2013 Collectors Tins Wave 2

Pozdrav svim čitateljima. Kao što znate, ovih dana smo dosta bogati sa informacijama za proizvode od KONAMIja. E pa izašao je i popis proizvoda iz 2.kruga Collectible Tinova. O njemu saznajte u nastavku. Tako smo čuli da u Battle Packu 2: Round 2 dobivamo No.11: Big EyePriestessicu ili pak Safe Zone, Vajraynu i sl. Shadow Specters je stigao kao i novi Ghostrici, Vampiri, Bujinovi, Noble Knightovi, Pot of Dichotomy i sl.

Većinu reprintova mogu reći da sam predvidio u svom blogu, koji je ako se sjećate izašao prije pola godine. U Collector Tinsu 2013. sam naveo neke karte koje su/ili će biti reprintane ( oko 10 )


2013 Collectors Tins Wave 2: 

Tempest, Dragon Ruler of Storms Tin sadrži:

Tempest, Dragon Ruler of Storms ( Secret Rare ) 

 Thunder Sea Horse ( Super Rare )

 Gear Gigant X ( Super Rare )

 Number 50: Blackship of Corn ( Super Rare ) 

 Rank-Up Magic Barian’s Force ( Super Rare )

 

Redox, Dragon Ruler of Boulders Tin sadrži:

Redox, Dragon Ruler of Boulders ( Secret Rare )

Diamond Dire Wolf ( Super Rare )

RankUpMagicBariansForce-LTGY-EN-UR-1ENumber 88: Gimmick Puppet of Leo ( Super Rare )

Spellbook of the Master ( Super Rare ) DiamondDireWolf-CT10-EN-OP

 Rank-Up Magic Barian’s Force ( Super Rare )

 

 

Osim 5 karata u svakom Tinu se nalaze još 5 boostera. Trenutno boosteri za Europu su ovi:

3x Judgment of the Light

2x Shadow Specters

 Cijena ovog Tina kao i svakog drugog je 209 kn. ( u RH stiže oko 25.11. )

Kratko o Tinovima: ovo je bio popis ( koji nije isti kao i svaki drugi ), ovo je ono što ćemo gledati u svojim rukama. 2 karte koje ovim povodom dolaze premijerno su No.50 i No.88. 50 je naravno puno bolji od 88 po meni, ali ni drugi nije za baci, pogotovo u tvorcima Rank 8 monstera. S obzirom da je izašao Master više ne bi trebalo biti problema sa jednom od najtraženijih Spellbook karata uz reprintanu Priestessicu. Ostale Secretice neću ni komentirati jer ih je svatko priželjkivao tko ima takve typove deckove. Meni osobno je puno bolji 1. od 2.kruga jer mi je u 2.krugu zanimljivo samo Diamond Dire Wolf i No.50: Blackship of Corn.

Gledao sam komentare publike, većina ih je nažalost nezadovoljna jer misle da Rank-Up Magic i No.88 nemaju potrebe biti u Tinu, te da su očekivali nešto od Mermaila koji pobjeđuju na većim turnirima ( Ostaje im nada da će nešto biti u “Battle Pack Reprintu” ).

Ocijenite Tinove – KLIKNI OVDJE.

Toliko od mene, uživajte – DarkMonarch.

5 misli o “2013 Collectors Tins Wave 2

  1. Ček, ček pa ne kužim zašto dislajkate ovu informaciju, ( Iako ne volim DarkMonarchove blogove ) mislim da neki ljudi šire mržnju prema nekim piscima. Ispravite me ako griješim ali trebali bi biti zadovoljni sa primljenom informacijom ( samo nemojte mene sada napadati ).

  2. ova informacija se može pribaviti i bez ovoga govnara darkmonarcha

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.