Sneak Preview i Release Celebration Photon Shockwave turniri

Sjećate se da smo najavili novu ediciju Photon Shockwave? On dolazi krajem studenog, ali prije nego li dođe u prodaju igrači će imati priliku igrati sa PHSW kartama i osvojiti booster na svojim turnirima! Lokalni turniri dobiti će Sneak Preview turnire ili Release Celebration turnire (ovisno o tome što su voditelji odlučili) na kojima će se moći dobiti PHSW boosteri prije nego li dođu u prodaju. Je li vaš turnir na popisu pogledaj opširnije…

Release Celebration Turniri

  • Upad: 50 kn, pri upadu se dobije PHSW booster i promo karta Alexandrite Dragon
  • Advanced format, swiss constructed (kao i standardni turniri, igrač dolazi sa svojim deckom)
  • Nagrade: Dva playmata (jedan za pobjednika i jedan na random), PHSW boosteri i Turbo Packovi

Sneak Preview Turniri:

  • Upad: 150 kn, dobije se 5 PHSW boostera i Alexandrite Dragon
  • Advanced format, swiss SEALED (od pet dobivenih PHSW boostera igrač slaže main deck od minimalno 25 karata i side deck)
  • Nagrade: Dva playmata (jedan za pobjednika i jedan na random), PHSW boosteri i Turbo Packovi

Osijek, Release Celebration, 3.12.2011.

Zagreb, Release Celebration za mlađe, 3.12.2011.

Zagreb, Release Celebration, 3.12.2011.

Split, Release Celebration, 3.12.2011.

Zadar, Release Celebration, 3.12.2011.

Bjelovar, Sneak Peak, 3.12.2011.

Varaždin, Release Celebration, 4.12.2011.

Daruvar, Sneak Peak, 4.12.2011.

Pula, Release Celebration, 4.12.2011.

Moguće je da se termini promjene

Na koji turnir vi idete? 🙂

17 komentara

  1. Ajd iija dok te nije bilo bio je mir, sad si se pojavio i odmah opet počneš izazivati, smiri se, mi barem imamo neke special turnire osim onih standardnih za razliku od nekih, uostalom pa što platiš si svoj booster i još k tome igraš i dobivaš šansu osvojiti još dodatnih boostera ili playmat.

  2. Koji se vrag ti javljaš kada ti nitko nije ništa uputio i izazivaš me? Dadnem 150kn da bi dobio bustere koje mogu jeftinije nabaviti odakle želim, da to je zbilja nešto posebno.

  3. Ja tebe ne izazivam, nego ti izazivaš sa svojim “zbilja impresivno” jer govoriš kao da to ništa ne valja, tj. da vi imate sto puta bolje turnire itd…
    Mi barem imamo neke dodatne turnire, uostalom jedan booster je 35 kuna, znači 5 boostera je 175 kuna, što znači da si prošo 25 kuna jeftinije ako baš hoćeš znati, plus imaš šansu za dodatne boostere i malo se zabaviš na nekom malo drugačijem turniru od standardnog.

  4. I dobiš promo kartu koja če biti tražena dolaskom rescue rabbit dakle ilija daš 150 kn za 5 bustera uštediš 25 kn i dobiš promo kartu

  5. I ja baš neću moći doći na taj turnir kada mogu osvojit taj sexy playmat 🙁

  6. Tko kaže da bi bustere kupovao ovdje? Tko normalan bustere kupuje ovdje? Dadnem za trećinu više, a ta karta online dođe dolar. Prema tome u minusu si 30%, što bi i dad skonto da zna računati.

  7. Turniri koje pravi Nikola su financijski jeftiniji 4 puta sa boljim nagradama, prema tome imamo 😉

  8. ilija ne seri pogledaj kako su reborn tengui traženi a isto su tako bili promo karta na sneak peakovima(ako se ne varam)

  9. Da se ne uvlačim u argument, ja samo kažem da najvjerojatnije idem na Release Celebration za mlađe u Zagreb.

  10. Tražen jer je koristan u ama baš svakom decku. Ovo je karta koja se uklapa u možda 5% deckova ;).

  11. Alexandrite će biti dobar u budućim Chaos Dragonima (Structure Deck 22) i u Rabbit pošastima koji će jačati s vremenom.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.