The New Challengers Sneak peak i Release celebration turniri

Uskoro u prodaju dolazi nova edicija – The New Challengers (NECH)! Povodom toga,  igrači imaju priliku igrati sa NECH kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima prije nego li nova edicija dođe u prodaju! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti NECH boosteri i playmat. 🙂

Release Celebration Turniri

Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster NECH i promo kartu Lancephorhynchus. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri NECH i Astral Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat. Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva NECH booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri:

Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera NECH i promo kartu Lancephorhynchus. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera NECH i Astral Pack boostera.

Raspored turnira (turniri će se održati na mjestu i u vrijeme regularnih lokalnih turnira):

Petrinja – Release Celebration – Subota 15.11.2014
Rijeka – Sneak Preview – Subota 15.11.2014
Split – Release Celebration – Subota 15.11.2014
Karlovac – Release Celebration – Subota 15.11.2014
Zadar – Release Celebration – Subota 15.11.2014

Zagreb – Zagrebački Velesajam – sajam Infogamer
Release Celebration za mlađe od 13 godina – Subota 15.11.2014 – 10h
Release Celebration za sve – Subota 15.11.2014 – 14h
Sneak Preview za sve – Subota 15.11.2014 – 14h

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.