Sneak Peek Photon Hypernova Guide!

Sneak Peek Photon Hypernova Guide!

Danas ćemo baciti oko na potencijalno dobre karte i strategije u ovom Sneak Peek Photon Hypernova Guide-u. Cilj nam je upoznati igrače s novim karatama i pomoći u donošenju odluka kada otvorite vaše paketiće!

Krećemo sa novim Chaos kartama! Većina toga je common ili super rare, stoga će ih biti moguće otvoriti u igrivim količinama. Dvije common karte izravno međusobno surađuju, a to su Core of Chaos i Shell of Chaos.

Sneek Peek Photon Hypernova Guide!

Kao što vidimo, ove karte jedna drugu mogu banishati da se summonaju i onda summonaju svoju “drugu polovicu” iz banisha, čime otvaraju mogućnosti za Synchro Summon. Photon Hypernova nudi nekoliko dobrih Synchro-a za summonati, ali ih je 2 Ultra Rare pa nije vjerojatno da ćete ih imati. Shell of Chaos i Core of Chaos skupa s lakoćom stvaraju Level 6 Synchro monstera.
Gold Pride – Star Leon nije jednostavan za pronaći unutar 5 paketića, kao ni njegove kolege iz tog archtypea, međutim, on je generičan Level 6. Ako vam se posreći, Chaos commonice ga mogu summonati, a on može dobiti puno napada, a ponekad i uništiti monstera. Budući da je to ipak Ultra Rare karta, osvrnuti ćemo se na udarnog Synchroa ovog Sneak Peeka: Chaos Beast-a.

Sneek Peek Photon Hypernova Guide!

Kada se ova beštija pojavi na polje, vjerojatno će odmah imati attack boost od 1000 koji ostaje dokle god je on face-up na polju. Svaki turn može dobivati još napada i tako u nedogled, a ako ga protivnik uspije uništiti, može se sljedeći krug vratiti tako da banisha LIGHT i DARK monstera iz GY pa će opet dobiti 1000 ATK čim se vrati u igru!
Malo sretniji igrači će pronaći Super Rare Chaos Mirage Dragon-a i Chaos Witch koji skupa mogu u Level 8 Synchro, a Ultra Rare Chaos Archfiend je taj. Ukoliko ste uspjeli pronaći ovu kombinaciju karata u 5 paketića, možete summonati jednog od najjačih monstera u ovom setu. Chaos Witch ima dobru primjenu i u kombinaciji sa Mental Tuner-om, koji ju može banishati da si prilagodi Level na 2 ili 4, a ona će zauzvrat summonati 2 Level 2 Tokena pa možete birati želite li ići u Level 6 ili 8 Synchro monstera. Možete igrati trap kartu Chaos Phantasm koji može na alternativan način summonati željene Chaos Synchro-e iz Extra Decka.

Ako niste skupili dovoljno Chaos karata, ne brinite, set ima puno korisnih common karata za Sneak Peek.

Infinite Antlion je vrsta monster removala slična starim kartama kao što je Newdoria.
Set ne vrvi Insect monsterima koji su lagani za spustiti, ali Bio-Insect Armor može napraviti od njih velike beatstickove koji će biti problematični za riješiti.
Fierce Tiger Monghu nudi 2 korisna effecta za ovakav stil turnira, a u ovom setu nema previše monstera za normal summonati koji imaju kvalitetan ATK pa će ovaj monster pobijediti bilo što u tom pogledu.
Ukoliko ste prikupili više kopija Scareclaw Kashtira-a, imati ćete obrambeni zid koji napada i dok je u obrani, ali upitno je koliko se isplati jer ne želite igrati ostale Kashtira karte u ovom setu jer su ili prerijetke ili ne rade ništa bez ostatka archtype-a.


Jedna odlična commonica jest Cassimolar!


Ova krilata “džukela” može dobiti nečiji ATK, napasti drugog monstera pa u protivničkom potezu osigurati vaše životne bodove i za kraj uništiti protivničkog monstera po kojem je Cassimolar dobio ATK! Jako učinkoviti način za oduzeti 2 protivnička monstera bez puno truda.


Ovaj set ne nudi mnogo opcija removala u obliku Spell i Trap karata, ali Sour Scheduling – Red Vinegar Vamoose može vraćati problematične monstere nazad u ruku.

Za kraj smo ostavili neke od boljih karata za Sneak Peek format.
Još jedna commonica, a jedna od najboljih karata u Hypernovi općenito je Bystial Baldrake.


Ovaj se Bystial također s lakoćom summona, a sa 2500 ATK je odličan beatstick. Malo će ga što pregaziti ovdje. Neće uvijek biti nečega za banishati, ali u najgoru ruku se može tribute summonati.
Made to Order Mermaid Outfit Outfitter bi mogla biti dobra side deck opcija za protivnike koje imaju iste karte kao vi.
Weighbridge je Trap koji može ukloniti više protivničkih monstera ukoliko ste u nezavidnom položaju!
Gold Pride – Nytro Head je super rare sa 2300 ATK kojeg možete special summonati ukoliko imate manje LP od protivnika, a ima effect koji može uklanjati karte s protivničke strane polja!


Nytro Head može biti još bolji s jednim od osobnih favorita ovog seta, Dimensional Allotrope Varis. Ovaj “slabašni” monster sa 0/0 ATK/DEF je itekako žilav, ali ukoliko ga stavite u napad, može pretrpiti barem jedan napad, a iako ćete primiti štete u LP, to će samo omogućiti da spustite svoj Nytro Head i počistite protivničke prijetnje!

Iako bi ovaj set trebao biti o Photon i Galaxy kartama, oni su u drugom planu, ali se za kraj prikrao jedan opasan hand trap u obliku Sneaky “C”!
U Sneak Peek-u je generalno bolje ići drugi pa ova karta gubi na težini jer njezin effect da uništi sve ostale monstere ovisi o tome da dođe do End Phase-a što znači da ako protivnik ima spreman način da stavi monstera sa više od 2500 ATK, u škripcu ste. Jeli to tako jednostavno riješiti na vrijeme? Saznati ćemo u nadolazećim vikendima!

Hvala svima na vremenu da proučite neke karte iz Photon Hypernove i sretno na vašem Sneak Peek turniru!

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.