Ban lista December 2013 : Želje i prijedlozi

Pozdrav svim čitateljima! Kako godina prolazi,tako se nova ban lista približava,postavlja se nova pitanja.Koji deckovi će  biti na “streljani” a koji će profitirati.Svatko se nada da će njegov deck profitirati,ali sigurno se  nitko ne raduje ako baš njegov deck  bude pogođen.Danas ću napisati neke svoje želje za ban listu,a vi svakako možete napisati svoju verziju u komentare 🙂 . 

Evilswarm Ophiona su vjerojatno mnogi iskusili,pa tako i ja.Naime,Ophion spriječava bilo kakva čudovišta veća od levela 5 da stignu na polje,ali ima i još jedan efekt.Možeš detachati jedan materijal i dodaš jednu Infestation Spell/Trap kartu iz ruke i decka.Pa se tako najčešče doda Infestation Pandemic.Moj prijedlog je da Ophion ode na 1.

“Boss monster” Lightsworna je poznat po svome razarajučem efektu,i baš zato ja mislim da  bi on  trebao ići minimalno na 2.Dolaskom novih  Lightsworn čudovišta,Judgment Dragon sigurno neće niti tako jako nedostajati.

Honest,je support svim LIGHT  čudovištima.Jer kada oni napadaju ili su napadnuti,odbaciš Honesta i to čudovište dobiva jednako napadačkih bodova koliko dobi protivničko čudovište.Pošto je ova karta već na 1,moj prijedlog je da ode na ban listu.

Još neki prijedlozi 

Constellar Pleiades – 1 

Fire Formation Tenki – 3 

Blackwing – Kalut the Moon Shadow – 1 

Macro Cosmos – 0 

Icarus Attack – 1 

Abyss-Sphere – 1

To je to od mene,nadam se da me nećete “razapeti” jer sam neke vaše karte  napisao.Slobodno ostavite svoj prijedlog o ban listi u komentar.

-lukaalonso

 

8 misli o “Ban lista December 2013 : Želje i prijedlozi

  1. Ovo je katastrofalno, nemojmo se varati_
    Icarus na 1? Cosmos na 0? Pleiades na 1?
    Mislim da imamo puno veće probleme. Iako JD nema nikakve šanse da se vrati po pravilima bi trebao na 2 ili 1. Ali, što je sigurno, sigurno je Big Eye na 0 i Bujin Yamato na 1 te Return from D.D. na 0, Dragon Ravine na 1. Mi možemo sada samo nagađati, a 10 dana nas vodi do nove ban liste.

  2. Zašto je katastrofalno,šta sam krivo napisao?Rekao sam da su to molje želje.A što se tiće Big Eyea,čisto sumnjam da će ići na 0.Jer KONAMIjev novi proizvod ima Big Eyea kao promo kartu.

  3. Yamato sigurno nece na 1 jer je onda mrtav a deck je tek ugledao svjetlo dana u TCGu ali mozda crane ili turtle odu na 2

  4. Mislim da bi mogli možda zakuhat cxyz-e zbog novog boostera u kojem ima 5-6- cxyz i c.number pa možda vidimo koji rank-up na listi. To je samo moje mišljenje

  5. Mislim da bi svi dragon ruleri trebali ići na dva,da se bana return i da bebe idu na 1

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.