News update: 13072010

Donosimo vam zadnje novosti vezano za tek najavljene proizvode koje će Konami izdati kroz godinu!

Starter Deck – Marik

Jedini starter deck iz prve serija startera koji nikada nije poharao tržište izvan Japana! Konami ispravlja pogrešku! Zašto je to toliko bitno? Pa to je stari starter deck, stare karte. Nije istina baš… To je jedan od najboljih starter deckova ikada. Zašto?
Prosudite sami, potvrđeno je da će u njemu biti slijedeće karte: Lava Golem, Gil Garth, Legendary Fiend, Metal Reflect Slime i Mirror Force. Wait. What?! Mirror Force common?!!! Tako je. Nakon pet godina navlačenja sa ultra rare Mirror Forceom, dolazi nam napokon common verzija! Spomenio tu još Lava golema koji nije za bacit.

Također spominju se dvije nove ultra rerice u decku koje još ne postoje u TCG-u, to su

Temple of the Kings
Continious Spell Card
You can activate Trap Cards on the same turn they are Set. You can send this face-up card and 1 face-up “Mystical Beast of Serket” you control to the Graveyard to Special Summon 1 Monster Card from your hand, Deck or Extra Deck.

One word. BROKEN! Možemo reći da pretvara sve trap karte u normalne spell karte što se tiče aktivacije! Znači, ne trebamo čekat cijeli turn da bismo kaivirali trap kartu. Siiiiiick. Recakless Greed kao Pot of Greed? Call of the Hounted kao Premature Burial? Sve moguće draw karte odmah iz ruke. Yeah. To je to. Broken! 😀 Zatim. Još se može tributati slijedećeg monstera (druga ultrica) da bi se special summonao bilo koji monster iz handa, decka ili extra decka – apsolutno nije za bacit.

Mystical Beast of Serket
EARTH / 6 / Fairy
2500 / 2000
If this monster destroys an opponent’s monster by battle, that monster is removed from play, and this card gains 500 ATK. If you do not control a face-up “Temple of the Kings”, this monster is destroyed.

Well. lv6 monster sa 2500 te remova iz ugre monstere oje desroya? kuuuul. Ali mora biti na polju Temple of Kings. Yeah… not so great.

No… Konami se pobrinuo da Temple of the Kings ne vidi igre u TCG-u, tako da su je odlučili banati i prije nego li izađe. Što nije ok jer nam nisu dali priliku da isprobamo sve moguće sick deckove s njome. Pa makar na par mjeseci… Darn you Konami!

Zaboravili smo još nešto. Što ono ima Marik? Ah da. The Winged Dragon of RA! Tako je! U ovom starteru izašao bi common god card – The Winged Dragon of Ra, ali zabranjena verzija za turnire. Opet. Prvi takav relese, not bad.

Turbo Pack 3

Čini li se samo meni ili svaki turbo pack nakon prvog je sve gori i gori? Ili možda imamo samo visoka očekivanja? Pogledajte spoiler novog Turbo Packa:

Ultimate Rare (1):
Caius the Shadow Monarch
Ultra Rare (1):
Dark Grepher
Commons (9):
Nobleman of Crossout
Kycoo the Ghost Destroyer
Destiny Hero – Diamond Dude
D.D. Crow
Cloak and Dagger
Superancient Deepsea King Coelacanth
Gladiator Beast War Chariot
Pollinosis
Koa’ki Meiru Drago
Super Rares (4):
Rescue Cat
Morphtronic Celfon
Treacherous Trap Hole
Rekindling
Rares (6):
Dark Eruption
Magical Android
Gladiator Beast Retiari
XX-Saber Faultroll
XX-Saber Ragigura
Saber Slash

Ultimate rare Caius…. da, to je definitivno lijepo za vidit nakon desetak njih iz structure decka… Not. Neučeni smo na High-End monstere kao ultimate. Ultra Grapher je već prolazan. Od super rerica se definitivno da naglasiti Rescue Cat i Rekindling kao dobre. Od rerica je defitivno dobro za vidit Androida, Retiaria i Faultrola, a od commonica Kycoa, D.D.Crow, GB War Chariot i Koaki Meiru Dragona – no opet naspram prvom packu, nije toliko dobro. Nije loše, ali očekivali smo bolje.

Duelist Revolution Special Edition

Kao za mnoge edicija, i ova koja nam tek dolazi ima svoj special edition – pack od tri boostera + 1 od 2 promo rerice. Zanima li vas koje su to promice? Well… Osobe slabog srca savjetujemo da prestanu čitat ovog trenutka. To su Gold Sarcophagus i Drill Warrior! Tako je. Obje teško dostupne karte reprintaju se u gotovo najdostupnijim verzijama.

Još uvijek volite Konami? 🙂
Njihova politika je osta očita zapravo. Izda high-end kartu i u par mjeseci izmuze iz proizvoda koji ju sadržavaju najviše što mogu, da bi ju zatim nakon nekoliko mjeseci reprintai u lako dostupnom izdanju da bi svim igračima dali priliku da zaigraju deck s takvom kartom bez da pljunu velike pare ( a sebi ih spreme u džep). No za to vrijeme već izdaju nove high-end karte i tako u krug.

wd

white dragon

Glavni urednik Yugioh Planet portala i državni prvak 2007. godine.

Komentari

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.