COTW: The Agent of Entropy-Uranus

Pozdrav, danas ću pisati o karti koja će izaći u setu Duelist Allience. Zapravo ona je već izašla u Primal Origin deluxe editionu kao super rare. Ona mi se sviđa jer daje decku brzinu i još je dark tuner, pa idemo je upoznati.

TheAgentofEntropyUranus-PRIO-EN-SR-LE

If “The Sanctuary in the Sky” is on the field, you can Special Summonthis card (from your hand). Once per turn: You can send 1 “The Agentmonster from your Deck to the Graveyard, and if you do, this card’sLevel becomes the Level of the monster sent to the Graveyard by this effect.

Ova karta će se igrati u 3 primjerka jer decku daje brzinu i “namješta” broj agenata u groblju što nam daje lakšu kontrolu za Archlord Kristiyu. Što je još bolje ona DARK fairy-type čudovište to nam pomože u postizanju Chaos (Twillight) elementa u decku. Agenti su trebali tunera koji je dark jer je genex ally birdman limitiran. Izlaskom Uranusa ne očekujem da će se birdman prestati igrati. Iz efekta se vidi koliko je uranus dobra karta jer može biti specijalno prizvana ako kontrolirate The Sanctuary in the Sky drugi efekt je još bolji jer može biti level 2,3,4 ili 5. Tako da može napraviti beelza bez pola muke. Vjerujem da će Agenti ponovno zablistati jer sada imaju ogromno i odlično pojačanje. Vjerujem da je ovaj blog bio dobar ako vam se nešto ne sviđa molim vas napišite to u komentaru da imam smjernice za idući blog jer ipak ovo mi je prvi blog 🙂 .

3 misli o “COTW: The Agent of Entropy-Uranus

  1. Los blog lose opisano. Malo detalja. Nisi opisao kako se uopce igra. Birdman se vise ne igra. I ne. Ovo se ne igra u svim verzijama agenata. Prilicno je limitiran jer je ovisan o fieldu. Da si malo pogledao dark masterov blog o agentima vidio bi kako dobro opisati ovu kartu.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.