Boksači teške kategorije

Pozdrav svim čitateljima, kako bi povećao broj blogova na Planetu, trgnuo sam se i odlučio napisati blog. Dugo sam razmišljao o čemu bi pisao i odlučio sam vam predstaviti jedan od deckova novoizašlog boostera Lord of Tachyon Galaxy. Po meni nije slab deck jer ima karte koje su odlično povezane effectima i prave užasno dobre kombinacije. Ovo nije neki porazbacani deck po boosterima, već je izašao samo u LTGY pa nije neki problem juriti za boosterima jer su sve karte ( osim Extra Deck-a ) Common ( bar 90 % ). Mislim da je većini poznato da su Warriori najbrojniji type u Yu-gi-ohu. Ovi boksači su upravo te skupine. To bi bio ovaj moj mali uvodić, a sada upoznati sportaše.

Možda bi deck bio nezamisliv bez ove karte:

Battlin’ Boxer Lead Yoke

O ovoj karti mogu pričati i pričati jer je Top Decka. U nastavku ćete vidjeti da se prelako priziva, a kada bi protivnik krenuo u uništenje ove karte, bilo bi mu slično kao sa Zenmainesom. Dobro je da mu je prizivanje ograničeno, jer kada bi se mogla bilo koja 2 lv 4 monstera spojiti u njega… Vrlo lako dođe do 3000/3800 ATK. Bespomoćni su mu ATK-ovi monstera, BTH, T.T., Mirror, Dark Hole i druge odlične karte. Ali kada se boksa sa Monarsima to za njega grozno završi: Caius, Raiza, Chaos Sorcerer, Prison. Zato uvijek treba imati nešto u džepu za zaštitu od takvih karata. Obavezno u deck ulaze 3, pa nek se netko buni da zauzima prostor. Kada sam igrao protivnik mi je odigrao Temtempo Djinna ( XYZ koji nanosi štetu vlasnicima XYZ-ima ovoj karti ne može napraviti štetu, već ju samo ojačati ). Za početak, na prvoj karti saznajemo da su svi boksači FIRE i da su svi ( osim jednog ) lv/rank 4. ( Ovo je Rarica )

Počnimo sa monsterima i to Boxerom kojeg nema na slici gore.

Battlin’ Boxer Glassjaw

Po ATK-u je najjači od non-XYZ-a, a effect mu je nekako koristan. Iako kada je napadnut odmah je uništen, ali nakon toga dolazi do drugog dijela effecta i to onaj kojim se poslužuje sa 1 Boxerom s groblja i vraća ga u ruku. Važan je u groblju zbog čudovišta koji slijedi, a zato se šalje i sa Foolishom. Effect mu se aktivira i kada je poslan na groblje sa XYZ-a, pa tako i sa Lead Yoke-a i onda uzme Switchittera i opet se sve ponavlja: opet se vraća Glassjaw i opet ode u XYZ po Joke-a. Moćan trojac. Kao što vidite Commonica.

Battlin’ Boxer Switchitter

Evo ga i misteriozni Switchitter koji mora otići po Glassjawa u groblje kako bi se njegovim effectom opet vratio u ruku i sve to ponovio. Mali problemčić je ovaj da se taj turn ne može prizvati non-Boxer monster, a na raspolaganju sa 2 lv 4 imamo samo Yoke-a, pa taj combo Hitter-Jaw-Yoke ne možemo raditi beskonačno dugo.

Battlin’ Boxer Headgeared

Evo ga i Boxer koji šalje Boxera iz decka u groblje. Još jedan Combo sa Glassjawom, ali kada on šalje on najčešće šalje kada nema u groblju ničega i to u 1.turnu. Dosta je brz i ako je u ATK-u jednom po turnu ne može biti uništen u borbi, kao drugi Foolish.

Number 105: Battlin’ Boxer Star CestusBattlin’ Boxer Sparrer Battlin’ Boxer Counterpunch

Još jedan Combo koji rade ova dva monstera, na prvi pogled nemaju apsolutno ništa zajedničko, ali kada se sjetite onih prijašnjih karata i kada vidite da su Cestusu potrebna 3 monstera, prisjetite se kako je bilo sa Yoke-om: Hitter+Jaw, a sada ako još specijalno prizovemo Sparrera imamo 3 lv 4: Hitter+Jaw+Sparrer i to sve u jednom turnom. Cestus vidite ima neku vrstu effecta kao Veiler jer briše effect. Kada se bori sa nekim monsterom koji ima problematičan effect poput Marshallona ili još gore Dracossacka on mu potpuno briše effect kada napada. Još jedan problem Cestus ima 100 ATK-a manje od njega pa evo i treće karte u ovom combou: Counterpunch koji će Cestusu dodati 1000 ATK-a u toj borbi, pa na kraju Cestus ipak pobjeđuje.

The Warrior Returning Alive Reinforcement of the Army

Dvije zgodne Spell karte koje uzimaju Warriora ( bilo kojeg Boxera ) iz groblja/decka u ruku, naravno da je Reinforcement bolje.

Tour Guide from the Underworld

Još nešto u decku? Pa da, Boxera je izašlo jako malo pa se tu i tamo moraju ubaciti još neke igrive karte. Kako postati neuništiv? Kada se spoje:

1. Tour Guide+Tour Guide=Zenmaines

2. Hitter+Glassjaw=Lead Yoke

2 Monstera kojih treba 3 puta uništavati.

Pyrorex the Elemental Lord

FIRE Elemental Lorda slabo je vidjeti po deckovima jer nema baš neki upečatljiv effect kao Mouliglancia. Dolazi ako imaš 5 FIRE-ova u groblju i uništava 1 face-up monstera nakon kojeg obojica igrača trpe štetu njegove polovice napada. A kada je uništen sljedeća faza dvoboja njegovog vlasnika je preskočena, jedino što ovaj Dinosaur ima 2800 ATK-a.

Veliki problemi ovog decka!

Kao i svi deckovi i ovaj deck ima nekoliko problema kada se igra s njim, a to su protivnikove karte i deckovi:

1. najveći problem je igra protiv Remove decka jer kada na polje zakorači Macro Cosmos, a vi nemate s čim to zaustaviti to čema pojesti vaše karte, npr. kombinacija sa Switchitterom i Glassjawom, uništiti će effect Headgeara.

Ako protivnik kontrolira D.D.Warrior Lady ili Chaos Sorcerera ili BLS-a, ako nemate zaštitu Veilera ili Fiendish Chain, Lead Yoke se ne može sam spasiti pa odlazi van igre te se effect Jawa ne aktivira.

2. Compulsory Evacuation Device ili Neo-Spacian Grand Mole: to su okrutne karte koje će Lead Yoke-a vratiti nazad u Extra Deck. Iako je Grand Mole slabo u deckovima danas ponegdje ga ima, a da ne spominjem Compulsory koji je sada kada su došli XYZ-i odlična karta.

3. Thunder King Rai-Oh i Solemn Warning: to su dvije karte koje malim costom negiraju Special Summon i tu nema aktivacije effecata 🙁

4. Number 11: Big Eye – i sada Big Eye koji uzima kontrolu Lead Yoke-a koji će sada protivniku pomoći i ojačati ga, ali za to ima nada Cestus koji će negirati effect Yoke-a.

Deck lista ( 40 ):

Monsters ( 22 ):

3x Battlin’ Boxer Glass Jaw

  1. 3x Battlin’ Boxer Switchitter
  2. 3x Battlin’ Boxer Headgeared

1x Battlin’ Boxer Sparrer

3x Battlin’ Boxer Counterpunch

2x Effect Veiler

1x Goblindbergh

2x Maxx “C”

2x Pyrorex the Elemental Lord

2x Tour Guide from the Underworld

Spells ( 11 ):

1x Dark Hole

1x Foolish Burial

1x Heavy Storm

1x Monster Reborn

2x Pot of Duality

1x ROTA

2x The Warrior Returning Alive

2x MST

Traps ( 7 ):

2x Fiendish Chain

1x Solemn Warning

2x T.T.

2x Mirror Force

Extra deck ( 15 ):

  1. 3x Battlin’ Boxer Lead Yoke
  2. 1x Blade Armor Ninja

1x Gagaga Cowboy

1x Gem Knight Pearl

  1. 1x Heroic Champion – Excalibur
  2. 1x Maestroke the Symphony Djinn
  3. 1x Number 105: Battlin’ Boxer Star Cestus
  4. 1x Number 16: Shock Master

1x Number 17: Leviathan Dragon

1x Number 30: Acid Golem of Destruction

1x Number 39: Utopia

1x Photon Papilloperative

1x W-Up Zenmaines

Ako vam se ne da čitati deck listu evo vam jedan link u kojemu je ta ista deck lista:

http://i.imgur.com/xHJNls0.png

To bi bilo to od mene za ovaj blog i nadam se da ćete isprobati ove boksače koji su tek izašli i vjerojatno će zbog svojih kombinacija brzo naći mjesto kao deck. Pozdrav od DarkMonarcha.

12 misli o “Boksači teške kategorije

  1. Premoćan deck i blog si super napiso. Šta su svi ovi izašli comunice?

  2. Moraš se registrirati pa će ti na mail doći potvrda za registraciju te se možeš koristiti i raditi deckove.

  3. hvala darc monarch blog ti je super jaimam glas jawa i dec je coll samo mana mu je sto ima malo boksera

  4. DarkMonarch ili bilo tko ! Hitno trebam Fire Fist Bera!
    Tko god vidi ovo molim da mi pokuša pomoć !!!!!


  5. Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

    @black dragon – za ovakve stvari postoji forum, samo napišeš tamo kupujem beara ili napraviš tread listu i napišeš da ti je want bear i čekaš da ti se netko javi s ponudom 😉

  6. Nemogu uči na forum jer mi gaje nešto Izbrisalo ,ali ču se potruditi !
    tnx.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.