crimson crisis spašava stvar(i ljetovanje)

Zaglavljen sam usred ničega,u malom mjestu kraj Zadra. U cijelom mjestu nema nikakvih karti. A pitao sam u većini trgovina i na većini kioska. Nigdje ničeg,osim jednih falšica(koje stvarno ničemu ne služe,osim možda nekome od 5-6 god. za početke)a u nekim trgovinama nisu ni znali što je to Yu-Gi-Oh. Nadao sam se da bi na kiosku tiska moglo biti nečega. Isto ništa(zapravo užas jer 1/4 svega što su imali na kiosku bile same cigarete). već mislim na to da sam mogao ne-kupiti karte i doma. Na sreću, moji su isplanirali da se malo ode u Zadar a tamo sam znao da ima par trgovina u kojima se daju nabaviti karte.

Prvo sam mislio na Supernovu,ali nismo išli ni blizu. Druga opcija mi je bila City gallery(mislim da se tako zove) gdje je Turbo limač(a tamo bi kupio samo ako ne bi bilo baš nigdje drugdje jer je sve par kuna skuplje). Ništa,nismo išli niti u City gallery. Odlučio sam ići od kioska do kioska i po knjižarama dok ne neđem nešto a prioritet mi je bio DP:Crow zbog Blackwingsa. I tako sam krenuo. Vidim kiosk Slobodne dalmacije i neki Unknown kiosk,jedan do drugoga. Prvo odlazim na taj Unknown kiosk. Nema ničega. Onda odlazim na kiosk slobodne dalmacije. 

I tamo se sve preokrenulo. U izlogu sam vidio 1 booster Crimson Crisis-a. Dosta stara edicija,čudi me da ju još uopće ima za kupiti. Prodavačica kaže da koštaju 30kn. Pitam imaju li što drugo(opet ciljam na dp:crow) ali jedino što imaju je crimson crisis. Ali bolje išta nego ništa. Bez puno razmišljanja uzimam 2 boostera(i pri tome štedim 10kn u odnosu na punu cijenu u vrijeme kad su izašli :),još jednom toliko i to je jedan dp crow). Ne mogu čekati da otvorim,ali ipak odlučujem da ću otvaranje snimiti. 

Sunce sjaji jako,prejako za snimanje. Nakon 5-10 min konačno nalazim super mjesto,ne prevište tamno i ne prevište svjetlo. Počnem otvaranje(kad ću moći dodati ću video u blog,snimao sam mobitelom a sad ne mogu prebaciti na komp) Za sada ću vam napisati pullove:

1. booster:

psychic sword,vengeful servant,assault counter,trap reactor * Y FI,Inmato,Ivy Shackles,cross-sword beetle,flip flop frog,half or nothing

2. booster: 

morphotronic rusty engine,descending lost star,mysterious triangle,assault mercenary,arcane apprentice,cosmic fortress gol’gar(i to ultimate rare),super solar nutrient,blackwing bora the spear, morphotronic slingen

mislim da ću većinu ovih pullanih karti staviti za prodaju/trade,vi samo pitajte. nadam se da ću staviti video što prije,a ako ne prije u subotu ću sigurno(onda idem doma,a tamo imam sve što trebam za prebaciti). nadam se da vi nećete imati takvih problema u pronalaženju karti gdje god išli. Do sljedećeg puta, Blackwing Crusher

 

 

7 misli o “crimson crisis spašava stvar(i ljetovanje)

 1. Također sam nekoliko puta kupio Crimson Crisis….dobio sam puno karata: 3xSpell Reactor- RE, Trap Reactor- Y FI, 2x Flying Fortress SKY FIRE…..
  a nikako dobit Summon Reactor- SK
  ako dobiješ summon reactor-SK, možemo se dogovorit

  uostalom dobar report 😀

 2. Procitao sam vec nekoliko ovakvih blogova…I malo ste ocajni…Nitko nemoze uzivat u ljetovanju jer nema kioska sa Boosterima…Mislim WTF…?:)

 3. ako si u zadru ili blizu tamo možeš kupiti crimson crisis na kiosku slobodne dalmacije kod mosta

 4. Ovo ti je solidno i problem je što več postoje ovakvi blogovi to jest opet je prisutno kopiranje od drugih usera, ovo je neki pokušaj rađenja bloga sličnog onom od Monarch Controllera ali ne baš uspješan jer jedino o čem se radi u blogu je kako si ti tražio mjesto gdje prodaju karte.

 5. 30kn??
  U Osijeku imaš te boostere na kioscima za 10, a dp Yusei za 5.
  Zar nisu svuda te cijene? :O

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.