Card of the week:Fairy D.A.D.

Dobar dan!U zadnje vrijeme nisam vidio puno blogova.Ne znam zbog kojeg razloga,ali ja nastavljam sa COTW.Odabrao sam jednu moćnu kartu koja se igra u Agent deckovima i glavna je karta u njemu.Naravno,to je Master Hyperion.

 
ATK/DEF:2700/2100  Attribute:LIGHT  Level:8
You can Special Summon this card (from your hand) by banishing 1 “The Agent” monster from your hand, field, or Graveyard. Once per turn: You can banish 1 LIGHT Fairy-Type monster from your Graveyard to target 1 card on the field; destroy that target. While “The Sanctuary in the Sky” is face-up on the field, you can activate this effect up to twice per turn.
 
Ovu kartu je vrlo lako prizvati jer trebate banishati jedno Agent čudovište iz ruke,polja ili groblja,pa skoro nikad nećete imati dead draw s ovom kartom.Jedanput po krugu možete banishati jedno light fairy čudovište iz groblja da uništite jednu kartu,a ako je karta The Sanctuary in the sky na polju,ovaj efekt može iskoristiti još jedanput.Kao nekakav D.A.D za Fairy deckove. 
 
Ima visokih 2700 napadačkih i 2100 obrambenih bodova,a za ovako lagan priziv je to i previše.jedan combo sa ovom kartom mi je posebno drag ako počinjete drugi,a imate odlične karte.Odbacite Hecatrice iz ruke i dodate Valhalla,hall of the Fallen u ruku,onda odbacite Zeradiasa da dodate The Sanctuary in the sky u ruku.Aktivirate obe karte,a onda prizovete Hyperiona.Sanctuary in the Sky je na polju,pa možete aktivirati efekt dva puta tj. banishate Zeradiasa i Hecatrice.Deck igram na DN,a samo sam jedanput sam dobio karte za taj combo.Čudovište je light,pa ako protivnik uspije  prizvati čudovište koje je jače od njega,iz ruke odbacite Honest i riješite problem.Ali ne morate samo banishati jedno Agent čudovište za priziv Hyperiona,možete ga prizvati preko Valhalle bez ikakvog gubitka,ali samo ako ne kontrolirate čudovište.Efekt ove karte se može lako iskoristiti u vašu korist ako je Hyperion nekoliko krugova na polju.Banishate samo jaka čudovišta,a onda aktivirate Return from the Different Dimension,pozovete ih natrag i zagospodarite igrom.
 
Postoji i trik kako ovaj efekt napraviti još jedanput uz pomoć jedne meni drage karte Athena.Iskoristite efekt Hyperiona,igrate Athenin efekt i žrtvujete ga.Prizovete ga opet i opet napravite isti efekt i nanesete 600 bodova štete jer ste prizvali Fairy čudovište (efekt Athene).s ovom kartom možete napraviti puno dobrih kombinacija,šteta što se samo igra u Fairy deckovima.Ali kao i svaka karta,i ona ima manu.Budući da se efekt aktivira tako da mičete iz igre light fairy čudovište,Macro Cosmos ovu kartu čini potpuno beskorisnu:ne može uništiti karte s efektom i ne može odigrati neke kombinacije.
 
PREDNOSTI I MANE:
 
PREDNOSTI:
-vrlo lagan priziv
-destruktivan efekt
-upravlja vašim grobljem
 
MANE:
-lako uništena Bottomlessom,Mirrorom i Prisonom
-Macro Cosmos je čini beskorisnom
-ograničena na Fairy deckove
 
Nadam se da ste uživali čitajući moj blog.Volio bih da se ljudi više odvaže da napišu neki blog.Doviđenja do sljedećeg bloga!

8 misli o “Card of the week:Fairy D.A.D.

  1. Samo COTW? Ne znam baš da li je to dobar izbor. Meni se nekako ne sviđaju svi ti Fairy-i, pa ne znam kako da komentiram ovaj opis karte.

  2. Isto kao i svi ovi gore ne podnosim fairy tip, ali hyperion nije loš , podsječa me na creatora,ali creator mi je puno draži,jer ima 3000 obrambenih, pa ga ljepo stavite u obranu dok polagano dovlačite karte s groblja u igru,i rješavate se onih koje ste povukli a da vam trenutno nekoriste…

  3. neznam zašto se fairyi nikom ne sviđaju, menni su oni nako psychica najdraži tip
    karta je odlična i kada dođe na pplje stvara veliku prednost
    btw. napisao si odličan blog 🙂


  4. Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

    dark master@ Drago mi je što ti se sviđa blog:).U vezi s fairyima ni moj prijatelj ih ne voli ali mi ne smeta jer svatko ima svoje mišljenje.Eto meni se ne sviđaju Dark World karte ne znam zbog čega.

  5. isti si ja 😀 ,mrzim dark worldove nezz zasto,a ja kad bi mi ponudili 5 dark world cjelih deckova (ne structure) za 1 deck ne bih prihvatio jer mi nisu nes a yugioh igramo iz zabave a ne oce li deck bit jaci

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.