Hrvatski YGO serijal ch.7

Malo čudan naziv za one koji nisu do sad čuli za ovaj projekt no bilo kako bilo, ovdje vam predstavljam sedmo poglavlje YGO TCH mange, projekta koji sam predstavio prije par mjeseci. Kratki blog, ništa ekstremno.


Ukoliko prvi put čujete za “naški” YGO serijal, odmah da vam kažem, radi se o neslužbenom, fan-made YGO spin-off serijalu čiji je autor moja malenkost. Ovdje možete pronaći blog u kojem sam detaljno predstavio projekt pa se odite informirati ukoliko vas ova stvar zanima.

http://www.yugioh-planet.net/?option=com_bloger&view=item&id=1466

Ako ste već upoznati sa projektom onda slobodno nastavite čitati, ili možda ne jer odmah ubacujem još jedan link do mog drugog bloga u kojem sam podjelio prvih 6 poglavlja mange, pa ukoliko ste ih propustili slobodno kliknite link ispod:

http://www.yugioh-planet.net/?option=com_bloger&view=item&id=1489

I napokon, za one koji su pročitali sva dosadašnja poglavlja, evo i sedmo. 

Sedmo poglavlja, pod nazivom “Start” je online i spremno za čitanje. Možete ga pronaći ovdje.

Poglavlje je također dostupno i za download u PDF obliku ovdje.

U prošlom poglavlju Ryo napokon biva prihvaćen u Tayevu družinu, te su mu dani odgovori na većinu njegovih pitanja. Saznavši ružnu istinu o Shadowsima i razlog za Tayevu mržnju prema njima, nadolazeći timski turnir se čini kao savršena prilika da dokažu tko su pravi prvaci. U sedmom poglavlju je taj isti turnir napokon počeo, a ovaj put je Jackov red da stavi duel disk i upusti se u dvoboj. No kako se čini, stvari neće biti nimalo lagane jer malo je reći da je njegov protivnik, kako to stranci kažu “on fire”. 

Ugrijte se i vi uz ovo vruće poglavlje u ovim hladnim zimskim danima i recite kako vam se sviđa pravac u kojem priča ide. Do sljedećeg puta…

TCHmaster

 

 

TCHmaster

Stari igrač još od prve ere. Nakon 10-godišnje "karijere" napušta igru, a povremeno se vraća kako bi bacao mudre. Voli fun deckove, prezire metu. Član planeta od v5 ali ga je aktivno pratio i u vrijeme v4.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.