Competitive Budget Deckovi : Ghostrick

Pozdrav dragi čitatelji 🙂 , pošto smo dana petak trinaesti i svi mso u temi horrora,jezivosti i duhova odlucio sam pisat o vrlo koji je dosta puta bio zahtjevan …Ghostricks!
Nakon Shadow Specters ljudi su imali priliku kompletirat svoje Bujin,Noble Knight i Dragon deckove dok su se neki odlucili za najnoviji archtype Ghostricks.
Cijeli deck se bazira na konstantno flipanjei  setanje svojih i protivničkih čudovišta ,no prestanimo s odugovlacenjem i krenimo u analizu karti :).

Ghostricks Witch
Meni osobno jedna od drazih karti u decku jedanput po potezu moze sebe vratit u face-down defense,a jednom po potezu moze stavit u face-down def jednog protivnickog monstera ko “Book of Moon ” i odlicno funkcionira sa Field Spell kartom “Ghostrick Mansion ” do koje cemo doci kasnije 🙂 “
Ghostrick Witch

Ghostrick Jiangshi
Meni osobno vrlo smijesna karta , na Sneak Peeku je pravila puno problema zbog svog relativno velikog DEF-a od 1800 :’) . Meni se bas i nedopada ko karta ,kad je face up na bolju mozemo ic po ghostricka iz decka kojem je level isti il manji od koliko Ghostrick čudovišta kontroliramo , znaci samim flipanjem ove karte kad se napadne se moze uzet jednog Ghostrick Specter iz decka .
ghostrick jiangshi

Ghostrick Specter,
Ko i svaki Ghostrick jednom se moze u potezu je moze stavit u face-down defense postiion al ne samo sta je ova karta pre fora artworka nego ima i odlican efekt , ako je ghostrick cudoviste unisteno kartom protivnika i poslan u groblje mozemo ga specijalno prizvati u face-down defense postion i ako se efekt uspijesno zavrsi vucemo kartu , jedan od jedinih draw engina a i sama cinjenica da se special summona kad se cudoviste unisti ga cini super !
ghostrick specter

Ghostrick Stein
Najjaci Ghostrick u main dekcu , kad napravi borbenu stetu protivniku mozes ic po jednu spell/trap ghostrick kartu iz decka iako ima 1600 uz pomoc Field spell karte to nije problem napraviti 🙂
ghostrick stein

Ghostrick Lantern
Najskuplja karta , al najlakši za objasnit , vrlo slican Battle Faderu , kad protivnicko cudoviste ide napast mozes njega speciajno prizvat u face down defense i negirat napad 🙂
shsp-en016

Ghostrick Allucard
Jedini Archtype  XYZ monster iskreno jedna od boljih rank 3 XYZa u zadnje vrijeme , unistava spell i trap i Ghostricksi nemogu biti targetani i setani monsteri nemogu biti napadnuti jednostavno odlican!
ghostrick alucard by pokeballmasterinc-d66873y

Ghostrick Mansion
Bez sumnje najbolja karta u cijelom decku zbog ove karte se igraju i 2 terraforminga , ako su svi mosnteri setani moze se napast direktno a napadi koji nisu od ghostrick cudovista se prepolovljavaju ako to niej dovoljno setani monsteri nemogu biti napadnuti jednostavno jedna od boljih field spelka koje smo vidjeli u zadnjem vremenu!
shspen062

Onda su tu Trap karte “Ghostrick Vanish” i “Ghostrick Out” ostale odlicne karte u ovom decku su Tour guideovi koje sad mozemo igrat na 3! ,Ceasfire i Allure of Darkness .
To bi bilo to za ovaj tjedan dragi čitatelji ,ako želite da analiziram neki vama dragi deck pustite komentar 🙂 ,do sljedec puta .
-Maslinar ide rezat Masline ,bok bok 🙂

9 misli o “Competitive Budget Deckovi : Ghostrick

  1. Zimsko je doba, vlada nestašca limuna pa ni vi onda ne pišete blogove.

  2. Pa o nekom od ovih novih deckova što će sad kao da haraju turnirima.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.