Turniri se vraćaju u igraonicu!

Od utorka 19.05. možete opet dolaziti na Yugioh turnire u igraonicu Carta Magice! Broj igrača je ograničen na 20 po turniru, te će biti potrebne pretprijave za sudjelovanje na localsima. Igrači će morati održavati 1 metar međusobnog razmaka, te će turniri koristiti oba kata igraonice. Maska za lice je obavezna za sve sudionike turnira, dok je uporaba rukavica poželjna. Osobe koje ne sudjeluju na turniru ne mogu biti u igraonici za vrijeme trajanja turnira.

Termini turnira u igraonici

Turniri će biti održavani utorkom, četvrtkom i subotom, s tim da će u subotu počinjati u 10 h, jer se igraonica mora dijeliti s MtGom, koji svoj turnir održava kasnije u danu. Svi turniri će se igrati u trenutnom formatu, s cijenom upada 30 kn, a raspodjela nagrada na kraju će biti kao na svim turnirima dosad – na kraju se otvara booster po igraču, te OTS na svaka 4 igrača.
Kako zadnjih par mjeseci igrači nisu imali puno prilika za nabaviti potrebne karte, biti će dozvoljeno do 10 proxy karata između main, extra i side decka. Kroz nekoliko tjedana će se broj dozvoljenih proxy karata smanjivati u skladu s očekivanjem da su igrači uspjeli nabaviti potrebne karte.

Online turnir nedjeljom

Dodatno, svake nedjelje u 15 h će biti održavan online turnir na koji će upad biti 40 kn. Igrat će se u trenutnom formatu, na online platformi Duelingbook. Upad igrači mogu platiti samo osobno voditelju turnira (Renato Smijulj) ili voditelju igraonice Carte Magice (Stjepko Petrušić) u tjednu uoči turnira. Trenuto ne postoje planovi za plaćanje upada bankovnim ili Paypal transferom.
Kako je nemoguće izvesti uobičajenu raspodjelu nagrada s otvaranjem boostera za online turnir, nagrade će biti boosteri. Svaki igrač će dobiti 1 OTS booster za sudjelovanje, a najbolje plasirani će dobiti broj boostera skaliran prema poretku i broju igrača na turniru (1 igrač = 1 booster u prize pool). Igrači mogu osobno preuzeti nagrade nakon održanog turnira. 1 nasumično odabrani igrač će dobiti dodatnu nagradu.
10 kn od svakog upada ide u nagradni fond koji će funkcionirati prema načelu nekadašnje Master lige. Nakon 12 održanih online turnira, najbolje plasirani će dobiti dodatne Yugioh proizvode financirane iz nagradnog fonda – boosteri, sleeveovi i slično. Za točnu raspodjelu nagrada se još nismo odlučili, te bismo htjeli čuti vaše povratne informacije o ideji, te interesu za sudjelovanje na online turnirima.

Pretprijave

Pretprijave za turnire će biti moguće u grupi Yu-Gi-Oh Hrvatska! (različita grupa od one koju vodi Yugioh Planet), gdje će voditelj turnira Renato Smijulj svaki ponedjeljak napraviti temu za pretprijave za dani tjedan – potrebno je samo komentirati za koje se turnire želite pretprijaviti, upad se plaća pri dolasku na turnir. Igrači mogu odjaviti pretprijavu do 24 h prije početka turnira. Ako ne odjave pretprijavu, a ne dođu na turnir, gube pravo pretprijave na tjedan dana. Ako to ponove, gube pravo pretprijave na dva tjedna. Ako to ponove i treći put, trajno gube pravo pretprijave na turnire, a time i na sudjelovanje na turnirima dok se održavaju s pretprijavama.

One comment

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.