Heroji se vraćaju u akciju DECK LIST

Povodom izlaska Hero Strike decka su se rodile neke nove kombinacije, npr. ova koju ćete sada pročitati. Idemo odmah na zaplet. VIŠE

NAPOMENA: U ovom blogu nećete čitati nepotrebne stvari, već samo ključne karte, njihove slike, kratki opis te decklistu koja je preuzeta sa CoreTcg Sitea ( jer ne postoji druga koja bi bila uspješna ). Budući da se dugačke analize ne čitaju, evo jedne kraće od koje će vam zasigurno nešto zapeti za oko.

MASKED HERO DARK LAW/ELEMENTAL HERO SHADOW MIST

Koliko puta ste izgovorili “Živio DARK Attribute”, pa ako ste prije igrali Heroje to niste imali prilike reći, no s ovim kartama se konačno dovode DARKovi u Heroje. Dvostruki effect Shadow Mista i genijalni effecti Dark Lawa ( nešto većeg Mista uz Mask Change ) su presudili novom zaraznom ( ne ) prolaznom hitu 🙂 Nekima manje omiljeni Monster zbog ovog “Any card sent to your opponent’s Graveyard is banished instead. Once per turn, if your opponent adds a card(s) from their Deck to their hand (except during the Draw Phase or the Damage Step): You can banish 1 random card from your opponent’s hand.”, ali što se može, morate ga imati u tom decku.

ELEMENTAL HERO BUBBLEMAN/SUMMONER MONK

I tako dok Bubbleman ne doživi svoj Errata effect uživati ćemo u ovom njegovom Special Summonu kada nema ničega u ruci. I neće biti jer je u decku 19 Spellova 🙂 Svašta ćemo Setati ili možda discardati sa Summoner Monkom? On će nam dovući Shadow Mista možda koji će onda specijalno iz decka dovući Mask Change pa ovaj onda po Dark Lawa; evo jedne brze kombinacije koju možete ostvariti sa samo dvije karte: jednom Spell bilo kojom i Summoner Monkom. Da ne zaboravimo da Bubbleman može poslužiti i za ubijanje backrowa sa Masked Hero Acidom.

A HERO LIVES/E-EMERGENCY CALL

Iako ste pomislili da se Hero Lives više neće igrati dok je Stratos zabranjen, varate se jer omiljeni vam je heroj dobio svoju kopiju ( Shadow Mista ). Da, već ste zapamtili da ima svoj SS effect, no i onaj drugi kada je poslan na groblje – to se jedino da riješiti sa Xyz-om. E-Call je stara škola.

MASK CHANGE/MASKED HERO ACID

Dame i gospodo: Mask Change. Karta koja je otvorila novi smjer fuzija. Pa kad u ovom decku ne možemo uživati u NITI JEDNOM Elemental Hero Fusion Monsteru morati ćemo se prilagoditi Masked Herojima. Samo ih je dva, tu je drugi Acid koji dolazi isključivo slanjem Bubblemana u groblje.

MAXX “C”/GOBLINDBERGH

 Pomoćna postava u decku su “Maxx “C” i Goblindbergh. Zašto? Pa zato jer se traže karte da dva Heroja ne bi bila sama. Goblindbergh je tu kao Special Summon i potpora za Xyz Summon. Maxx je isključivo kao Draw Power jer su potrebni Spellovi/Trapovi i druge karte u handu 🙂

DECKLISTA ( Masked Hero )

http://i.imgur.com/DUtwwsS.png

Monsters: 16
3 Elemental HERO Bubbleman
3 Elemental HERO Shadow Mist
2 Goblindbergh
3 Maxx “C”
2 Summoner Monk
3 Tin Goldfish

Spells: 19
3 A Hero Lives
1 Book of Moon
3 E – Emergency Call
3 Mask Change
3 Mystical Space Typhoon
1 Raigeki
3 Reinforcement of the Army
1 Snatch Steal
1 Soul Charge

Traps: 5
1 Bottomless Trap Hole
1 Compulsory Evacuation Device
3 Mirror Force

Extra Deck: 15
3 Masked HERO Dark Law
1 Abyss Dweller
1 Blade Armor Ninja
1 Cairngorgon, Antiluminescent Knight
1 Castel, the Skyblaster Musketeer
1 Dark Rebellion Xyz Dragon
1 Evilswarm Exciton Knight
1 Gagaga Cowboy
1 Heroic Champion – Excalibur
1 Heroic Champion – Gandiva
1 Number 103: Ragnazero

 Blog se inače završi sa onim što je dobro što nije. U ovom decku je sve dobro i nemate što izgubiti ( niti duel ) 🙂 do sljedećeg puta.

4 misli o “Heroji se vraćaju u akciju DECK LIST

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.