Svjetsko prvenstvo 2014. održat će se u Italiji!

Ovogodišnje svjetsko prvenstvo u Yugioh TCG-u održat će se u Italiji! Ovo je po prvi put nakon nekoliko godina da se svjetsko prvenstvo vraća u Europu. Najbolji igrači iz Amerika, Europe i Azije pokazat će svoje vještine i deckove 9. i 10. kolovoza ove godine i to u Riminiju – talijanskom gradu na istočnoj obali Apeninskog poluotoka, nedaleko od Ravene. 

Sudjelovanje na svjetskom prvenstvu moralo se zaslužiti, odnosno kvalificirat se na većim natjecanjima kao što je Europsko prvenstvo. Naime, za razliku od državnih i europskih prvenstava koji su masovni po broju igrača, na Svjetskom prvenstvu ih sudjeluje tek nekoliko desetina. Naravno, svtko od igrača ima pravo doći i pratiti prvenstvo te sudjelovati na side eventima, ali na glavnom mogu samo kvalificirani. Hoće li neki od naših igrača sudjelovati s obzirom na blizinu, vidjet ćemo. 🙂

Na Svjetskom se prvenstvu također dijele najprestižnije karte kao nagrade, ali koje se ne mogu koristiti na standardnim turnirima već služe kao trofeji. Ove su godine to pendulum monsteri:

2014-EN001 The Twin Kings, Founders of the Empire
LIGHT/Beast – Pendulum – Effect/8/3000/2200
Cannot be Special Summoned, except by Pendulm Summon.
Requires 3 Beast-Type Tributes to Normal Summon (cannot be Normal Set). If this card attacs your opponent directly and reduces their LP to 0, while you control no other monsters, you win the Match.
Pendulum Effect (Blue 1/Red 1):
Once per turn: You can banish 3 Beast-Type Pendulum Monsters you control, then target 1 Pendulum Monster you control; if it attaks your opponent directly and reduces their LP to 0 this turn, you win the Match.
Ultra Rare
2014-EN001 The Twin Kings, Founders of the Empire

2014-EN002 Leonardo’s Silver Skyship
WIND/Machine – Pendulum/7/0/3000
Her wings display her glory.
The proof of her glories are told in legend.

Pendulum Effect (Blue 10/Red 10):
Once per turn: You can banish 3 Machine-Type Pendulum Monsters you control, then target 1 Pendulum Monster you control; if it attaks your opponent directly and reduces their LP to 0 this turn, you win the Match.
Ultra Rare
2014-EN002 Leonardo's Silver Skyship

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

2 misli o “Svjetsko prvenstvo 2014. održat će se u Italiji!

  1. Ovi penndulumi su katastrofa i preruzni su ja ih nikad nebi igrao u svojim mejsanim warriorima!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.