Jeste li znali? Novi rulinzi uz Ban listu

Za početak svima pozdrav. Jeste li znali da od sutra nije samo ban lista novo što nam dolazi: ne, nisam mislio na Goyu već na nove rulinge koji 14/07/14 kreću u ponoć. O čemu je riječ i što će to promijeniti dosadašnju igru, saznajte u nastavku.

Osim svima poznatih promjena koje će biti aktualne do kraja rujna:

Limited:

Goyo Guardian
Geargiagear

Semi-Limited:
Magician of Faith
Formula Synchron
Reinforcement of the Army

Unlimited:
Dimensional Prison
Mirror Force

1.ruling: Draw Phase na startu.

Od sutra pa nadalje ( 14.07.2014. ) će igrač koji igra prvi vuči 5 karata, dok će drugi igrač vuči 5 karata+6.karta za svoj Draw Phase. Konačno će se razmišljati na pitanje: “Koji ćeš?”, prvi igrač je opet u prednosti, ali ta šesta karta ga može skupo stajati, no i dalje je većina za svoj prvi turn jer backrow puno znači.

2.ruling: Dva polja na fieldu.

Green fieldGreen field

Kada se suoče dva polja, što će se dogoditi. Da, do sada je to bilo tako da je jedno polje uništeno. Od sutra 14.07.’14 će svaki igrač moći imati jednu field spell kartu na svojoj strani polja. Tako da će na polju biti dvije spell karte polja, što će otežati situaciju nekim deckovima, a nekima će biti lakše kada protivnik igra novo polje, a tvoje ostaje.

Svakako u komentare napišite kako komentirate nove rulinge u igri, hvala. Dočitanja.

12 Komentara

  1. Konami ce napravit sranje od YuGiOh-a, one pandnesto karte nezz ni kako se zovu isto dodaju, pa u pm meni je yugioh dobar ovakav kakav je, netrebaju mi pandnesto jos vise zakomplicirat igru, tko se slaze samnom?

  2. Konami ce napravit sranje od YuGiOh-a, one pandnesto karte nezz ni kako se zovu isto dodaju, pa u pm meni je yugioh dobar ovakav kakav je, netrebaju mi pandnesto jos vise zakomplicirat igru, tko se slaze samnom?

  3. IMPORTANT NEWS! yugioh ce se uskoro igrati kao u 5du ( card games on motorcycles)!

  4. pobjednik je onaj tko nam da najvise para
    NOTE: if you want to pay us you must give us 1000000$ every day as a present first!

  5. pravila koja smo nasrali vaze za SVAKI yugioh turnir! Ova u ovom blogu su outdated! However, if you pay us 999999999999999999999999999999999999999999$ vraticemo stara pravila.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: