Deck profile : Battlin Boxer part1

Pozdrav čitatelji!Danas ću napisati svoj prvi blog,pa se nadam da će vam se svidjeti.Pisat ću o Batlin Boxer decku i probat ću vas najviše što mogu uvesti u taj deck.Pa počnimo 

TKO SU BATLIN BOXERI ? 
Batlin Boxeri su  boksači superteške kategorije,i  udaraju kao ludi.Fire su attributa i Warrior Type-a.

Glavne karte iz main-decka su : Glassjaw,Counterpunch,Headgeared,Sparrer i Switchitter.Glavni teškaš iz Extra-decka je Lead Yoke.Ja ču vam ga svakoga opisati i reči zašto je on koristan u vašem Batlin Boxer špilu.
 
Batlin Boxer Glassjaw 

“When this card is targeted for an attack: Destroy this card. When this card is sent to the Graveyard by a card effect: You can target 1 “Battlin’ Boxer” monster in your Graveyard, except “Battlin’ Boxer Glassjaw”; add that target to your hand.”
U prijevodu : Kada je ova karta označena za napad : uništi ovu kartu. Kada je ova karta poslana na groblje od efekta karte : možeš označiti 1 “Battlin Boxer”  čudovište u tvojem grobu, osim ” Battlin Boxer Glassjaw ” ;  uzmi tu kartu u svoju ruku. 
Znači Glassjaw je level 4  teškaš s velikih 2000 napada,ali u super efektom koji može uzeti bilo kojeg Boxera u tvoju ruku osim njega samoga,tako ču za primjer uzeti Switchittera,koji kad je normalno prizvan može prizvati bilo kojeg boxera iz groba,pa tako vratiš Glassjawa i prizoveš Jokea.

Battlin Boxer Counterpunch
During the Damage Step of either player’s turn, when a “Battlin’ Boxer” monster you control is attacking or being attacked: You can banish this card from your hand or Graveyard; that monster gains 1000 ATK, until the End Phase. You can only use the effect of “Battlin’ Boxer Counterpunch” once per turn. 
U prijevodu : Tijekom borbenog tijeka u potezu od bilo kojeg igrača,kada se “Batlin Boxer” čudovište koje ti kontroliraš napada ili je napadnut : možeš ukloniti ovu kartu iz igre iz tvoje ruke ili groblja; to čudovište dobiva 1000 ATK, do End faze. Možeš koristi efekt od ” Battlin Boxer Counterpunch” jedanput po potezu 

Battlin Boxer verzija Kaluta iz BWova.Kod njega je dobro što  ga možeš banishat i iz RUKE i iz GROBA.S njime Yokea koji je detachao oba materijala možeš nabiltat na veliki 4800 ATK,još ako dodaš “Ego Boost” onda Bi imao 5800.Zastrašujuče zar ne ? 


Nadam se da vam se svidio prvi dio Battlin Boxer decka,i ispričavam se što nisam mogao sve napisati jer nisam imao vremena,pa ču drugi dio napisati što prije.
Do viđenja ! lukaalonso


Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.