Hrvatski PRO-ovi – Prošlogodišnji prvak.

Pozdrav dragi čitatelji/ce, useri Yugioh Planeta, igrači, i ostali. U početku bih se htio ispričati useru Traceur, jer sam ovo vidio kod njega u reportu pa već možete predočiti o čemu se radi. Pa da skratimo radio sam intervju o prošlogodišnjem državnom prvaku vrba_7.

 

Ja:  Pozdrav! Možeš nam se predstavit u nekoliko rečenica ? (koliko si star, odakle si,u koju si išao školu,…)

vrba_7:  Zovem se Matija Vrbanić, dolazim iz Vraždina, imam 22 godine. Završio sam Hotelijersko-turističku školu.

—————————————————————————

Ja:  Kada si počeo ozbiljnije igrat Yugioh? Koji ti je bio prvi deck?

vrba_7:  Prvi puta sam se susreo sa Yugioh-om u svojoj 16 godini, preko crtića na televiziji, te sam ubrzo dobio na poklon od prijatelja neki structure deck (koji je doduše bio kopiran no mi to onda nismo pošto nismo razlikovali orginalne karte od kopiranih). Sa tim deckom sam nabavio dosta orginalnih karti, neke sam čak dobio i na polkon od frendova, koji nisu više kartali te sam kombinacijom tih karata napravio neki mješani deck sa svim i svačim te pokušao svoju sreću na prvom lokalnom turniru

 —————————————————————————

Ja:  Kada ti je bio prvi veći uspjeh i s kojim deckom? Jesi imao poslije njega još nekih uspjeha top8, top16 ?

vrba_7:  Moj prvi veći uspjeh je bio 9 mjesto na pharao touru, koji mi je ujedno bio i prvi turnir van lokalnog turnira. Kartao sam Cyber-Phoenix deck te sam postigao score 4:1 i za dlaku propustio ulazak u top 8. Poslje toga sudjelovao sam još na LoM Championshipu gdje sam završio 33, pa nakon toga je došlo državno gdje sam bio 1. , te sudjelovanje na Europskom prvenstvu 2010 u Birminghamu gdje sam prosao loše, kao i na LoM Championshipu #2, i na kraju 11 mjesto na ovogodišnjem državnom prvenstvu sa scorom 5-2

 —————————————————————————

Ja:  Znamo da si prošle godine bio državni prvak, kako si se osjećao i kakvim si se igračem ti doživio ?

vrba_7:  Titula državnog prvaka iz 2010 je vjerojatno iznenadila više mene nego ostale, bio je to pravi šok u pozitivnom smislu za mene jer se zaista nisam nadao tome, a još manje očekivao iz razloga što sebe nikad nisam doživljavao profesionalnim igračem, već osobom koja se bavi ovom igrom zbog zabave i naravno zarade. Naravno, bio sam jako sretan, ponosan i počašćen nosit titulu Državnog prvaka.

—————————————————————————

 Ja:  Kakav ti je ove godine bio Nationals i zašto ove godine nisi uspio u top8 ?

vrba_7:  Pomalo sam razočaran ovogodišnjim Nationalsima najviše zbog dosta slabijeg odaziva igrača nasuprot prošle godine, te ogranizaciji Nationalsa (npr. nije bilo pauze, viša cijena za razliku od prošle godine, itd.) no sa plasmanom sam vrlo zadovoljan. Završio sam 11. sa scorom 5-2, a igrao sam Gladiator Beaste koje sam posudio tek tjedan dana prije, i nisam ih baš testirao. Za top nije bilo sreće, tiebreaksi su bili protiv mene (dosta igrača je imalo 5-2) a izgubio sam od Dragona (Gordan Bareza) te GB-a (Black Knighta na forumu)

—————————————————————————

Ja:  Koliko si uložio u Yugioh, a koliko zaradio?

vrba_7:  U Yugioh nisam puno uložio. U početku sam kupio par boostera, 1-2 special edition-a, eventualno koji colector tin, a karte koje sam pojedinačno kupio mogle bi se nabrojat na prste jedne ruke. Najviše novaca je otišlo na pošarinu, pošto se najviše trejdam preko foruma, te upade na turnir. Po mojoj procjeni zaradu koju sam osvario u Yugioh-u  kretala bi se u peteroznamenkastim ciframa odnosno svoj ulog sam si vratio zasigurno oko 30 puta.

—————————————————————————

Ja:  Oho, pa onda kažu da je Yugioh igra samo za zabavu haha. Ajde da nastavimo, hoćeš li još dugo ostati u Yugioh-u ?

vrba_7:  Po mom mišljenju yu gi oh je spoj ugodnog sa korisnim. Što se tiče moje budućnosti u Yugioh-u nisam nešto previše razmišljao no mogu reći da ću se baviti ovom igrom koliko će mi obveze dozvoljavati.

—————————————————————————

Ja:  Jel bi dao neke savjete početnicima i kakve ?

vrba_7:  Poručio bih svim početnicima u yu gi oh-u ukoliko žele postati bolji igrači da se svakako registriraju na ovaj site iz razloga da prate sve novosti vezane za Yugioh i budu stalno informirani o novim kartama, pravilima deckovima, te da puno puno, puno vježbaju, testiraju svoje deck-ove, te da ne odustaju ako ne postignu odmah željene rezultate jer će s vremenom postat sve bolji, a rezultati će doći već sami od sebe i naravno da uživaju u ovoj igri, te de je ne gledaju kao obvezu već kao zabavu i nešto pomoću čega mogu razviti svoje vještine.

—————————————————————————

 Ja:  Čime se baviš u slobodno vrijeme ?

vrba_7:  U slobodno vrijeme, osim što se bavim Yugioh-om izlazim sa društvom, nogomet, igranje Counter Strike Sourcea s prijateljima, itd.

—————————————————————————

 Ja:  Imaš li planove za budućnost ? (fakultet)

vrba_7:  Faks (još) nisam upisao iz razloga što sam si prvobitno htio položit licencu za turističkog vodiča i pratiteljam, te iz još nekoliko privatnih razloga, no sada kada sam to ove godine riješio planiram upisati fakultet koji bi se trebao uskoro otvorit u Varaždinu te je vezan za turizam (što do sada nije bilo u Varaždinu).

—————————————————————————

Ja:  Nešto za kraj ?

vrba_7:  Manje spama po forumu 😀

Do sljedećeg reporta uživajte.

Pozdrav, Cyroblade.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.