Dark World:dobra i loša strana igre

Bok,ja sam Paky i ovo je moj prvi blog.Kako vidite u naslovu,danas ću pisati o Dark Worldovima.Ovaj deck se vrti oko toga da se discardaju na groblje pa se special summonaju.Kako znam sve karte jer ih igram,htio bih podijeliti nešto o njima sa vama.

DARK WORLD MONSTERS:

Dark World čudovista u prošlosti su bile karte koje su ljudi mislili da su bile glupe ili očajne,jer dok sam ih ja igrao,svi su mi se smijali.Ali sada,dolaskom novih čudovišta,Dark Worldovi vraćaju svoje staro ime i prijestolje u Yugiohu.A sada se upoznajmo sa čudovištima:

 

Grapha,Dragon Lord of Dark World-karta koja upotpunjuje Dark World deck.Izlaskom ove karte,Dark World karte se počele imati svoje značenje i snagu.Kada je discardana vašim efektom,uništite jednu kartu,a kada je discardana vašim protivničkim efektom,uništite jednu kartu i vidite jednu kartu u njegov ruci,ako je čudovište, uzmete kontrolu.

 

Snoww,Unlight of Dark World-glavna tražilica decka.Njegov efekt daje,kada je dicardan da uzmete jednu Dark Wold kartu(možda Grapha ili Goldd),a kada je discardan protivnikovim efektom,dodate jednu Dark World kartu i uzmete jedno level 4 ili manje čudovište iz protivnikovog groblja i prizovete ga u obranu.

Broww,Huntsman of Dark World-omiljena karta meni i mojim Dark World prijateljima.Kupite jednu kartu vise ako je discardan vašim efektom,a kada je discardan protivnikovim efektom kupite dvije karte.Nije li to super???

 

 

Goldd i Silva-čudovišta koja su level 5,sa 2300 ATK,odlična su čudovišta i mogu napraviti lagan level 5 xyz summon.Golddov efekt je kada je discardan vašim efektom,prizovete ga na polje,a kada je discardan vašim protivničkim efektom,uništite do dvije karte na polju i prozovete ga.Dok Silvin je sličan ali drugačiji.Ona isto kada je discardana vašim efektom,prizove se na polje,ali kada je discardana protivničkim efektom,vaš protivnik vrati dvije karte na dno decka i prizovete je.

    

Beiige,Vanguard of Dark World-odlična karta.Level 4,1600 ATK i efekt:kada je discardan bilo čijim efektom karte,special summona se na polje.Odlična karta i služi za xyz summon(Utopia).

 

 

To bi bilo to od Dark World čudovišta,dok još imamo Fabled Ravena(tuner,level 2) koji je odličan za dodatno discardanje,pa imamo Trance Archfienda(level 4,vraća removano DARK čudovište),Sangana za obranu(dodaje čudovište u ruku), za još bolju obranu imamo Tragoediu(dodatni discard i xyz summon) i najbolju kartu za ovaj deck, Tour Guide-a.

SPELL:

Spell karte su ostale iste, igra se Dark World Dealings i Dark World Lightning.Karte koje jos idu super sa ovim deckom su :

Dragged Down Into The Grave-pogledate si ruku ti discardaš njemu, a on tebi.Nije li to zakon? To je karta s kojom sam dobivao mnogo duela i odlična je.

Upstart Goblin-ja je nisam nikad igrao ali svi moji prijatelji su barem jednu igrali.Karta dobro dođe kada ti treba, ali je u ostalo vrijeme ne trebaš.

Forbbiden Lance-rekli su mi mnogo puta da pokušam igrati barem jednu i jesam.Moram priznat jednu držati u decku je dobro, ali ne bih preporučio.

TRAP:

Trap karte koje idu ovaj deck su snažne, dobre i odlične.Odmah ćemo početi sa njima:

Mind Crush-karta koja vam je potrebna zato jer želite kontrolirati protivničku ruku, a ako ne pogodite vi discardate(npr.Grapha i uništite kartu).

Deck Dev. Virus-odlična karta, žrtvujete DARK čudovište sa 2000 ili više ATK;protivnik šalje sva čudovišta sa 1500 ili manje ATK na groblje(ruka,polje) i gledate mu sve karte koje kupi do završetka njegovog trećeg poteza;odlična kombinacija sa Mind Crushom.

Dark Smog-isto odlična karta,discardate Fiend-a,removate protivniku jednog monstera.Dobro dođe kada igrate protiv LS-ova.

Reckles Greed-dodatan draw ali skipate zato dvije DRAW PHASE.

A sada moja Dark World lista:

MONSTER(20):                     SPELL(13):                                             TRAP(10):                                                SIDE(12):                                                                   EXTRA(15):

3x GRAPHA                         3x GATES OF D.W.                                  1x SOLEMN J.                                         2x D.D.CROW                                                           1x MIST WURM

3x SNOWW                         3x D.W. DEALINGS                                 2x MIND CRUSH                                     2x CYDRA                                                                 1x STARDUST DRAGON

3x BROWW                         1x D.W. LIGHTNING                                2x BTH                                                  2x LIGHT I.MIRROR                                                   1x SCRAP DRAGON

2x GOLDD                          2x DRAGGED DOWN I.T.G.                      1x DARK SMOG                                      1x DARK SMOG                                                         1x RDA

1x SILVA                            2x MST                                                  1xT.T.                                                   2x CHAIN DISSAPIRANCE                                         1x THOUGHT RULER ARCH.

1x BEIIGE                          1x HEAVY STORM                                    1x STARLIGHT ROAD                              1x DECK DEV.VIRUS                                                 1x BRD

1x F.RAVEN                        1x DARK HOLE                                        1x DECK.DEV.VIRUS                               1x GOZEN MATCH                                                     1x ANCIENT FAIRY DRAGON

1x SANGAN                        1x MONSTER REBORN                              1x RECKLLES GREED                               1x BEIIGE                                            1x CHIMARATECH FOTRESS DRAGON

1x TRAGOEDIA                   1x BOOK OF MOON                                                                                                                                                                            1x ORIENT DRAGON

2x T.ARCHFIEND                                                                                                                                                                                                                           1x CATASTOR

2x TOUR GUIDE                                                                                                                                                                                                                            1x MAGICAL ANDROID

                                                                                                                                                                                                                                                   1x UTOPIA

                                                                                                                                                                                                                                                   1x WIND-UP ZENMAINES

                                                                                                                                                                                                                                                   1x LEVIAR THE SEA DRAGON

                                                                                                                                                                                                                                                   1x ADREUS

To je to o Drak Worldovima.Do idućeg puta, Paky out.

4 komentara

  1. mogao si slike ubacit…ali i ja sam los u blogovima tako da ti nis nemogu govorit D ja isto igram sa darkworldsima, i stvarno mogu preplavit polje sa njihovim effectima. Ono što me smeta je što nisi spomenuo rainboxa overlord of dark world i bronn mad king of dark world. Bronn je ključna karta za ovaj deck, a od rainboxa možeš imat veliku korist ako znaš upotrijebiti njegov effect :))

  2. da nisam spomenuo bronna zato jer ga ne igram ja mislim da je to spora ali odlična karta

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.