Sneak Preview i Release Celebration Return of the Duelist turniri

U dolazi nam nova edicija – Return of the Duelist, ali prije nego li dođe u prodaju igrači će imati priliku igrati sa REDU kartama i osvojiti boostere na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti REDU boosteri prije nego li dođu u prodaju. Turniri će se održati vikend 8.9. i 9.9. Je li vaš turnir na popisu pogledaj opširnije…

Release Celebration Turniri

  • Igrači plate 55 kn na upadu i pritom dobe 1 booster REDU i promo kartu Noble Knight Gawayn. Turnir igraju s svojim deckom, te na kraju turnira se otvaraju dodatni boosteri REDU i Turbo Packovi, te pickaju karte prema poretku, kao i na regularnom turniru, te pobjednik dobiva playmat.
  • Dodatno, igrač može platiti 30 kn umjesto 55 kn, no tada prilikom prijave ne dobiva REDU booster i promo kartu, te na kraju turnira ne može osvojiti playmat (u tom slučaju playmat ide prvom igraču po poretku koji je je platio 55 kn prilikom prijave).

Sneak Preview Turniri:

  • Igrači prilikom prijave plate 160 kn i za to dobiju 5 boostera REDU i promo kartu Noble Knight Gawayn. Otvore tih 5 boostera i od karata iz njih slože deck s kojim igraju. Sve karte koje su otvorili ostaju njima. Moraju igrati s tim kartama koje su otvorili; ne smiju se mijenati s drugim igračima i tako složiti deck za ovaj turnir (poslije turnira se naravno mogu mijenjati). Na kraju turnira pobjednik dobiva playmat. Te na kraju turnira kao na normalnom turniru se pickaju karte prema poretku iz dodatnih boostera REDU i Turbo Pack boostera.

Lokacije Sneak peak i Release celebration turnira:

Petrinja – Release Celebration – Subota 8.9.2012

Bjelovar – Release Celebration – Subota 8.9.2012

Split – Release Celebration – Subota 8.9.2012

Zadar – Release Celebration – Subota 8.9.2012

Karlovac – Sneak Preview – Subota 8.9.2012

Velika Gorica – Release Celebration – Subota 8.9.2012

Pula – Release Celebration – Nedjelja 9.9.2012

Zagreb

Release Celebration za mlađe od 13 godina – Subota 8.9.2012 – 10h

Release Celebration za sve – Subota 8.9.2012 – 14h

Sneak Preview za sve – Subota 8.9.2012 – 14h

Na koji turnir vi idete? 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

2 misli o “Sneak Preview i Release Celebration Return of the Duelist turniri

  1. kupio sam 5 karata i dobio sam novu kartu od zexala wind up zenmaister i cjela je crna i kako da ih koristim u borbi takve karte dal je to nesto kao syncro ?

  2. Ide također u extra deck a prizivaš je tako da dva čudovišta iste razine staviš pod xyz kartu kao xyz material. Leve tog čudovišta mora biti jednak rangu tog xyz-a. 🙂

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.