Počinje Yugioh liga!

Znate za juniorsku ligu koja je u tijeku? E pa počela je i Yugioh Liga za sve igrače! 😀

Liga počinje ovaj vikend, 14./15.1. i traje do kraja veljače. Igrači skupljaju bodove po lokalnim turnirima, a oni najbolji na kraju sezone odmjeriti će svoje snage u Zagrebu 17.3.!

Znači ovako: odlazite na turnire kao i dosada, no razlika će biti to što ćete osvajati bodove na turniru koji će se zatim zbrajati do kraja drugog mjeseca. Također, pobjednici će dobivati promotivni Konamijev deckbox. Svoje bodove moći ćete naravno pratiti kod nas 🙂

Na kraju drugog mjeseca prvih osam igrača iz svakog grada ostvariti će pravo sudjelovanja na Finalu Yugioh Lige koja će se održati u Zagrebu 17.3.2012. Najboljih 16 igrača na finalu dočekati će velike količine boostera i promotivni Konamijev ruksak!

Kako vam se čini? 🙂

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

5 misli o “Počinje Yugioh liga!

  1. već davno sam ja ovo predlagao,i nisam bio jedini,i sad je konačno počelo ovako nešto 😀 jedino mi je žao što nema turnira u mojoj blizini pa vjerojatno neću moći sudjelovati,ali sve najbolje svim ostalima 😀

  2. volio bih da ima turnira i u rijeci, da se i ja mogu natjecati, ali pokušat ću doći na svaki turnir ove godine…..nije mi samo jasna jedna stvar, jer sam negdje pročitao da se 3 cyber dragona nemogu koristiti u jednom decku….dali je to istina? nema ga nigdje na limited listi, ili sam ga preskočio…ugl. volio bi da mi neko pomogne uvezi toga :))

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.