staje yugioh a ne ko danas za jedan krug stvori 100monstera koje i ja mogu nacrtat i onda bajg sere sefektima a stare karte su zabavne i srce ti zatreperi kad ih vidi a ne ko ova govna odma pitaju stamuje efekt jebote to nekad kad ti protivnik pozove cudoviste nemoras citat nis znas i kako se zove i koja je tipa atribut i jos ti je srce zeli da je imas nekad se igralo iz zadovoljstva i zabave a danas samo radi interesa pa ako ocete da znate da sam primjetio da su mnogi bacili karte a vecina zvog 5ds jer je to dsada djecija igra
  PRIMJER
  Blue-eyes w. dragon vs stardust dragon
  evo vam poredenje
  UMJETNICKO DJELO vs samo crtez na papiru

 34. ovi šta tu komentiraju vjerovatno nikad nisu ni gleda orginalni yu gi oh pa nemaju pojima

 35. Um, ovako ljudi moji.Kao prvo ovo je sranje, sad cu ja napisat jedan blog od 40 redova kakov pobijedit u yugioh-u i lijepo cekat nagradu jer ako je ova tema dobila prvu nagradu pa ja mislim da bi svaka druga mogla dobit nagradu.To sto vi govorite da vam je prvi yugioh najbolji to je zato jer je vasim malim glavicama previse za pamtit sve te synchro-e i Xyz-ove.Jer bi taj vas kako vi kazete glupi synchroi ubili boga u vastoj takozvanoj staroj skoli.Mozda je istina da je Yugi najjaci, ali bome samo zato jer ima 3 egipatske bozanske.Da nema njih Yusei bi ga ubio u drugom potezu.Ja sam jos uvijek u cudenju kako je ova stvar dosla na naslovnicu.Meni to fakat ne ide u glavu, ni na kraju uma mi ne bi bilo to da ova stvar dode na naslovnicu.Mislim onooo, ova stvar je i dobra za nekog tko je poceo igrat yugioh, ali bome ako si nov evo ti lijepo imas pravila igre.Ne mislim kad sam vidio naslov vec sam mislio da ova stvar ni u snu nece doc na naslovnicu.Ja se iskreno nadam da ja jos uvijek sanjam jer ako ne sanjam znaci da je ovaj yugioh planet otiso u picku materinu sa ovim blogovima.Eto.

 36. ja volim citat sve bacio sam karte pa ovde dolazim malo citam volim citat sve sto se radi o yugioh ako je ovaj decko malo pogresio vi to zaobidite niko vam nemore dat strategiju za nepobjedljiv dek a synkroni bi ubili staru skolu jer su kukavice ti licno biras koga oces zavisno od situacije i normalno od njih 15 mora postojat rjesenje al to su za mene samo efektivne karte a ne monsteri ni neki ratnici kao ni zmajeavi ako sporedis stare karte ratnika zmajeva i nove shvatices da ovo nije dizajnirao isti covjek jer se jasno vidi da je razlika ogromna iz orginog yugioh zmajevi su cistokrvni a ovi danas samo imaju naziv zmaja iako nisu zmajevi ja se bavim yugioh od 2004-2009 pa me nemores shvatiti zasto mrzim te karte a konami zna kako nakrast para stave vam jednu dobru kartu u cjelu kutiju i onda vi kupite cjelu kutiju da dobijete tu kartu i kolko takvih budala ima dovoljno da se konami obogti

 37. A gle sad ovog majmuna….YuGiOh PRO….ovaj YGO planet će otić u pičku materinu s tobom i tvojim glupim komentarima majmune glupi.
  Yugi je legenda a svog Yuseia i neke tam njegove Tunere i Synchrone si ZABIJ U GUZICU. Zapravo s tima papirićima jedino možeš guzicu obrisat.
  I zašto je ovo na naslovnici, zašto je na naslovnici??Ajde sa vidim tvoj članak o Synchronima i od 5Ds-u….
  E to bi bilo totalni promašaj..zato što je tema bezveze i zato što ga je idiot napisao.

  P.S. Možda sam te izvrijeđao u ovom komentaru, ali svaku si uvredu zaslužio!!!

 38. I jedino su mali Dario i Aadnan ljudi koji nešto razumiju i nešto poštuju. Ito se vidi u njihovim komentarima.

 39. E ovo je sada stvarno prešlo,apsolutno svaku,ali baš svaku mjeru.Lijepo se vidi da si hitbumpao,nemože neki članak u jednom danu dostići preko 300 visita,oprosti ali stvarno nemože.Monarchov je prošli mjesec kada je imao najčitanjiji članak imao koliko se sjećam malo više od 400 visita.I nemoj se bahatit,jer stvarno nemaš blage veze sa Yugiohom.Tolko o tome,nisam se htio mješat al stvarno mi je prekipjelo,čitam već par dana ovo,i jedostavno,morao sam…

 40. ja bumpao??
  ti nisi baš zdrav….
  napravio sam sam sebi oko 50 pogleda zbog toga šta svaki dan dođem pogledat vaše pametne komentare i da vidim ko če nabavit novu uvredu… ako ti se neviđa članak nek+moraš tu pametovat i vrijeđat…. normalno da svi govore da sam hitbumpo zato šta ste ljubomorni jer vaš članak nije tolko čitan ko moj

 41. Nisi normalan čovječe,mi smo ljubomorni jer je tvoj članak,TVOJ glup članak,nerazumljivi,nisu čudolišta nego čudovišta,tko bi čitao tako glup članak?I opet kažem nemoj se bahatiti,jer si noob i prihvati to…

 42. Tata ti je NOOB majmune glupi prašumski.
  Nemoj se ti bahatiti.

  IDIOTEEE!!!!
  Jebo te 5Ds u sred guzice.

 43. ja se bahatim?
  zašt je onda tolko puta čitan ak nevalja
  nemaš pojima o ničemu samo znaš pametovat drugim ljudima
  radije bih imo deck pun kuriboha nego syncro deck

 44. Abuse služba može i mora reagirati na svaku prijavljeno ozbiljnije kršenje pravila ponašanja na internetu, kazna varira od upozorenja usera preko privremenog onemogućavanja pristupa određenoj stranici/internetu, a u slučaju prijetnje smrću dolazi policija pokucati na vrata. User Yami je prijavljen zbog vrijeđanja, prijetnji i spammanja, još par njih zbog spammanja.

 45. haha koja si ti kukavica to šta ti je on reko nije prijetnja.. to je vrijeđanje…
  odrasti i riješvaj svoje probleme ko muškarac a ne ko rasplakano derište…

 46. Hajmo početi ovako. Vi shvaćate da su Yugi i Yusei izmišljeni likovi i da njihovi deckovi i dvoboji ne vrijede u stvarnom životu? E sad nadam se da ste mislili na karte Yugijeve tipa Dark Magician bez effecata i Yuseieve Synchroe i monstere s effectima. Ne možeš reći da su monsteri s effectima bolji od monstera s effectima jer to nije tako, da je tako onda bi deckovi s normal monsterima pobjeđivali na svim turnirima, a naravno to je prestalo već huhuuh vremena. To što vi nemožete nabaviti ili nemate nove karte s kojima je igra poboljšana je vaš problem, i ne morate zato drugim ljudima govorit jer su noobovi jer su bolje upućeni u game od vas (to je očito jer vidim da ste još u Yugi win everything fazi). Također ovaj blog nije dobro napravljen za ovu metu, možda bi bio dobar prije 5-6 godina dok je YuGiOh bio tek u početku. Također vas trojica Yugi majstori nemate pravo reći nekome noobe, dok ste ustvari vi noobovi. Bez uvrede, ali tako je. Ne znate pravila dobro, mislite da je Stardust lošiji od Blue Eyes-a, nemate nikakve karte koje bi danas mogle dobivati i niste postigli niti jedno bolje mjesto na natjecanjima. I ako mislite da je Blue Eyes bolji od Stardusta zašto je danas onda Stardust u svakom decku must, a Blue Eyes je neka random karta bačena u kut? Možda BEWD ima jači napad, ali ga je teže prizvati. I art od BEWDA je dobar, ali ima puno boljih artova danas. Također uopće nisu effecti komplicirani, ne znam možda je tebi problem naučiti ih meni nije bio problem. I za kraj što se tiče ovog gore očitog hitbumpanja (možda nisi ti, ali hitbump se događa), svi reporti nemaju tolko wieva kolko ovaj. Također onaj tko to radi ne isplati mu se jer to više nije način ocijenjivanja najboljih blogova, pa može prestati ako već nije.
  Nadam se da će te pročitati ovo.=)

 47. što se tiče hitbumpanja nisam namjesrno… jedino dođem odgovorit na komentare.. a to je jedno 70 mojih hitova…
  dobri si monsteri s efektima… ali blue eyes nije taklo loš…

 48. Imam ideju kako riješiti ovaj spor što je bolje: 1. sezona ili 5ds sa Synchroima. NA TURNIRU!! 1 meč i to je to !! -_-

 49. i da,kako ćeš s kartama iz 1. sezone pozvati 3 monstera(ili još više!) u jednom potezu,kao što možeš s blackwingsima?

 50. hahah nemojte da dirate decka stoj napiso cudolista jer znas na sto je mislio a ti verezdanac nisi nis shvatio ja ti kazem da je stari orginalni yugioh igran iz zadovoljstva a recu ti jos nesto za tvoj 5ds da niko stariji normalnog mozga nece vise igrat yugioh ako se 5ds more tako nazvat al dobro ..
  EVO PAR PITANJA
  1.Da je 5ds izmisljen prvi mislis da bi yugioh zivio tolke godine jel mislis kog davola ne bi nikad ni posto popularan da nije bilo orginala – da je 5ds izmisljen prvi sad niko ne bi ni znao staj to niti bi ko igrao u real svjetu to bi samo bio crtani koji mozda neko pogleda kaiba yugi i joey su ostvarili sve tu zahvalnost likovi koji su top 3 za svakog a tay yusei drag djeci od 6godina jer nisu bili ni u planu kad smo bi gledali pravi yugioh eto neka svako da misljene da li bi 5ds ostavio yugioh u zivotu da je 2004g on bio kao orginal.

 51. a kako lijepo neki se bore da vrate staru damu na zemlju a braco moje 5ds je sivilo koje je unistilo svit yugioh-a a zasto je taj sugavi stardust kobajgi dragon igran u svakom deku ja cu ti reci:
  iz razloga sto su se stari igraci povukli jer od sramote nesmiju da kazu da imju ygo karte jer ti tueri kao sto rece ovaj ne lice ninasto kao ni te synkro eto toliko a isto tako vam predlazem da ne bacate novce na yugioh jer yugioh polako se rusi jer uistinu to sve vise se pravi za djecu a yugioh orginal je bio program za svu generaciju BYE..:D

 52. Čitam i ne mogu da vjerujem.

  Razlog tome da je ovaj članak na naslovnoj je taj da se usser dariovanjurek potrudio i da neke stvari koje je napisao stoje. Njegova ciljana skupina bili su mlađi igrači, a yugioh planet je website o yugiohu za igrače svih “razina”, od onih novih igrača do onih najstariji i najiskusnijih. Ponekad je teško balansirati sadržajem sa takvom publikom, ali nikako nesmijemo zaboraviti za koga je site. Zato je ovaj article na početnoj.

  Zatim, zamolio bih one koji vrjeđaju i omalovažavaju prestanu s time, te da korisnik CCV smanji doživljaj. Svi koji pišu komentare podižu znatiželju i povećavaju broj visita na članak.

  Suzdržite se od bespotrebnih komentara i nadam se da ćemo u buduće moći čitati komentare koji će biti u pozitivnijem duhu.

 53. heh pa dobro svakog treba nagradit za trud kakav god bio trud je decko ipak sada ima najgledaniji clanak hehe 😀 XD