Osam nam je godina već!


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yugiohpl/public_html/v7/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Obilježavamo već osmu godinu od pokretanja Yugioh Planeta! Dolazi novi dizajn i nove usluge te vas nagrađujemo za vjernost! Ne znamo sjećate li se kako je započeo Yugioh Planet. Svakako bi vam preporučili da pročitate O nama ako želite saznati detalje.

Počelo je to pred osam godina kada smo kao zajednica zaključili da nam nedostaje internetska stranica koja će pisati o novostima, strategijama, deckovima i turnirima. Počeli smo kao vrlo jednostavan web koji nije imao niti svoju domenu u početku! No vjerovali smo da radimo nešto značajno. Xicer i ja smo uvijek rado izdvajali vremena za Planet.

Kroz Planet se izvrtjelo nekoliko pisaca i reportera do sada. Bilo ih je mnogo, a od nedavno svi možete postati writeri kroz našu platformu za pisanje. Ovim putem zahvaljujem svima koji su sudjelovali u stvaranju sadržaja!

Upravo smo lansirali Rankingse. Web koji vam odmah izračunava masu statistika za vas kao igrača ako sudjelujete na turnirima. U budućnosti ćemo pokušati još više unaprijediti taj servis. Nadamo se vam se sviđa. To naravno ne znači da ćemo zapustiti planet. Naprotiv, već planiramo novi dizajn i nove usluge!

Ukoliko nam se želite pridružiti, javite nam se na urednistvo@yugioh-planet.net 🙂

Pratite nas tijekom tjedna kada donosimo nagradne igre!

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Jedna misao o “Osam nam je godina već!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.